עמוד 27 מתוך 79 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון
תוצאות 391 עד 405 מ 1175

אשכול: פלסטיקים, שרשרת, ומחשב מנוע - KAWASAKI Versys 1000 TL - חיים משותפים.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    רן,
    המיגונים שמגיעים עם המעיל הם מיגונים רכים בתקן ce level 2. התא למיגון הגב מתאים למגן של הלד (שוב תקן ce level2) או למגן d3o. המעיל לא מגיע עם מיגון לגב.
    dudybou,
    המעיל נרטב ונספג, כמו כל בד שחשוף לגשם (אפילו גורטקס נספג במים). מצד שני הוא מתייבש די מהר. היו לי ימים שרכבתי בגשם לסירוגין והגעתי לעבודה עם מעיל חצי יבש. בעבודה בתנאי יובש ומזגן המעיל מתייבש במהירות. לגבי רכיבה עם מעיל רטוב, כן זה משפיע על החימום. אבל למעיל יש ביטנה מחממת שמבודדת למעשה את הגוף מהמעיל. בנוסף רכבתי בלי הביטנה הגשם ולא הרגשתי את הקור. למען האמת, בכפפות גורטקס שלי הרגשתי יותר את האפקט של המים הספוגים מאשר במעיל.
    תודה התשובה שלך עזרה מאד, אני חושב שדווקא בחורף יש חשיבות נוספת למיגונים מהסיבות הברורות, לכן נושא המיגון ביחד עם נוחות
    המעיל ושמירת החום (בהכרך בסדר הזה) חשובים מאד, מה שאומר של מנת למגן בצורה קצת יותר טובה לרמת D3O מוסיף סכום גדול.
    אני מחפש מעיל חורף טוב (בסגנון אדוונצ'ר) רמת מיגון D3O כולל בגב נוח לתפעול שומר חום ונגד רטיבות עד סכום של 1200 ש"ח.
    השאלה עם יש חייה כזו?

אגב זה בסדר לבעלי עניין בתחום להציע מרכולתם למפרט הזה.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    תודה התשובה שלך עזרה מאד, אני חושב שדווקא בחורף יש חשיבות נוספת למיגונים מהסיבות הברורות, לכן נושא המיגון ביחד עם נוחות
    המעיל ושמירת החום (בהכרך בסדר הזה) חשובים מאד, מה שאומר של מנת למגן בצורה קצת יותר טובה לרמת D3O מוסיף סכום גדול.
    אני מחפש מעיל חורף טוב (בסגנון אדוונצ'ר) רמת מיגון D3O כולל בגב נוח לתפעול שומר חום ונגד רטיבות עד סכום של 1200 ש"ח.
    השאלה עם יש חייה כזו?

אגב זה בסדר לבעלי עניין בתחום להציע מרכולתם למפרט הזה.
    לא חושב שיש מעילי אדוונצ'ר במחירים האלה בארץ, לפחות 1400-1500 וצפונה. תבדוק את הדגמים של RST שהגיעו לכולבוטקס יש ב 1590 ממה שראיתי בפייסבוק שלהם.
    Tracer 900

קיבלתי הצעה טובה מאפקס כולל המיגונים הטובים אני אלך למדוד את המעיל, אגב מי שרוצה להיות שותף לחגיגה מוזמן.

http://www.apexmotors.co.il/product/...fQyb_zfBO7mGJ4

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אחלה גיא
    רוכב מוגן פוריגן

LokiMonsteR

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לא קראתי הכל (סורי) , אבל במעילים עם בטנה פנימית, המיגונים נרטבים. חלק מהם הופכים להיות לא יעילים בעליל.

טוב אז הג'ינג'ית ואני התחדשנו, אני במעיל ומברשת ניקוי לשרשרת שקיבלתי במתנה מגיא, והיא בכפפות חמות.

לא מאמנים?

כאן אני מדגמן מידות גדולת, המעיל דווקא סטנדרט...

17900 ק"מ - שבת שמש

מכירים את זה שאתם קמים בבוקר עם הרגשה שזה היום שלכם וכל מה שאתם עושים מצליח מעל למצופה?

כאילו מישהו למעלה חילק לכם את הקלפים הכי טובים בשולחן, לוחש לכם את המהלכים הנכונים ואתם על
    השולחן רק בכדי ליהנות ולהרוויח?

זה התחיל ביקיצה טבעית בשש בבוקר, אני יודע שלחלקכם זה סיוט, אני הכי אוהב את השעות האלה העולם רק שלי
    כל השאר ישנים, יצאתי עם הכלבים (כן יש לי שתיים) החוצה בלי הרצועות כי בשעה כזו אין נפש חיה למטה,
    הכלבים רצו והתרוצצו כאילו אין מחר, ומי שלא ראה כלב רץ משוחרר ומאושר לא ראה אושר מימיו, אח"כ המשחק
    המוכר אני זורק להם מקל והם רצים להביא אותו, ככה חצי שעה עד שהתעייפו, חזרה הביתה והפתעה, הג'ינג'ית כבר
    ערה, קפה בוקר משותף והופה אנחנו כבר על הציוד החדש (למי שלא עוקב שיעיין בפוסט קצת יותר למעלה). ברגע
    האחרון היא מוסיפה לארגז גם 4 צלחות פיריסבי.

יורדים בכבישים הסודיים שלנו לכיוון לטרון, שם הפתעה ראשונה הקפה הוותיק סגור לרגל שיפוצים ואין אף אופנוע
    נוסף לרפואה, בתכנון היינו אמורים להגיע לת"א ואולי לשוק הפשפשים אבל התכנית מתבטלת ברגע האחרון מה מחזיר
    אותנו לקפה בר בהר בדרך הארוכה, מאות אופנועים שם, קפה ומאפה ושוב יורדים בירידות בדרך הארוכה הביתה,
    בסיבוב המוות אני עוצר ברחבה, הרחבה עצמה שטופת שמש ומלאה בשלוליות, אני חונה בצד ומתבונות בעשרות
    הבאים והולכים בקצב ואז התמונה מתבהרת לי, אני מאד לא איטי יחסית לממוצע שם, רק תצפית של כשעה מביאה אותי
    למסקנה שאני דווקא ממוקם במקום טוב באמצע. יכול להיות שאני עושה עוול לחלק מהרוכבים בשבילי הרי זה המגרש הביתי
    אבל תמיד חייתי בהרגשה שאני לא מהיר כפי שאני צריך להיות, מסתבר שטעיתי.

אבל את החלק הארי בהפסקה בילינו במשחק פריסבי או כמו שאומרים בירושלמית "צלחת מעופפת", הג'ינג'ית חזקה ואני
    חלוד אבל אחרי כמה מהלכים התנועה הופכת שוב לטבעית והצלחת טסה לה בדיוק לאן שאני מתכוון, פשוט כייף טהור.

בדיוק כשהתחלנו כבר להזיע, הגיעו חרגולי השטח הצליחו להרים לנו את האדרנלין עוד לפני שחזרנו לכביש, מהפנט.

הציוד נהדר וחושף את חולשת הג'ינס שהפך להיות נק' התורפה במלחמה בקור, המעיל מדהים נוח ומספת תחושה נהדרת
    ומגביר משמעותית את ההנאה מהרכיבה.

בבית חיכה לנו החמין המיוחד והפתעה כשחלק מהגוזלים של המשפחה המורחבת הפתיעו לארוחה שהפכה לחגיגה גדולה
    תענוג, ואפילו היה זמן לשנ"צ. ואוו איזה שבת...

אז אחרי שהאדרנלין שקע, אפשר לגשת בשקט לבחינת המעיל החדש, השיקולים שלי היו קשים עלות מול תועלת, בטיחות מרבית, סגנון,
    כל ראש פרק כזה מכיל בתוכו הרבה יותר מהנכתב:

עלות מול תועלת: לא נובע מקמצנות חלילה, לדוגמא בנושא הצמיגים, לא היו פשרות ולמחיר לא היה שיקול בכלל הלכתי על המתאים ביותר
    לתנאי הרכיבה שלי בארץ. בנושא מעיל חורף הייתי אמביוולנטי בגלל שאצלנו החורף האמתי כמעט ולא נמצא ובחלוקת התקציב רציתי להשאיר
    לי קצת עודף לגחמות נוספות. בסופו של יום קבעתי לעצמי רף גבוה יחסית מכמה סיבות, לא הייתי מוכן להתפשר על הגנות "זולות" שהיו
    מפחיתות מעלות המעיל אבל בפועל חוטאות לתפקידו, במיוחד בחורף כשהסכנות גדולות קצת יותר, שיקול נוסף הוא שהמגן יכול לעבור גם
    למעיל הקיץ.

בטיחות מרבית: בחרנו בתחביב קטלני, אם נעזוב לרגע קט את ההכחשה שאנחנו מאמצים בחום בכדי לשמור על שפיות הדעת, הרי שתפקידינו
    והאחריות שלנו כלפי הסובבים אותנו לרכוב בכובד ראש ולעשות את המקסימום לצמצם את התוצאות הנוראות של פגיעה חס וחלילה.
    אנחנו מנהלים סיכונים מהמרים ונותנים ללא ביררה גם למזל לנגן בתזמורת ולכן במקומות שיש לנו השפעה חייבים לתת יותר בכדי לצמצם אחרים.

סגנון: סגנון הרכיבה מחייב התאמה של סוג המיגון מעבר למראה האפנתי ולשימושיות שלו יש חלק חשוב בבטיחות הרכיבה.

למותגים יש יתרונות וחסרונות שכל לקוח חכם צריך לדעת ולהכיר, רוב המותגים הנחשבים יציעו גם איכות, מחשבה, ושנים של ניסוי ותהייה, תהיה
    להם גם מערכת "שירות לקוחות" טובה והקונה יודע שהכסף שלו קנה "בטיחות" מוכחת, מהצד השני הלקוח משלם הרבה מאד כסף על ה-"שם"
    הפרסום והפריסה ומוצרי הלוואי שהביאו את המותג לאן שהוא נמצא. השילוב בקניה בין מוצר מבית טוב שלא נעשו בו הנחות להוזלת המחיר הסופי
    לבין שימושיות וההבטחה שהוא נותן למחיר עוברת במקום אחר אצל כל רוכב כל אחד על פי דרכו.

אז מה היה לנו במעיל שלי, איכות מותג שעושה את צעדיו הראשונים בארץ, מחיר סביר עבורי, הגנות מלאות ללא פשרה, בחרתי גם בצבעים הזהרים
    שזה צריך להיות כלל במיוחד בימים אפורים גשומים ותנאי ערפל. שמירת חום אידאלית, בד עמיד בגשם סביר, בד מנדף זיעה נוח ומותאם אישית לרוכב.

היתרונות האלה הבליטו את החסרונות של רכיבה ביום קר בג'ינס במיוחד במקומות בהם מגני הברכיים לא כיסו אותו, היום בבוקר הייתה גם רוח חזקה
    שלא עברה את המעיל ושמרה על טמפרטורת גוף נהדרת נוחה ונעימה לרכיבה למרות הקור מחוצה לו.

בסופו של דבר ההגנה הטובה ביותר של הרוכב היא השכל הישר, הכבוד שהוא נותן לכלי וההכרה שכולם מנסים להרוג אותו, בגרות נטולת אגו, ורכיבה
    מותאמת לתנאי הדרך, שאר הקליפה היא רק למקרה שכל מה שהזכרנו כאן לא עבד. נקווה שלא נזדקק להם.

18000 ק"מ

קצת לפני מספר הקסם נכנסתי לטיפול, הוחלף שמן ופילטר שמן, פילטר אוויר ורפידות בלם אחורי (לברמבו).
    והחלטתי גם לפנק את האופנוע ואחרי שנה משהו מהקנייה הרכבתי גם את אורות הערפל.

מסקנות, האופנוע מגיב היטב אחרי הטיפול, הבלימה השתפרה משמעותית, וההפתעה הגדולה שדווקא הבלמים
    הקדמיים בהם אני משתמש יותר יוחלפו רק בטיפול הבא כיוון שהמכונאי קבע "פשוט חבל, יש עוד לפחות 6000 ק"מ...
    טובים השתיים מהאחד.

עכשיו ניתן לתמונות לדבר:

18355 ק"מ

כי מה עוד צריך מי שהאופנוע הוא חלק גדול מאד מחייו?

שמש טובה, חברה טובה, מיכל דלק מלא, סוג של כיוון וזמן בלתי מוגבל, אז נפתחים שערי שמים והכל מוצא את הדרך
    לעשות לנו נעים בכל הגוף, משחרר לחץ מיותר ופותח את כל המעברים שנסתמו במשך השבוע.

"הכיוון צפון" אומרת הג'ינג'ית, "יש פריחות משגעות".

אני מרים גבה "עם כל עם ישראל ואחותו הצולעת?"

"מה הבעיה?"

"יהיו פקקים!"

"אנחנו אופנוע, איזה פקקים?"

יש קרבות שלא נכנסים אליהם מראש...

לצפון אפשר לרכוב מכל מני מקומות יפיפים ומכביש 6 מהר הלכנו על כביש 6, טעות! זה לא שלא היינו מהירים, אבל אני חיפשתי
    כל הדרך חלק חד באופנוע לחתוך ורידים...משעמם תחת, אז עשיתי לי מסלול דמה וסלאלום בין נהגי המכוניות השמאלניים.

גבעת הרקפות, עמוס (אסור להגיד "אמרתי לך") ציר הרקפות מפוצץ, (לא אומר) עין השופט הפך למגרש חנייה ומערבלות של
    אנשים, ילדים, כלבים שהתנועה בכביש מפריעה להם לחיות...(שותק).

בקיצור לוקח עניינים לידיים, ציר מעלה גלבוע ירידה למסעדת ארטישוק ע"י בית שאן וחזרה דרך כביש 90 לי-ם, את כביש 90 אני
    אוהב, כביש טכני מאתגר מהיר אם נזהרים מאד וריק היינו כמעט לבד, האופנוע עף, מלטף עם הצמיגים החדשים את האספלט והם
    נדבקים אליו וזורקים את האופנוע קדימה וקדימה, מנצלים כל מילימטר לאחיזה ודחיפה, המנוע נותן את כל מה שיש לו, לא מתרשם
    משלושת הארגזים, הרוכבת ששקועה עמוק בתוך המוזיקה שלה והרוכב ששכח הכל וממוקד היטב לתת את כל מה שהוא יודע, המוזיקה
    נמצאת אצלי גם בקסדה וגם בלב, ג'ו קוקר מתחנן למישהי שתתיר לו את הלב ותשחרר, אצלי משחררת עוד צעקת תענוג, ואנחנו דוהרים
    קדימה.

רפידת ברמבו באחורי תגובת בלם טובה מאי פעם!

18489 ק"מ

...קור כלבים, השמש עוד לא הספיקה להתחמם ובקושי התעוררה מעל האופק, אני אחרי מקלחת, מדיח והוצאה של הכלבים לטיול בוקר,
    שמח על קניית המעיל החדש, מעטפת של חום ובטחון שמצליח גם להרגיש נוח ולא מגביל, טקס שחרור האופנוע מהאסורים, 2 שרשראות
    כיסוי כיסוי מושב נגד החתול הארור, התנעה...הורסיס מגרגר בשקט אוסף כוחות ומתחמם, אני משלים את רכיסת הקסדה, מעבר אחרון
    ציוד הרכיבה כפפות, הורדה מג'ק אמצע ועליה זהירה על המושב, בדיקה מבט מרפרף על הבקרות, הכל כבוי פרט לנורת ה-ABS גם היא
    תכבה בעוד מטר שתיים, ירידה מהמדרכה בדיוק במקום הנמוך באבן השפה, בדיקת בלם קדמי ומיד אחריו אחורי נהדר, שני וקצת יותר
    מהירות מסדר את התחת על המושב ומכין עצמי לרכיבה ו...רכב נהוג ע"י שכנה רחוקה מגיח מהחניה העליונה היא מתחברת לנתיב שלי
    אבל לא בודקת אם יש תנועה מימין עד לרגע שאני כמעט על הדלת הימנית שלה היא בכלל לא מבינה שהיא לא בסדר, אני מפעיל את שני
    הבלמים במקביל ומרים כוס דמיונית של יין לחיי ממציא ה-ABS שני הגלגלים נכנסים לריקוד מתואם הפירלי החדש נאחז באספלט ונועץ
    בו ציפורניים מגומי חדש ורגל שמאל אוטומטית יורדת לכיוון הרצפה, בלימה מלאה אני בשני מוריד הילוך, מבט זועם היא המומה, איך זה
    שיש עוד רכבים על הכביש שלה, שומע את הקליק של החיבור לראשון קלאצ' ונעלם, שכחתי לקלל....

Senior Member
    חן חן. גם על כך שהזכרת לי שיש לי ביטנה פריקה במעיל המרושת.

18659 ק"מ

..."מה קרה היית הרבה יותר מהיר הפעם", ככה א' אחרי שמדדנו כבישים בשבת בבוקר, "הפעם גם נתת הרבה יותר גז ביציאות מהסיבוב".
    לך תסביר עכשיו שאתה נרקומן של מהירות, מכיר ויודע את סודות הרכיבה, שהשד יושב לך על הכתף ולוחש לך באוזן ,עוד עוד, נמוך נמוך".
    הוא שקרן השד הזה, פתיין כמו אישה חסרת מעצורים, יש לו קול מהפנט שמשכיח ממך הכל, את כל מה שחשוב באמת, הצמיגים אוחזים
    בצורה מושלמת, האופנוע שרק הבוקר קיבל מנה גדושה של שמן שרשרת ובעורקיו מתרוצץ שמן טרי טרי, הנשימה שלו חופשיה כי יש לו פילטר
    חדש והתחושות שהוא משדר לך "סע חביב תן חזק וסע" ירוק בעיניים, הכביש רחוץ, מזג אוויר שאין מושלם ממנו, "תן בגז מלך העולם".
    נרקומן לא צריך יותר משמץ פיתוי וגם אלה שתמיד רוכבים בקצב של המלאך השומר עליהם, הם בשר ודם, אנושיים קלי פיתוי, את החגיגה
    מקלקלים רוכבי האופניים והמכוניות על הכביש, קריאות השכמה כנגד הלחישות של השדים, איפה שהוא אחרי כשעה וחצי של רכיבה טכנית
    אני מרגיש שאני מאבד ריכוז, מאט יותר מוקדם בורח קצת מהפס הנבחר, זהו זה הזמן לעצור לקפה, בחברת אופנוענים אחרים, א' שותה מיץ
    גזר...גזר טוב לעיניים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    הקשיש הראה לנער הפלא את הסודות האלה שאין תחליף לנסיון.
    על האופנוע הספסטיות עוברת והאלסטיות חוזרת ואפילו ניצנים של שיער חוזרים למקומות שהוא מזמן נשר.

LokiMonsteR

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI