שלום לכולם,
בהמשך לחיפושים אחרי האופנוע הראשון שלי, ובצירוף השרשורים האחרונים בפורום בנושא, עדכנתי מעט את הדרישות-
* מתאים ל A1.
* תקציב כלי נטו עד 20000 ש"ח (עם טרייד ותשלומים אפשר לעלות עד 30000 ש"ח).
* מתוחזק היטב, אמין, כלי עם מקסימום הספק לקטגוריה.
* רכיבת כביש זקופה (לא ספורט, לא נייקד, לא שטח).
* נסועה ממוצעת משולבת של 1000 ק"מ בחודש בדרכים פרבריות/בין עירוניות/עירוניות.
* כלי שיתאים ככלי ראשון לרוכב בגובה 170 ס"מ ויוכל להחזיק מעמד לפחות 3 שנים.
מכיוון שהתקציב נמוך, והסיכוי למצוא כלי צעיר בטווח המחירים האלו הוא נמוך מאוד, צימצמתי את המועמדים לשניים הסופיים האלו:
1) BMW F650GS שנת 2004, עם 90000 ק"מ- רכישה מפרטי, יד 6, הסטוריית טיפולים מעט מפוקפקת (הבנאדם האחרון רכב עליו שנה וחצי, ו 15000 ק"מ בלי להחליף צמיגים/מצברים, ולבצע רק טיפול קטן של החלפת שמנים. בנוסף הוחלפו שרשרת+גלג"ש, רפידות בלם אחוריות. במבט לא מקצועי ישנם סימני שמן על המנוע, רפידות קדמיות וצמיגים גמורים).
2) SUZUKI VSTROM DL650, מוגבל ל A1, שנת 2007 עם 138000 ק"מ- רכישה מסוכנות (אישימוטו) עם אחריות מנוע ובתקווה הסטוריית טיפולים מעט יותר מעודכנת (יש מספר תוספות, היום נוסע לראות אותו).
לגבי טיפולים, כרגע הם יתבצעו במוסך, כשבשאיפה בעתיד אני אבצע לבד את הטיפולים הקטנים (שמנים ופילטר).
המחיר של שניהם די דומה (הגרמני מתחת לתקציב, היפני מעט מעל), כאשר לסוזוקי יש ערכים מוספים בדמות התאמה ל A1 (הגרמני עוד יצטרך לעבור אצל היבואן להגבלה) ואפשרות לסגירת הפינה בנוגע לקטנוע שברשותי כרגע.
שאלותי הן, האם הסוזוקי יוכל להחזיק מעמד עוד 3+ שנים, בהתחשב בכמות הדרך שכבר עבר בעולם?
האם ה BMW שווה בכלל השקעה של בדיקה לפני רכישה לאור השנתון והסטוריית הטיפולים המעורפלת?
נטיית הלב היא לסוזוקי (מלווה בחששות לגבי הק"מ) וזאת למרות ש BMW מדגדג לי כבר די הרבה זמן.
בגדול אשמח לשמוע את דעות המנוסים יותר ממני לגבי איזה משניהם עדיף.
תודה רבה לעונים!

(*) עריכה: למנהלים, פורסם כאן ולא בפורום לרוכב המתחיל בשאיפה לחשוף את השאלות ליותר משתמשים. אם זה לא מתאים, אשמח אם תוכלו להעביר את הפוסט לפורום המתחילים. תודה.