עמוד 76 מתוך 79 ראשוןראשון ... 26667475767778 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1,126 עד 1,140 מ 1175

אשכול: פלסטיקים, שרשרת, ומחשב מנוע - KAWASAKI Versys 1000 TL - חיים משותפים.

Senior Member
    למה אתה מגלה את הסוף?
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של Dresdner

פלסטיקים, שרשרת, ומחשב מנוע - KAWASAKI Versys 1000 TL - חיים משותפים.

באמת RT מתאים לו, עד כמה שאפשר להגיד ספורטיבי עליו הוא הספורטיבי שבחבורה

חבל שימאהה לא מוכרים מחוץ לארצות הברית את ה Star venture

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אפשר לחשוב שהב.מ.וו או הוי-מקס, שהוא כל כך אהב, היו חלקים למשעי...
    אני כבר הבנתי את הראש, זה מכרז שנתפר במיוחד לורסיס 1000
    קשה לשנות תרבות ארגונית אחרי 30 שנות שירות...

Senior Member
    יכול להיות ואני מעלה את זהבזהירות רק בתור אופציה לחברי הוועדה- שהוורסיס הוא האופנוע המודרני והאמין הראשון של שושני ובשל כך הוא נצרב בנפשו כטוב האבסולוטי שאין בלתו וגם לא יהיה. הראשון שהיה נאמן והניע כל נגיעה בלי התקעויות מעצבנות. אני רק מקווה שבפגישה הבאה הוא יגיע מוכן לראיון.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    יכול להיות ואני מעלה את זהבזהירות רק בתור אופציה לחברי הוועדה- שהוורסיס הוא האופנוע המודרני והאמין הראשון של שושני ובשל כך הוא נצרב בנפשו כטוב האבסולוטי שאין בלתו וגם לא יהיה. הראשון שהיה נאמן והניע כל נגיעה בלי התקעויות מעצבנות. אני רק מקווה שבפגישה הבאה הוא יגיע מוכן לראיון.
    כשאתה רוכב על אופנוע יש לך רמת ציפייה כללית ממנו, כשאני רוכב על כלי אספנות' אני מתייחס אליו בקונספט הראוי, כשאני הולך לשלם סכום דמיוני +
    על שעשוע רמת הציפיות שלי גבוהה ורמת הנכונות להתפשר על פרטים קטנה.

הוסף על כך שדברים שהתאימו לי אז כבר לא מתאימים היום וקיימת התפתחות כללי גם ברכיבה וגם ברמת הציפיות הדרישות ותגלה שגם אתה כבר
    לא אותו רוכב מלפני שנתיים וגם הטעם שלך מקבל תפניות.

אופנוע קונים מרגש, מאהבה ומהרבה משתנים אחרים, שלא תמיד אפשר לפרוט לפרוטות. נסה להסביר למה במשך שנים אתה אוהב את אותה קבוצת
    כדורגל? השחקנים השתנו המאמן השתנה אפילו המגרשים השתנו אז למה אתה נישאר תקוע עם שם הקבוצה?

נסה להסביר למה מתוך אלפי נשים (בפוטנציה) בחרת דווקא את זאת שלך, למה אתם ביחד למרות...ובגלל... ולמה היא נהדרת בשבילך ואיומה לאחר?

אין היום הרבה אופנועים גרועים, יש בעיות לכולם ואין אופנוע עם אפס תקלות, יש יקרים יותר ופחות לטיפול ותיקון, יש מתומחרים לעשירון העליון ויש זולים
    מעצם בריאתם. מדד ההנאה שלהם משתנה על פי הרוכב.

הורסיס אכן אופנוע אמין מאד ללא תקלות ומחלות ילדות כבר למעלה מ-51000 ק"מ, יתרה מזאת הוא נוח בכל המישורים שחשובים לי והוא הרף שאני
    מודד את האופנוע הבא, טוב ממנו, או רע ממנו אין פה עניין של אובייקטיביות, יש פה עניין של מה אני מקבל בתמורה לעוד כסף והחלפה ממה שיש לי היום.

עכשיו, כשאופנוע הוא אוסף של פשרות יש לי סדרי עדיפויות חלקם חשובים שלא אוותר עליהם וחלקם פחות, נכון למצב האופנועים שבדקתי המצב לא ברור:

הטריומף- מהנה נחמד אבל משתנה לאופנוע חדש ב-2022 שיחייב בחינה נוספת, הוא יהיה טוב מקודמו שהיה לי נחמד יהיה יקר מאד ברמה של BMW חדש
    במחיר כשמדד האמינות וכמות הכלים על כביש מעטה עם כל המשמעויות של זה. (ה-BMW לא משתתף כי הוא מחליף מנוע ועוד לא מוכר בכלל).

הורסיס- נותן לי מעט יותר ממה שיש לי היום בכל תחום, מוכר, ידו, בטוח מתאים בכל פרמטר מה שמנקר לי בלב אם זה לא עוד מאותו הדבר וזה כבר חיסרון

טרייסר 09-GT- תחשבו על הבחורה הכוסית הפראית הבלתי צפויה זאת שגורמת לכם לעשות דברים שלא חשבתם שאתם יכולים, להתעורר איתה ערומים בחוף
    בזריחה, עם הנגאובר מטורף ולא לזכור איפה שמתם את הבגדים. הייתם מביאים אותה לאימא בידיעה שהיא זאת שתגרם לכם להכי הרבה בעיות בחיים? (בגדול
    אל מול הורסיס הוא נופל בכל מבחנתי)

הונדה 1100NT-
    הסינדרלה של העונה, מהנה, מרשימה אבל לא מספיק מרגשת אותך בשביל להשאיר הכל מאחור ולצאת לדרך חדשה.

הפתעה מחכה ביום ראשון, ובנבחרת החלומות הדוקאטי אדוונצ'ר כביש, והמלך הגרמני אלף סמ"ק ארבע בשורה. (Fuck it all)
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    השושנים כתב:
    "טרייסר 09-GT- תחשבו על הבחורה הכוסית הפראית הבלתי צפויה זאת שגורמת לכם לעשות דברים שלא חשבתם שאתם יכולים, להתעורר איתה ערומים בחוף
    בזריחה, עם הנגאובר מטורף ולא לזכור איפה שמתם את הבגדים. הייתם מביאים אותה לאימא בידיעה שהיא זאת שתגרם לכם להכי הרבה בעיות בחיים? (בגדול
    אל מול הורסיס הוא נופל בכל מבחנתי)"

ואני שואל - מי בכלל רוצה להביא אופנוע להורים?!

ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    השושנים כתב:
    "טרייסר 09-GT- תחשבו על הבחורה הכוסית הפראית הבלתי צפויה זאת שגורמת לכם לעשות דברים שלא חשבתם שאתם יכולים, להתעורר איתה ערומים בחוף
    אל מול הורסיס הוא נופל בכל מבחנתי)"

ואני שואל - מי בכלל רוצה להביא אופנוע להורים?!
    אלה שהתבגרו?

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    כשאתה רוכב על אופנוע יש לך רמת ציפייה כללית ממנו, כשאני רוכב על כלי אספנות' אני מתייחס אליו בקונספט הראוי, כשאני הולך לשלם סכום דמיוני +
    על שעשוע רמת הציפיות שלי גבוהה ורמת הנכונות להתפשר על פרטים קטנה.

הוסף על כך שדברים שהתאימו לי אז כבר לא מתאימים היום וקיימת התפתחות כללי גם ברכיבה וגם ברמת הציפיות הדרישות ותגלה שגם אתה כבר
    לא אותו רוכב מלפני שנתיים וגם הטעם שלך מקבל תפניות.

אופנוע קונים מרגש, מאהבה ומהרבה משתנים אחרים, שלא תמיד אפשר לפרוט לפרוטות. נסה להסביר למה במשך שנים אתה אוהב את אותה קבוצת
    כדורגל? השחקנים השתנו המאמן השתנה אפילו המגרשים השתנו אז למה אתה נישאר תקוע עם שם הקבוצה?

נסה להסביר למה מתוך אלפי נשים (בפוטנציה) בחרת דווקא את זאת שלך, למה אתם ביחד למרות...ובגלל... ולמה היא נהדרת בשבילך ואיומה לאחר?

אין היום הרבה אופנועים גרועים, יש בעיות לכולם ואין אופנוע עם אפס תקלות, יש יקרים יותר ופחות לטיפול ותיקון, יש מתומחרים לעשירון העליון ויש זולים
    מעצם בריאתם. מדד ההנאה שלהם משתנה על פי הרוכב.

הורסיס אכן אופנוע אמין מאד ללא תקלות ומחלות ילדות כבר למעלה מ-51000 ק"מ, יתרה מזאת הוא נוח בכל המישורים שחשובים לי והוא הרף שאני
    מודד את האופנוע הבא, טוב ממנו, או רע ממנו אין פה עניין של אובייקטיביות, יש פה עניין של מה אני מקבל בתמורה לעוד כסף והחלפה ממה שיש לי היום.

