ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
יש לי כזה. כבר שנתיים.
צמיג אחורי נבלע כל 4-6 אלף קילומטר?- לא מכיר. אצלי עכשיו עם פירלי אנג'ל GT מחזיק כבר למעלה מ10.
לא נוח לרכיבה?- לא מכיר. רוכב עליו ככלי יום יומי. וגם לנסיעות ארוכות זה מרגיש כמו לרכב על בורגמן.
שוק על הפנים?- לא מכיר. אין שבוע שלא שואלים אותי אם אני רוצה למכור.
אמין יחסית- זה יפה. פרט למה? אצלי הוא בשנתיים האלה הוא עשה כמעט 30000 . לא ראה מוסך פעם אחת פרט לטיפולים. אפילו שסתומים לא היה צריך לכוון לו.
המתחרים זה כאילו 09-אם כן, חוץ מלוק דומה. הCB לא רואה אותו בשום דבר. לא בכח. לא בשלדה, לא במתלים, לא בבולמים ועוד.

למליץ על 10 זה לא חוכמה, ואין פה השוואה, מה גם שהבחור מחפש יד שניה כנראה שהוא בתקציב מוגבל. טוב שלא המלצת לו על הטואנו החדש.

בקיצור...
לפותח השרשור, יש לי כבר שנתיים. התבלטתי בהתחלה בינו לבין 09\ רכבתי על שניהם, והבחירה הייתה ברורה מאוד. הוא כמו דובי מגודל, אתה יכול לרכב עליו רגוע לאורך שעות , שתחליט לשחרר את יד ימין, הוא יעשה את זה בלי התרגשות ובלי יומרות מיוחדות. ממליץ בחום.
רכבת בכלל על MT09? אני כן. לא רכשתי אותו בזמנו כי חשבתי שהפלסטיקה שלו זולה אבל האופנוע אחד הכיפיים שרכבתי עליהם ועבור מחירו הוא נותן תמורה מעולה. אגב, לא מייחצן אף יבואן. קניתי במקום את הCB. אהבתי לרכב עליו אבל סבלתי מתנוחת הרכיבה. בתוך העיר בשיבושים הכלי מעביר כל בור ובור ישירות לגב. הוא מכוייל באופן שהופך אותו ללא נח. המושב קשיח יחסית וזווית הרכיבה מחייבת השענות על הידיים גם אם מתאמצים שלא. לגבי שוק, יש הבדל בין המתלהבים בצומת לבין קונים באמת. אם הכלי שלך ישן ומחירו פחות מחמישים אלף אז יהיה יותר קל למכור אותו. בפועל אני מכרתי אותו בטרייד אצל תומר מהונדה שנתקע איתו חודשים אחר כך (בסניף הראשי) ובסוף מכר אותו באותו מחיר שהוא קנה ממני ואחרי שהשקיע בצמיג חדש. אגב, לא יודע איך אתה רוכב, אני רוכב אגרסיבי. אצלי הוא בלע את הצמיג האחורי. היה לי את הסיבי הכי יפה בארץ. הוא נראה מעולה אבל כשתעלה על כלים מעודכנים יותר עם בקרות ומצבי ניהול מנוע אתה תבין איפה ההבדל נמצא. בדור הנוכחי הסיבי הוא דינוזאור.
וכן, זה אני בתמונה..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk