עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 34

אשכול: איך כולנו, עלינו במדרגות הביטוח מבלי שהרגשנו.

Member
    אל תחפש היגיון, זאת מדינת ישראל.
    למה אתה משלם על גן בחודש אוגוסט כשבפועל הילד בבית? ככה!

השאלה הנשאלת מי עובד כדי לשנות את פני הדברים, ואנחנו כציבור הרוכבים לא עושים כלום!
    אני מוכן מחר בבוקר, להתקשר לביטוח שלי ולבטל את הפוליסה לצורך מאבק. אולי 5% מציבור הרוכבים (ואני אופטימי מדי..) יהיו מוכנים להתאגד ולעשות דבר דומה.

האשמה היא עלינו. כל עוד יש אנשים שעושים ביטוח יהיו אלו חברות הביטוח שיכולות לדרוש סכומי עתק.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    אני לא מבין איך "כולנו" עלינו במדרגת הביטוח, אם אני ממילא נוסע על אופנועי ליטר?
    או ש"כולנו" מייחס לחובבי 50 סמ"ק בלבד?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

היום בעולם עדיין מוכרים 50 סמ"ק חדשים מהחברה זה שלא מוכרים פה זה לא אומר שזה מת...
    בכל מקרה אני מבין אותך אבל בתור אחד שיש לו 50 סמ"ק לא חושב שאני צריך לשלם יותר.
    יותר נכון להוריד את המחיר של ה125 סמ"ק ולהשוות אותו למחיר של 50.
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    לא דיברתי על צד ג׳.

אז ביטוח החובה הוא סה״כ דרך פורמלית לסחוט יותר.
    אם אתה ״נופל במדרגות״ אז גם לא צריך לשלם ביטוח.
    אכן כך. אם עברת תאונה עצמית, קמת על הרגליים או איכשהו העפת את עצמך משם, ויתרת על סחיטת כסף הפיצויים מביטוח החובה (שאת זה הרוב מקפידים לעשות, ואת זה לא מקבלים מביטוח בריאות רגיל - אתה לא יכול לשבור רגל ואחרי זה לתבוע פיצויים מקופ"ח על זה) והלכת לרופא קופ"ח רגיל כי נפלת מאופניים \ במדרגות \ איפה שבא לך - תקבל טיפול רגיל.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    אכן כך. אם עברת תאונה עצמית, קמת על הרגליים או איכשהו העפת את עצמך משם, ויתרת על סחיטת כסף הפיצויים מביטוח החובה (שאת זה הרוב מקפידים לעשות, ואת זה לא מקבלים מביטוח בריאות רגיל - אתה לא יכול לשבור רגל ואחרי זה לתבוע פיצויים מקופ"ח על זה) והלכת לרופא קופ"ח רגיל כי נפלת מאופניים \ במדרגות \ איפה שבא לך - תקבל טיפול רגיל.
    זה אולי ישמע לך טיפה מוזר, אבל זה בדיוק מה שעושים אותם עשרות האלפים שרוכבים בלי ביטוח ונפצעים...

בתקווה שהם יכולים לקום וללכת משם. לפעמים לצערנו יש פינוי מהמקום ואז אתה לא יכול לטעון שמדובר ב"נפלתי במדרגות"

Sent from ...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אם אתה לא מבין, אז תקרא שוב... לא דיברתי רק על 50 סמ"ק, דיברתי על רוב ציבור הרוכבים, שלא רוכב על ליטר, אלא על 125-400, ועל אנשים שהתחילו לרכב, והתחילו מכלים קטנים.
    גם אתה אני מניח לא קמת בוקר אחד וקנית ליטר.

יש הרבה דברים פגומים בנושא הביטוח, אבל עניין המדרגות שלא התעדכנו זה לדעתי העיוות הכי גדול.
    פשוט תמחור עם "הגיון" מלפני 15 שנה, שלא תואם למציאות היום וזורק את כולם (אוקיי, חוץ ממך עם הליטר) לקטגורית ביטוח אחת למעלה.
    והעובדה שלא מעדכנים אותו, מכניסה לחברות הביטוח עוד אלף שקל בשנה, מרוב ציבור הרוכבים. מבלי לדבר בכלל על כל עליות התעריף עצמו שהיו בשנים האחרונות.

