ktm 690
אלהן מחפש כרגע idol לשאוף אליו :d.
בכל מקרה רציתי לשאול האם יש חיה כזאת? , אופנוע דו"ש שטוב בשטח ושאפשרי לנסוע איתו כמו בנאדם בבין עירוני, הכוונה בלנסוע כמו בן אדם היא: שמהירות השיוט שלו תעמוד על 120-130.
נערך לאחרונה על ידי PushTheThrottle; 21-08-2015 בשעה 15:27.
ktm 690
כמה שטח אתה מחפש ? כי אני מכיר כמה חבר'ה עם אפריקות שלא רואים בעיניים (;
אמר לך:דו"ש שטוב בשטח.
איך המלצת על פילים טיבטים.
Wr250r
ktm690 enduro
רכבתי בסך הכל פעם אחת בשטח וגם זה בקורס אז אין לי ניסיון להגיד כמה שטח אני באמת צריך.
מה שכן אני יכול להגיד, אחד שאני יכול לתת לו ושלא יבכה.
ווא נראה אופנוע נהדר לפי הביקורת שקראתי וגם המראה עוצר נשימה.
מה קורה עם הטיפולים שלו ,יקרים? , עם כן עד כמה? שורה תחתונה כמה יעלה לי להחזיק מפלצת כזאת.
יש רק אחד ביד 2 שמוכר KTM 2010 והוא נראה בתקציב ,אך גם כן בעתיד הקרוב ( עוד כמה חודשים), בנוסף מה לגביי ההוסקוורנה te511 שגם כן נמצא בטווח מחירים של העתיד הקרוב ביד 2, האם הוא יספק לי את המהירות שיוט בכביש? , האם הוא יספק לי חיוך על הפנים בשטח? , כמה הוא יקר להחזקה? .
ובכלל אשמח לקבל עוד המלצה או שתיים שיהיה לי ככה כמה אופציות בשרוול.
תודה לכם.
נערך לאחרונה על ידי PushTheThrottle; 21-08-2015 בשעה 17:47.
Wr250.
טנרה 660.
אם התקציב שלך סביב ה40-45 ממה שאני מבין ממך, הwr250r הוא אופציה טובה להתחלה, המנוע אמנם קטן אבל יש לו 6 הילוכים והוא יודע לשייט בכביש מהיר. בשטח תהנה ממשקל קל שתמיד יכול לעזור במיוחד לרוכב מתחיל.
ה690 הוא מכונה ברמה גבוהה יותר עם הרבה יותר כח והרבה יותר יכולות כביש ושטח. הוא שוקל יותר מהwr מן הסתם אבל לא ברמה חריגה (20 קילו +- בניהם).
המינוס היחיד במקרה שלך עם הדגם הזה הוא שבמצב השוק הנוכחי שלהם קצת קשה למצוא כלי שמור/ יפה במצב טוב באיזור המחירים שלך אז זה ידרוש עבודה וסבלנות.
מבחינת טיפולים הוא לא חריג מדי מאחרים במידה ותקנה כלי מטופל. יש לו מחלה ידועה של מיסב נדנד במנוע שקורס כל x קילומטרים (איזור ה15-20k בגסות) אבל זה משתנה בין כלי לכלי. בכל מקרה מי שמטפל בכלים האלו מודע לבעיה ויודע לזהות אותה במידה ובאת בזמן.
בין ה2 אני אישית הייתי הולך על ה690 אם הייתי מוצא כלי יפה, רק קח בחשבון ש2 הכלים המדוברים לא נועדו לטחון אוטוסטרדות אלא לעלות עליהן כשצריך. כלומר אם אתה מתכנן לרכב הרבה ק"מ חודשי על כבישים מהירים כדאי ללכת על משהו יותר מתון שיודע להתמודד עם נסיעות כאלה באמינות.
בהצלחה.
בשביל לתת לך תשובה נכונה צריך לדעת כמה שטח אתה רוצה ממנו.
כי 40-50 ק"מ על בסיס יומי בכביש זה לא מעט.
Wr250r סוסה בכביש.
משייט 120 בכיף.
מנוע יפני אמין.
ה-690 ייתן פאן בכמויות אבל אתה מחוייב ללמוד אותו לאט.
בכלל אם אתה מתחיל היה עדיף שתקח כלי עם פחות סוסים כמו די אר זטה 400.
אני לא יכול להגיד כמה שטח אני צריך ממנו כי אין לי ניסיון.
עם תוכל למשל לציין לי את הכיוון אליהם מתחלקים האופנועים ומה כל קטגורייה מסוגלת לעשות בשטח אני יוכל להגיד לך לאן אני מכוון.
וכמובן תודה.
אני לא יודע לגביי ה 250 , יש לי אחד אומנם לא יפני אבל התפתתי לתת בגז לפעמים והמנוע הספיק לשקוק חיים, אני לא רוצה להגיע למצב שוב פעם אז באופנוע הבא אני לא רוצה שזה יהיה ה issue, במקרה ובה לי קצת למשוך את המצערת הוא לא יצטרך ניתוח לאחר מכן.
חשבתי על ה drz ,גם אופנוע יפה בעיני ושמעתי עליו רק דברים טובים אבל הכי חדש שאפשר למצוא זה 2009 ,ולפי מה שהבנתי קשה מאוד למצוא אחד במצב טוב.
נערך לאחרונה על ידי PushTheThrottle; 22-08-2015 בשעה 13:04.