עכשיו, כשאופנוע הוא אוסף של פשרות יש לי סדרי עדיפויות חלקם חשובים שלא אוותר עליהם וחלקם פחות, נכון למצב האופנועים שבדקתי המצב לא ברור:

הטריומף- מהנה נחמד אבל משתנה לאופנוע חדש ב-2022 שיחייב בחינה נוספת, הוא יהיה טוב מקודמו שהיה לי נחמד יהיה יקר מאד ברמה של BMW חדש
    במחיר כשמדד האמינות וכמות הכלים על כביש מעטה עם כל המשמעויות של זה. (ה-BMW לא משתתף כי הוא מחליף מנוע ועוד לא מוכר בכלל).

הורסיס- נותן לי מעט יותר ממה שיש לי היום בכל תחום, מוכר, ידו, בטוח מתאים בכל פרמטר מה שמנקר לי בלב אם זה לא עוד מאותו הדבר וזה כבר חיסרון

טרייסר 09-GT- תחשבו על הבחורה הכוסית הפראית הבלתי צפויה זאת שגורמת לכם לעשות דברים שלא חשבתם שאתם יכולים, להתעורר איתה ערומים בחוף
    אל מול הורסיס הוא נופל בכל מבחנתי)

הונדה 1100NT-
    הסינדרלה של העונה, מהנה, מרשימה אבל לא מספיק מרגשת אותך בשביל להשאיר הכל מאחור ולצאת לדרך חדשה.

הפתעה מחכה ביום ראשון, ובנבחרת החלומות הדוקאטי אדוונצ'ר כביש, והמלך הגרמני אלף סמ"ק ארבע בשורה. (Fuck it all)
    אני יכתוב לך כאן שאחר כך אני יעשה צילום מסך לשירשור ״התחדשתי בבמוו XR1000"
    אל תקנה.

51450 ק"מ

שבת קסומה של אביב פריחות ומלא אופנועים, הג'ינג'ית ואני החלטנו לקחת לעצמינו פסק זמן מהחיים ולצאת בקצב שלנו לשלב שני אהבות גדולות צילום ואופנוענות
    אבל אם נרצה להיות קטנוניים אז גם רכביה עם המוזיקה האהובה עלינו בקסדות.

כל הגורמים בקוסמוס שיתפו פעולה מזג האוויר, הפריחות ואפילו תנועת המכוניות המועטה, המוני אופנועים עלו לרגל ליהנות מהמקומות הכי מופלאים שיש.

את הבמה השארתי לג'ינג'ית במטרה שתצלם עם המצלמה החדשה על מנת שתתיידד איתה לקראת הטיול בחו"ל ואני נהניתי לצלם אותה וסתם להסתובב
    במקומות העצירה.

הרכיבה הזאת חיזקה אצלי שוב את האהבה למנוע ולאופנוע הספציפי הזה, הוא כל כך נכון הוא כל כך מתמסר ונותן מגוון עצום של יכולות אולי הוא לא מצטיין
    בכלום אבל הוא טוב מאד בהכל. וזה בעצם הקסם שלו. אופנוע הוא לא משהו חד צדדי, זה לא שחור ולבן, יש לו המון יעודים והמון משימות ואת הניקוד הוא
    מקבל בציון הכללי ולא רק במשימה בודדת. אגב מי שחושב שהאופנוע משעמם פשוט לא רכב עליו מספיק או מאתגר וחבל.

החיים בשחור ולבן:

שלל אביב:

סרטון ראשון של הטריומף 1200 החדש שימו לב לגרסת ה-GT PRO

השם GT PRO עושה רושם שבמחלקת המקרקטינג עבדו קשה יותר מהR&D

51550 ק"מ

יוצאים בשבת למרות שרטוב...א' איחר כרגיל.

האוויר הקר עושה טוב לכוח המנוע חלקלקות הכביש פחות, נשארתי בבקרות מינימליות, סוף הצמיג האחורי. עדיין אוחז מצוין.

כבישים נפלאים כרגיל, מעט תנועת מכוניות המון אופנים, לוקי בעננים, מפנטז!

הכי אירופה שיכול להיות בארץ...היו כמה אמצים שיצאו לרכוב. כבוד!

Senior Member
    אחלה תמונה בפוסט האחרון. את הקודמות לא רואים.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    51450 ק"מ

שבת קסומה של אביב פריחות ומלא אופנועים, הג'ינג'ית ואני החלטנו לקחת לעצמינו פסק זמן מהחיים ולצאת בקצב שלנו לשלב שני אהבות גדולות צילום ואופנוענות
    אבל אם נרצה להיות קטנוניים אז גם רכביה עם המוזיקה האהובה עלינו בקסדות.

כ

החיים בשחור ולבן:

שלל אביב:

תופעה שקורת בהרבה פוסטים שהתמונות נעלמות...מנהלים למה?