ימאהה xt660r כמו שלי יש..ואני שוקל למכור אותו
תקציב נוח, חסכוני מאוד, מיושר קו...בחור יפה ואתלטי
ימאהה xt660r כמו שלי יש..ואני שוקל למכור אותו
תקציב נוח, חסכוני מאוד, מיושר קו...בחור יפה ואתלטי
נערך לאחרונה על ידי yonatan.s.; 23-08-2015 בשעה 21:23.
הxt660 לא נמצא באותה משבצת של הכלים האלו מבחינת שטח אז בוא נשאל שוב כדי להתמקד יותר - איזה טיולים אתה מתכנן לעשות וכמה חשובות לך יכולות השטח (על שימוש הכביש כבר דיברנו) ועל איזה סגנון של טיולים אתה מתכנן?
נערך לאחרונה על ידי PushTheThrottle; 23-08-2015 בשעה 23:25.
אני הצעתי wr250r..
דו"ש טהור.
רוצה תחכה חודש נלך להתחדש ביחד.
לפי דעתי כנראה הwr250 יהיה הכלי הכי מתאים בשבילך להכנס לעולם השטח ולחיות איתו ביום יום מהאופציות שנדונו כאן.
Drz אחלה כלי, אמין, אבל כולם כבר ישנים, כולם עברו התעללות כזו או אחרת, כולם יקרים ביחס לתמורה, ואין הילוך שישי שכמו שאמרו זה חסרון מורגש בכביש מהיר.
הwr לעומת הdrz אמנם חלש מעט מהdrz אבל קל ממנו ובעל הילוך שישי - 2 יתרונות לא קטנים לאופנוע דו שימושי.
הוא גם יהיה פחות אלים מה690 (פחות מחצי מהסוסים שיש ל690), אבל קל יותר ממנו והמשקל והמנוע הקטנים יותר בהחלט יוכלו לעזור לך בתור רוכב מתחיל ללמוד לרכב בשטח במסגרת המגבלה שהיא הצורך באופנוע דו-שימושי ולא אנדורו מקצועי. אתה יכול להתקדם עם האופנוע הזה בשטח תקופה לא קטנה מבחינת רמת רכיבה עד שתרגיש מיצוי ואין לי ספק שתהנה ממנו.
בתור התחלה תעשה סיבוב על אחד כזה ותראה איך הוא מרגיש לך. זה יעזור לך לגבש דיעה משלך על הכלי לחיוב ולשלילה מעבר למה שכתבו לך כאן.
אני חושב שיקח לי קצת יותר מחודש , מאמין חודשיים שלושה אולי אפילו ארבע , אם משהו ישתנה אני יודיע. :d אם במקרה והתהפך העולם ויוצא בכיף.
גם המליצו לי לחכות לחורף המחירים יורדים גם בסוכנויות לפי מה שהבנתי ומביאים יותר הטבות כדי שתקח (שוקל).
בסדר בכל מקרה אני יקח נסיעת מבחן על ה wr ונראה לאן זה מתגלגל משם.
דרך הגב מה עם הcrf (אני יודע אני מוסיף כל פעם אופנועים אבל סתם שלא יהיה מצומצם) , יש סיבה למה לא הציעו אותו דווקא ביקורות לא רעות בגוגל למרות שמשבחים את ה wr תמיד, כולל גם כשעושים ביקורת על הdrz.
נערך לאחרונה על ידי PushTheThrottle; 24-08-2015 בשעה 00:17.
ה crf-l כלי חלש חסר יכולות ומשעמם לטעמי לכן אני אישית לא המלצתי, אבל תעשה גם עליו נסיעת מבחן ותתרשם. הם אמינים וזולים יחסית.
תשמע יש לך את הכל פרוש כבר נותר לבחור.
690\660 סינגל, תחזוקה יקרה יותר, ביטוח יקר, וכבדים בשטח.
Drz אחלה דו"ש, קשה למצוא במצב טוב, ביטוח יקר, לא משייט 130,כבד.
Wr250r מתלים פצצה, דו"ש אמיתי, אמין, ביטוח זול מהשאר, קל (יחסית) משייט בקלות 120-130 בעזרת הילוך שישי.
Crf250l\klx250 חלשים משמעותית מהשאר עם מנועים של 21,23 כ"ס, זולים בהתאם, בולמים לא רעים בklx בהונדה לא ניתנים לכיוון.
אמינים וחסכוניים משייטים 110,כבדים במקצת, פחות טובים בשטח.