שלום חברים,
אני צריך את עזרת החברים שיש להם cb500f.
אני בודק אפשרות לרכוש כזה, והצרכים שלי הם בעיקר נסיעת חוץ לעיר (עליות לירושלים).
איך הוא בנסיעות כאלה ? מיגון רוח משודרג הופך אותו ל cb500x ?
שלום חברים,
אני צריך את עזרת החברים שיש להם cb500f.
אני בודק אפשרות לרכוש כזה, והצרכים שלי הם בעיקר נסיעת חוץ לעיר (עליות לירושלים).
איך הוא בנסיעות כאלה ? מיגון רוח משודרג הופך אותו ל cb500x ?
במקור, ללא מיגון רוח - זוועה.
מיגון רוח ישפר את המצב. עדיין, לדעתי האישית זה הדגם הפחות-מוצלח בסדרה.
הרשמים שלי מהסדרה - כאן:
http://www.doogigim.co.il/?p=5132
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני בעליו של F מודל 2016.
לי יש דעה שונה מזו של קוסטה.
ראשית - מבחינת מראה אני מעדיף נייקדים על פיירינג ואדוונצ'רים. ריבוי הפלסטיקים והקשקושים פוגם לדעתי במראה של אופנוע, מעדיף מראה נקי ופשוט.
שנית - ב-2016 הונדה שיפרו את המראה של ה-F שאכן היה די סתמי לפני כן, ובעיני הוא יפהפה עכשיו.
אני מסכים שחוסר מיגון הרוח הוא בעייתי מעל 130 קמ"ש (לא שאי פעם רכבתי במהירות כזו...) אבל לא בלתי נסבל. אני גם לא חושב שה-F שונה מכל נייקד אחר מבחינה זו. חוץ מזה שתמיד ניתן להוסיף מיגון רוח.
לדעתי אתה צריך לשאול את עצמך שתי שאלות:
א. האם אתה מתכוון לרכוב במהירויות ממש (אבל ממש) גבוהות
ב. האם אתה אוהב נייקדים
אם התשובות הן לא וכן - אז ה-F זו אופציה טובה מאוד לדעתי. אחרת כנראה שעדיף לך לחפש אלטרנטיבה.
אמנם רכבתי עליו פעם אחת ברכיבת מבחן אבל הוא מגיע (אני שוקל מעל 90) ל173 על השעון, לא יצא לסחוט יותר מזה ממנו.
כבעלים של נייקד שגר באילת ועולה לצפון ולמרכז לא מעט אני לא סובל ללא מיגון רוח.
זה עניין אינדיבידואלי לחלוטין.
אני לא אהבתי את ההילוך הראשון שלו שהיה קצר עד רמה של גיכוך אבל מעבר לזה המנוע היה חלק ונעים ודי זריז.
אני אישית הייתי קונה את הX.
לדעתי הדגם הכי מוצלח מסדרת ה500 של הונדה.
ההילוך הראשון באמת לא נחמד, השני קצת יותר נחמד, משלישי ומעלה חלק
אני נוסע כל יום 24 ק"מ (לכל כיוון) עובר את שדה התעופה בן גוריון, הרוחות שם מאוד חזקות, זה מאוד מורגש אבל לגמרי אינדיבידואלי.
פחות מתחבר לאדבנצ'רים (ע"ע X)
אני בעלים של 500X. נהדר לנסיעות ארוכות, ישיבה זקופה, המגן רוח אפשר להרים קצת והמושב די נעים, הוספתי ספוג אצל רפד. נסיעה לאילת עם הפסקה במיצפה ללא שום בעיה.
החלפתי את הגלג"ש קדמי ל16 שניים וגם הראשון הפך להית נעים וגם הספידומטר מראה מהירות אמיתית ולא 10 קמ"ש פחות.
ממליץ בחום!
אבל אין כמו נסיעת מבחן, בסוכנות בת"א אפשר לקחת לחצי שעה, לצאת לכביש 1 ולנסות...