נכתב במקור על ידי
Tribalmistyc2
גלגל יכול להינעל מהרבה סיבות,הראשונות והבולטות הן טיב האספלט ואיכות הצמיג והשלישית היא יכולת השליטה באופנוע.
פותח האשכול כבר רצה להחליף את הדיסק אחרי העצה שלך,אז אני חושב שראוי לציין שחוות דעת על עובי דיסק דרך תמונה היא חסרת ערך ברוב המקרים ולא צריך לקחת אותה ברצינות.
זו הנקודה.
עכשיו אני מצטט את עצמי...
בסה"כ עושה רושם שלפות"ש אין ידע טכני. בסה"כ הצעתי שיבדוק את הדיסק במוסך כאפשרות להסבר לנעילת גלגל שהוא חווה.
תראה, טריבל, אני לא ממש מבין למה אתה מתקיף אותי. אם תקרא (אבל ממש תקרא, לא בערך, ותבין מה נכתב ולא תנסה לייחס לי דברים שלא כתבתי), אז תראה שניתחתי לפות"ש את מה שיכול לגרום לנעילה - בדיוק כמו שאתה עשית כאן אבל במילים אחרות. כתבתי שאני ממוחה קטן מאוד, ואם פות"ש רץ להחליף דיסק על סמך מה שכתבתי סימן שהוא (בדיוק כמוך) לא קרא את מה שכתבתי אלא הבין את מה שרצה.
בסופו של יום, הצעתי לפות"ש שבמסגרת חיפושיו לסיבות להחלקת האחורי יבדוק את ההתכנות שהדיסק האחורי גמור. הרי בדיוק כמו שאי אפשר לקבוע לפי תמונה שהדיסק גמור אי אפשר לקבוע שהוא תקין. לך נראה שהוא תקין? אל תבדוק. עניין שלך. בשום מקום לא אמרתי לו להחליף דיסק.
ואגב, תיקון המותחנים מעשה ע"י ריתוך בצד של הדיסק. לא יכול להיות, לדעתך, שהדיסק התעוות? אולי לא, אולי כן, לבדוק לא מזיק.