ואגב, כלי של 270 סמ"ק, משלם כמו ליטר.

עצוב, שאין אף ח"כ שאפשר לפנות אליו עם הדברים האלה, אין כתובת, אין התאחדות רוכבים, אין נציגים... חבל ועצוב, אני מחר יוצא להפגנה שוב.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mortar צפיה בהודעה
    אם אתה לא מבין, אז תקרא שוב... לא דיברתי רק על 50 סמ"ק, דיברתי על רוב ציבור הרוכבים, שלא רוכב על ליטר, אלא על 125-400, ועל אנשים שהתחילו לרכב, והתחילו מכלים קטנים.
    גם אתה אני מניח לא קמת בוקר אחד וקנית ליטר.

יש הרבה דברים פגומים בנושא הביטוח, אבל עניין המדרגות שלא התעדכנו זה לדעתי העיוות הכי גדול.
    פשוט תמחור עם "הגיון" מלפני 15 שנה, שלא תואם למציאות היום וזורק את כולם (אוקיי, חוץ ממך עם הליטר) לקטגורית ביטוח אחת למעלה.
    והעובדה שלא מעדכנים אותו, מכניסה לחברות הביטוח עוד אלף שקל בשנה, מרוב ציבור הרוכבים. מבלי לדבר בכלל על כל עליות התעריף עצמו שהיו בשנים האחרונות.

ואגב, כלי של 270 סמ"ק, משלם כמו ליטר.

עצוב, שאין אף ח"כ שאפשר לפנות אליו עם הדברים האלה, אין כתובת, אין התאחדות רוכבים, אין נציגים... חבל ועצוב, אני מחר יוצא להפגנה שוב.
    אתה בין האנשים שאני הכי נהנה לקרוא את ההודעות שלהם כאן.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה

כולנו מתייחס לרוב המכריע של דו"ג בישראל. אתה חלק מנישה מאוד לא מייצגת של השוק הישראלי.

Senior Member
    רציתי לפתוח אשכול חדש אבל מצאתי את האשכול הזה במקום.
    האם המדינה לא תעדיף שרוכבי הכלים הקטנים ישתמשו בכלים שיש להם ABS במקום כלי שאין להם?
    איך זה שכלי של 300 עם ABS עולה כמעט 1000 שקל יותר בביטוח מכלי של 250 בלי ABS?

Senior Member
    לא יודע מה איתכם, אבל להפתעתי חידשתי את הביטוח והחובה ירד ב 700 שקל.
    Tracer 900

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ModChiP צפיה בהודעה
    האם המדינה לא תעדיף שרוכבי הכלים הקטנים ישתמשו בכלים שיש להם ABS במקום כלי שאין להם?
    "המדינה" תעדיף הרבה דברים שאיזה פקיד מושחת, לוביסט ואיזה שר קומבינטור יראו לנכון להעדיף לטובתם.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ModChiP צפיה בהודעה
    המדינה מעדיפה שתעבור לרכב.

Senior Member
    "המדינה מעדיפה שתעבור לרכב

טוב לחשוב על "המדינה" כמשהו הומוגני שחושב מתכנן ,מעדיף, מייטיב.
    אבל בפועל מדובר על קבוצה של פקידים שקיבלו הנחייה להשיג ולחסוך ולמצוץ כמה שיותר כסף.
    הערך היחידי הוא הכסף. הקפיטליזם הוא האמונה , הספר , האלוהים.
    "
    המדינה לא מעדיפה שתעבור לרכב, לא רואה אותך ואותי ממטר.
    גם אם אתה על 4 או על 2.

המדינה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    לא יודע מה איתכם, אבל להפתעתי חידשתי את הביטוח והחובה ירד ב 700 שקל.
    מאיזה מחיר לאיזה מחיר?

אני בעצמי בדילמה מעצבנת.. אני חייב רכב כי אני נוסע מרחקים שלא אסע על אופנוע. אבל אני מצד שני ממש רוצה את האופנוע ולסוע עליו להנאתי.. לצערי זה פשוט יקר.. ואני חושש להסתפק רק בביטוח עם השתתפות עצמית.. :\