תודה למברכים אכן פרשת דרכים נהדרת שהגיע בדיוק בזמן, הקורונה פחות. נכון לעכשיו תכנון הטיול קפץ מדרגה, אני מתחיל לרכז
ציוד יקר לטובתו, בתכנון רכישת מצלמת איכות, איייפד/לפטופ, קניתי מחזיק טלפון לטובת ניווט בחו"ל ואני רוצה להתחיל להתרגל גם
לרכוב עם זה בארץ.
השינוי המהותי הוא שהנחיתה תהייה ביוון במקום באיטליה וטיול של עד שבועיים שם מעבר במעברות למזרח איטליה לכיוון החוף המערבי
ומשם טיפוס פחות או יותר במרכז הרגל עד לרווירה האיטלקית/צרפתית לשבועיים נוספים משם לאזור ההרים שמעל ניס ותחילת התכנסות
לכיוון הפירנאים שוב מערבה לגבול פורטוגל ואז שבועיים לכיוון גיברלטר.
נשאר לי לבדוק את הבימר הגדול להשקיט את אי השקט שלי ולהחליט סופית מי יהיה השותף הבא שלי לטיול, בין לבין חופשת ששחרור
ומנהלות.
אה כן קניתי גם מכנס קיץ של KLIM תואם מעיל הקיץ שלי ככה מתנה ליום ההולדת...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
חדשות נפלאות, נאור. אז מסתבר שאנשים מאושפזים ומתים מהונאה, לא ממגפה.
חשבת לפתח חיסון להונאה (כזה שממש יציל חיים)? תוכל בתמלוגים סוף סוף להחליף את האופנוע וגם להינות מסינגל מאלט במקום התערובת הזולה שאתה שותה.
ובבקשה (א) אל תביא לי לינקים של הזויים למיניהם, חובשי כיפה או גלויי ראש (וכן, יש גם רופאים הזויים) ו-(ב) אל תשלח אותי לאוף - שוב זה אתה התחלת.
חביב אלבי אלף הזקן נכון אני תמיד מתחיל איזה מעאפן אני
אתה מוזמן לבוא ולהתעטש עליי ב מ ק ר ה גם היום אני לא עובד
https://www.youtube.com/watch?v=9Gc4QTqslN4
אז קניתי BMW DAKAR, לא את הדבר האמתי אבל משהו להרגיע את הידיים שחיפשו מה לעשות, בקרוב יפתח שרשור נפרד לשיפוץ. IMG-20210726-WA0019.jpg
...הרבה זמן חיפשתי פרוייקט נחמד עד שמצאת משהו שהרגיש לי לנכון BMW 650 DAKAR מודל 2000
מנוע עוצמתי של רוטקס (50 כ"ס) ועבודה לא מעטה לוקי יצטרף אלי וא' הבטיח לשתות בירה כשנעבוד עליו
אחלו לי הצלחה ואם למישהו יש כיוון לחלקים הערות או הארות, מוזמנים להצטרף לחגיגה.
מודה אני מתרגש מאד.
יש לי חיבה לאופנועים האלו, רכבתי על הפאנדורו לא מעט שנים,
כלי ורסאטילי ומפתיע גם בשטח. אולי הוא זה שיוצא לך מהראש את הפילים שאתה מרטיב עליהם
תפנית בעלילה, מי יודע אולי זה יהיה האופנוע לטיול באירופה
wtf?
מאיפה זה הגיע פתאום? לא אמרת שאתה מתלבט בכלל בין סמסונג לשיאומי?
וכרגיל הקוואסאקי מאחר
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אכן יש לי חרדת מורות
מלווה אותי אי שם מהפעם הראשונה שמשכו לי את האוזן בדרכי למנהלת
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI