ה-690 זולל צמיגים אחוריים וזה לא משנה מה תשים כי 70 כ"ס מפרקים מהר.
ה-בוזוקי יותר שפוי ויתן אורל חיים ועמידות.
הוא שוקל 135 ק"ג ומוציא 40 כ"ס.
מה גם שיש הרבה חלקים משומשים וגם הרבה תחליפיים מה של אוסטרי אין.
ה-690 זולל צמיגים אחוריים וזה לא משנה מה תשים כי 70 כ"ס מפרקים מהר.
ה-בוזוקי יותר שפוי ויתן אורל חיים ועמידות.
הוא שוקל 135 ק"ג ומוציא 40 כ"ס.
מה גם שיש הרבה חלקים משומשים וגם הרבה תחליפיים מה של אוסטרי אין.
דיערזד זו אחלה אופציה אבל כמו שכבר אמרת הבעיה העיקרית היא למצוא אחד טוב שטופל כראוי במחיר ריאלי (נכון להיום הרוב מבקשים 29 וצפונה אם אני לא טועה ולאו דווקא לכלים ממודל גבוה). כמו שפלג אמר זה אחלה אופנוע שעושה הכל, אמין לאורך זמן ולא יקרע לך את הכיס אם היה לך מזל ונפלת על אחד טוב. יש גם לא מעט עניין של מזל במקרה הזה כמו רוב אופנועי השטח שעברו אי-אלו ידיים של ילדים ולא מעט שנים של ותק מאז שיצאו מהחברה. תתחיל לחפש ותהיה סובלני, זה יופי של אופנוע למה שאתה צריך, יש כמה וכמה אופציות לשפר ולסחוט עוד כמה סוסים מהמנוע, וכשתרצה לשדרג לא תהיה בעיה למכור אותו.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 22-08-2015 בשעה 18:30.
לגבי הדרוזי, יש לו רק חמישה הילוכים ומהירות השיוט שלו (במיוחד בדגם ה-s שמיועד לשטח) היא באזור ה-100-110 קמ"ש.
אני מחזיק בדרוזי סופרמוטו, הוא עושה את העבודה, אבל מהירות השיוט שלו לא מספיקה לטעמי. פרט לזה, כלי אמין ונחמד. מה גם שכיום קשה מאוד למצוא דרוזי במצב טוב.
אני רוכב על xt660z מאיזור ירושלים למרכז כל יום, יוצא משהו כמו 100 ק"מ יומי.
סך הכל אני מרוצה. התחת לא סובל, מיגון רוח סביר.
כמו כן מוציא אותו לסיבוב פיפי קקי מידי פעם במדבר יהודה, שם נפתחות לו הצ'קרות.
טיפול קטן כל 10 , גדול כל 20 שזה טוב , אבל הוא (יחסית) אוכל שרשראות וצמיגים כשמדובר בפרופיל שימוש כמו שלי.
באמת שווה לשלם ביטוח יקר על drz כשיש יפני אמין כמו wr250?
המנוע תוכנן לעמוד בנסיעות ארוכות ושיוט בכביש, ויש יותר ממספיק כוח לשטח ומתלים מעולים.
הכל עניין של פשרה.
רוצה רק שטח? Wr250f
ktm 990 Adventure R
נוח מאד בבינעירוני (והייתי נוסע אתו מתל אביב לנשר פעמיים שלוש בשבוע) ובשטח הוא אגדה
והוא עולה כמו gs800 לא? הייתי מעדיף את הגרמני.
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
מה רגע מבחינתך drz הוא לא יפני?
אני יבדוק לגביו, יעשה קצת סיקור אבל מנוע 250 נראה מנוע קטן לטחון איתו בבין עירוני כל יום 40~50 ק"מ אפילו 60, אבל אם אתה אומר אני יעשה עוד בדיקה.
תודה.
יש פשרה כמובן אין לי תקציב להחזיק שני אופנועים.
אנשים בואו רגע נעצור ולא נקפוץ מעל הפופיק אני יורד כרגע מאופנוע ראשון שלי 250 סמ"ק אז 800 ו 990 נראה קצת יותר מידי
נערך לאחרונה על ידי PushTheThrottle; 23-08-2015 בשעה 19:40.
מה עם wr450f הוא דו"ש , פשוט זה התוצאה שאני מקבל מיד 2.
ואם כן אז לא עדיף אותו על WR250R ? , או שיש סיבה מיוחדת למה לא כדי אותו
נערך לאחרונה על ידי PushTheThrottle; 23-08-2015 בשעה 20:02.
ה-wr 450 דו"ש?
הצחקתני לרגע וזה אומר בעצם שעולם האופנועים זר לך מאד.
^^^+1 או במילים אחרות WR450 יעשה ממך קציצות בשטח ופירורים מהארנק שלך בשימוש יום יומי.
גם ההמלצות על ה990 והgs800 לא מתאימות בשום צורה למה שהבחור מחפש לא מבחינת תקציב ולא מבחינת יכולות רכיבה.
רוכב מתחיל שיכנס עם אחד מהכלים האלה לשטח מהר מאוד ימצא את עצמו ואת האופנוע שלו במצב מאוזן על האדמה אז תקראו קודם מה היעוד שהוא מחפש לאופנוע לפני שאתם ממליצים.
המטרה שלו היא שימוש יום יומי סביר עם יכולות לטייל בשטח בתור רוכב מתחיל, לא לטחון 150-200 ק"מ ביום כבישים מהירים (שגם להם הקטום לא מתאים בגלל אחזקה פסיכית בשימוש כזה).
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 23-08-2015 בשעה 21:08.
ימאהה xt660r כמו שלי יש..ואני שוקל למכור אותו
תקציב נוח, חסכוני מאוד, מיושר קו...בחור יפה ואתלטי
נערך לאחרונה על ידי yonatan.s.; 23-08-2015 בשעה 21:23.