^^^^
לא צריך להגזים.
אצלי ב 125 הספידומטר מראה 110 קמ"ש כשבפועל זה באזור ה 90 קמ"ש. ככל שהמהירות נמוכה יותר ככה הוא מזייף פחות- 80 קמ"ש הם 70 קמ"ש וכו'.
ל 130 קמ"ש (בספידומטר או באמת) אני מאמין שאוכל להגיע רק אם אקפיץ אותו מהכביש בטיילת בת ים לכיוון החוף...
פות"ש כמו שאמרו לך בנושא, וכמו שמשתמשי אפל אוהבים להגיד, זה לא באג זה פיצ'ר.
שוב, הכלי נותן אחלה תמורה למחיר הנמוך שלו. כמו כל כלי בעולם, זה מאוד משתנה ביחס לאיך השתמשו בו לפניכן, יש כלים שיחזיקו 30-40 אק"מ בלי לראות מוסך למעט טיפולים, ויש כאלו שאחרי 1500 ק"מ אצל קונה יד שניה (ו10000 במצטבר) ישפכו מנוע.
היתרון העיקרי של ה S3 לפחות הוא במחיר הנמוך שלו. החיסרון העיקרי (למעט הסחירות הבעייתית בגלל היתרון הקודם) הוא שאין הרבה מוסכים שמתעסקים איתו, לא ממש יודע מה הסיבה.
אני חיפשתי קטנוע 'מנהלים' (או מנהלים זוטרים כמו שנכתב בסקירה איפשהו) בנפח 125 חדש ככל האפשר ועם מעט ק"מ, ושכל החבילה תעלה מעט יחסית. המטרה של הכלי מבחינתי היתה לקצר את הנסיעות לעבודה בצורה משמעותית ובחינת החזרה לעולם הדו"ג (יותר בכיוון של לשכנע את האישה), לכן לא רציתי לשים הרבה על כלי שלא בהכרח ישאר הרבה זמן. ה S3 התאים לי בול לדרישות. אני מודע לכך שכשארצה להחליף כלי אני ארוויח עליו סכום נמוך, אבל בתור הרגליים שלי בשנה וחצי האחרונות, הוא החזיר את ההשקעה בו כבר די מזמן.