או, סופסוף מישהו שמתלהב מהוורסיס... טוב נו, זה ילד. קטן.
יגדל יותר ופתאום יראה איזה אמווי אגוסטה או דוקאטי, ויתחיל כמו הכלבים לעבור על יד הוורסיס ולהרים ת'רגל להשתין![]()
או, סופסוף מישהו שמתלהב מהוורסיס... טוב נו, זה ילד. קטן.
יגדל יותר ופתאום יראה איזה אמווי אגוסטה או דוקאטי, ויתחיל כמו הכלבים לעבור על יד הוורסיס ולהרים ת'רגל להשתין![]()
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
כמעט בכל פעם שאני חוזר מהעבודה עם האופנוע יוצא אחד מהילדים שלי (בד"כ הקטן ביותר) ומבקש 'סיבוב' שכולל ישיבה על האופנוע הכבוי, עם קסדה וכפפות, ומידי פעם גם איזה ציפצוף צופר כשהאופנוע מונע. עושה להם את הערב.
סיבוב אמיתי הם יקבלו רק כשיהיה להם קסדה מכיל וכפפות.![]()
נערך לאחרונה על ידי moonshield; 14-10-2021 בשעה 17:51.
הילדים שלי רוכבים איתי מהרגע שהם הגיעו לרגליות.
לגבי הוצאת רשיון אני לא נגד
אבל כדי לקבל את התמיכה שלי זה מותנה בליווי שלי וכמובן קורסים לרכיבה מתקדמת עד שאני ארגיש שאפשר לשחרר אותם לבד.
בנוסף לבת שלי (בת 16) הבהרתי שאני מוכן לרכוש לה אופנוע ואפילו לשלם עבור רשיון אחד (לבחירתה רכב אופנוע משאית).
אבל את הביטוח הדלק ושאר ההוצאות הנלוות זה עליה.
עשתה חישוב מהיר ונזכרה שיש לה פיאט 500 1400s ידנית אדומה שמחכה מול הבית.
אני צריך לשכנע אותה שאופנוע זה טוב
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני רוכב בכביש כי זה הכרח. שתי האופציות האחרות הן או להתפטר ולמצוא עבודה בה אפשר לסיים ב15:30 בתחום מאוד נישתי, או לעקור את מקום מגורי ולעבור לגוש דן (שתי האופציות לא על הפרק).
הסיבה היחידה שבגללה אני רוכב היא שכל עוד צריך להספיק להוציא אותם מהגן ומבי"ס אין לי ברירה. ביום שבו הם יהיו גדולים מספיק ללכת לבד הביתה, האופנוע הולך, ואני חוזר לרכוב בשטח.
נ.ב.
פדגוגיה מעניינת לי את התחת. אופנוע זה מסוכן.הדמגוגיה על כלי רכב היא לא מדויקת. כל עוד אני מחליט עליהם הם לא ירכבו בכביש. מעדיף ילד מתוסכל ששונא את אבא, מאשר ילד מת. אם ילמדו לרכוב בשטח ובתקופה מאוחרת יותר יעשו הסבה לכביש בשיטה שלוקי תאר,זה הרע במיעוטו. אבל רק אחרי שלאתהיה לי שום שליטה עליהם.
לגבי להרכיב ילדים- חד משמעית לא. גם לא תמצא אותי מרכיב כל אדם אחר, או מורכב בעצמי אם זה לא הכרח ואין דרך אחרת .
אני מבין את דבריך ופה נכנס האבל הגדול.
גיל 18 ודקה מבחינה פורמאלית לפחות העולל יכול להחליט על עצמו.
ולכן כל עוד הם בני 16 ופחות או יותר תלויים בנו ויש לנו השפעה ( כמובן שלכ ילד יש את האופי שלו) זה בעיני הזמן להרביץ בהם תורה ולכוון אותם.
אני מבין לגמרי את המדיניות שלך לגבי הרכבת העוללים.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
נערך לאחרונה על ידי xlib; 15-10-2021 בשעה 17:23.
אדוני כנראה לא רכב מעולם בשטח.
ולכן אדוני מתבקש לא להגיב בנושא.
וואללה אייל כשאתה כותב את זה ככה אתה פותח את השאלה הכי נלוזה ועתיקה בפורומי אופנועים -
על מה אדונו רוכב?
(לא אתה אייל שב בשקט הכוונה ל xlib)
גילוי נאות: לאחרונה נברתי קצת בפחי זבל כמו אחרוני ההומלסים ו וואלה נפלו עלי שני זוגות אופנים יופי יופי עם צמיגי קנדה אז אני רוכב עליהם
ילדים:
עשור ראשון: אין להם כמעט שליטה על מה שקורה להם.
עשור שני: מרגישים גדולים ומלכי העולם בפועל תלויים בהורים/צבא.
עשור שלישי: תחילת עצמאות בלי שום שליטה בית משכורת ילדים משלהם.
עשור רביעי: משברים, סערות, התובנה שמתקבעת שזה מה שיש.
עשור חמישי: פרדות מהעבר נוסטלגיה להתחלה וניסיון לקבוע קצת את העתיד.
עשור שישי: קוטף את הפירות של מה שזרעת ואוכל את מה שבישלת.
עשור שביעי: משתדל להספיק את כל הרשימה.
עשור תשיעי: משתדל לזכור מה פספסת ומת....
ואז אופנוע...
(מי שחושב שהוא יקבל החלטות בשביל הילדים שלו והם יעשו תמיד רק מה שנראה לו נכון-יתאכזב מאד!)
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!