לא רוצה להתערב בשרשור שלא קשור אלי, אבל אם כבר ערבת אותי... למה אתה סתם אומר שהאגזוז היה לא תקני שלא תואם לאופנוע? מה נדבקת בקדחת הפייק ניוז, כיף לך להמציא דברים על אחרים ממוחך הקודח ולסמוך על זה שרוב הקוראים לא מכירים את העובדות?
במקרה זה היה אגזוז אקרפוביץ' שיוצר בדיוק לדגם של ה MT09 שעליו הורכב, והוא ניתן לרכישה בסוכנויות ימאהה ברחבי העולם (זה שבארץ הוא לא נמכר זה בגלל חוסר חוקיות לכביש הציבורי על פי תקינה אירופאית.)
You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
KTM 790 Adventure R
You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
KTM 790 Adventure R
עניין של מינוח
בכל השאר?
בכל אופן זה פורום ציבורי.
בגדול זבש''ך.
אני יודע.
זה לא קשור.
להבנתי אפשר לסיים כל ויכוח בזריקת שמות טכניים שהצד השני לא מכיר.
עכשיו הוא ילך לגוגל ויחפש פורטינג ואחרי שהוא יכלה ויגלה שבכלל אלו שינויים שעושים לשסתומי יניקה ופליטה בצילינדר כדי להגביר נצילות מנוע. (כי היצרן המנוול בטח אוהב שהמנועים שלנו מסורסים ואמינים)
אבל עד שהוא יראה יוזמה השרשור יהיה בן כמה ימים ולאף אחד לא יהיה אכפת.
איך אני שולח לך את הבירה ההיא?
לא נכון.
א) בפורטינג מגדילים ומחליקים את המעברים שהשסתומים אוטמים, להגדלת זרימת האויר ביניקה או זרימת גזי הפליטה.
ב) פורטינג עושים בראש המנוע, לא בצילינדר ולא בבלוק בו הוא נמצא.
ג) בפורטינג לא מגבירים את נצילות המנוע אלא את הספקו בטווח סל"ד צר יותר בד"כ על חשבון פריסת ההספק על תחום רחב יותר.
להגביר את נצילות המנוע אומר יותר אנרגיה באותה או פחות השקעה, כלומר תקבל מנוע חזק יותר עם אותה צריכת דלק ואותה אמינות,
או אותו הספק ומנוע יותר חסכוני.
תצטרך לפחות להעלות יחס-דחיסה ע"ח האמינות, או לפתח טכנולוגיה אחרת משהו שדורש תקציב וידע יקר משמעותית ממה שנמצא בסדנאות השיפורים הקיקיוניות בבני-ברק וחולון.
נערך לאחרונה על ידי levil; 28-08-2017 בשעה 10:34.
או בקיצור אל תשתמש במושגים שאין לך מושג לגביהם.
כיף לראות את אברי יוצא אהבל גמור בכל דיון שהוא משתתף בו.
עוד אחד לאוסף. בסוף הוא ילמד.
ממה שהבנתי עדיף בכלל לא לעשות פורטינג אם לא חייבים כי לא תמיד יוצא מי יודע מה.
*פופקורן*