אז זהו, יש פה בפורום מין נטייה לעיתים לרדת חזק מדיי על אנשים. מי יודע, אולי בגלל החום הנוראי?!
אז זהו, יש פה בפורום מין נטייה לעיתים לרדת חזק מדיי על אנשים. מי יודע, אולי בגלל החום הנוראי?!
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
פעם בשביל להרחיק שועלים היו מפזרים חרא של אריות וזה היה עובד. תנסה לחשוב על משהו מקורי (לא חרא של אריה) ותשתף אותנו... או פשוט תקנה תרסיס והכלבים יפסיקו את ההשתנה הקבוצתית.
נערך לאחרונה על ידי Sniper434; 04-08-2015 בשעה 02:19.
כלבות וכלבים משוטטים לא מסמנים טריטוריה - זה רק כלבים מקומיים.
ברגע ש1 מהכלבים מסמן על הכיסוי האחרים מצטרפים. ריסוס חומר עשה את שלו .
שאל בחנות חיות . שלט ודחליל לא יזיקו .
יום קפוא..
גם זה כבר קרה לי:
זה השלט שאני תליתי:
שכן חבר סיפר לי שראה בעל כלב קורא ואז קורע
בזמנו הייתי שופך חומץ מסביב וזה היה מועיל במקצת.
היום אני כבר במקום אחר ולא סובל מהבעיה.
מבלי להגזים (טוב אולי קצת ..) הייתי שוקל לזרוק שם פצצת סירחון רק בגלל הגישה של בעל הכלב למרות שהכלב לא אשם שהבעלים שלו חסר התחשבות (מעניין איך הילדים שלו ייצאו..) .
פות"ש , נסה כמה כיוונים גם לשטוף גם חומץ גם קצת פלפל - אולי האופנוע והסביבה יריחו כמו סלט (בהקצנה) אבל נקווה שיעזור .
נערך לאחרונה על ידי zx2r; 04-08-2015 בשעה 10:25.
תודה לכולם, ננסה כמה דברים ונראה אם יעזור.
אני כבר שנה וחצי באותו הבית וזה התחיל רק לאחרונה, כנראה כי כלב אחד התחיל והשאר הריחו אחריו.
Tracer 900
מצלמת ip של אקאי עולה איזה 200 ש"ח.
שים אחת ותראה מי הנוכל.
יצא יותר זול מהתכשירים שתנסה.
תרסס שתן של אריה מסביב
אם אין לך, תבוא אלי עוד חצי שעה אני בדיוק סוגר על חצי ליטר בירה...
תקנה בקבוק ענק של טבסקו ותשפוך על כל השרשרת והאיזור. כלבים לא אוהבים טבסקו.
עשיתי את זה עם גורים שגידלתי כל מה שהם התחילו לכרסמם מרחתי טבסקו והם לא התקרבו יותר.
וכשיגרד את העין אחרי שנגע בשרשרת הטבסקו... מה יעזור לו?!
בזמנו מצאתי שיטה לתלות את השרשרת 40 ס"מ בערך מעל המדרכה כשהיא קשורה לעמוד (להחזיק אותה מתוחה ע"י הרחקה קטנה של הכלי). פתרון נוסף הוא לשפוך כלור על העמוד, זה ינטרל כל ריח קודם (בהנחה שהשרשרת נקייה מריח השתן)
לגבי הכיסוי, לא מצאתי פתרון.
אני באופן אישי לא נותן לכלב להתקרב בכלל לאופנועים/קטנועים חונים, אפילו לא לגלגלי רכבים.
משחת בנגיי עוזרת בבית ומרחיקה את הכלב מהספה, שווה לנסות בסביבת האופנוע. שים לב שבבית הריח נעלם אחרי כשבוע, בחוץ כנראה אחרי יומיים.
מלח, פלפל, חומץ.. תשפוך את הסלט של יום שישי על האופנוע וחולוסט על סיפור.
אין הרבה מה לעשות עם זה. למען האמת, רציתי לכתוב על זה בסיפור מסע שלי עם ג׳יימס אבל לא יצא לי.
כלבים מסמנים טריטוריה בעזרת השתן. לכן כשכלב משתין אחרים יבואו וישתינו במקומו כדי לבאס אותו. על פניו, כל תכשיר שמשבש את חוש הריח/מנטרל ריחות/מפיץ ריח חזק במיוחד יכול לעזור. הבעיה מתחילה כשהחפצים שלך סופגים שתן בכמות גדולה. נסה לשטוף ממש את השרשרת, הגלגל והכיסוי בכלור. עם חומץ לא הייתי מתעסק- שתן מריח טוב יותר.
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)