+1 לתגובה של מטרונום. כלי מוגבל בקטגוריה l2, מאפשר לעצמאים הטבות מס רציניות: זיכוי על המעמ בקניית כלי חדש , הכרה לצרכי מס בהוצאות כולל טסט, טיפולים, ביטוחים, מיגונים, ציוד רכיבה.
מה שמצחיק זה שמי שעושה A1 וקונה כלי מוגבל, 99 אחוז לא יודע לרכב עליו באמת.
שהיה לי את הנינגה 250, ראיתי אנשים במסלול או יום רכיבה, פשוט לא יודעים לרכב ורוכבים על כלי שגדול עליהם בהרבה
+1 לתגובה של מטרונום. כלי מוגבל בקטגוריה l2, מאפשר לעצמאים הטבות מס רציניות: זיכוי על המעמ בקניית כלי חדש , הכרה לצרכי מס בהוצאות כולל טסט, טיפולים, ביטוחים, מיגונים, ציוד רכיבה.
ההכרה למס לעצמאים תלויה באופי העבודה והנסיעות וכמובן ברו"ח שלך.
מכיר כאלו שאכן הצטיידו בכלי מוגבל בגלל הרו"ח שלהם, ומכיר לפחות אחד שלא (אני).
לפני שמי מיכם מתלהב מהאופציה הזו הנפתחת בפני עצמאים, קחו בחשבון שעל פי חוק עליכם גם להצהיר בביטוח החובה שהכלי משמש לעסק ועל הדרך תכינו הרבה הרבה כסף לשלם...
יש אנשים עם ניסיון שמגיל קטן רוכבים, ויש כאלה בשביל הפוזה, נכון זה שלב אידיוטי להעלות על קלים גדולים, אבל מי שעולה על כלים אני חושב שהוא לא טיפש. למרות שיש אחוז מסויים של כאלה שהם כן טיפשים. אני יכול להגיד לך מניסיון בתור אחד שעלה מקטנוע 125 סמק ל-700 סמ"ק, שכולם חשבו שאני מטומטם וכו', והייתי הולך לבצפר בכיתה יב עם אופנוע 700 סמק, אבל לא הייתי עד כדי טיפש, למדתי על האופנוע הרבה, קראתי עליו באינטרנט הרבה וניסיתי כמה שיותר ללמוד עליו, הדבר היחיד שבאמת שאני יכול להודות שהיה טיפשי, שעליתי עליו בלי לדעת הילוכים, אבל זה היה בגלל שהוא עמד אצלי קצת בבית ולא יכלתי לסוע עליו ואז לא הצלחתי להתאפק הוצאתי אותו לסיבוב אמרתי מה שיהיה, יהיה, כוס אמק! התחלתי לאט לאט הייתי על הילוך ראשון איזה שעה עד שהבנתי תקטע, לאט לאט התחלתי גם קצת לנסות להעביר הילוכים עד שהצלחתי ללמוד את הכלי. אז שוב נחזור להתחלה, לגבי הנושא שלך, אנשים קונים כלים מוגבלים כי זה בדרך כלל אנשים בני 18-21 שאין להם אפשרות ל-A, או כאלה שאין להם כוח להגדיל את הרישיון ואז קונים אופנוע A1 מוגבל ואז משחררים לו תהגבלה וככה פתרת את הפתרון של טסט, בקיצור לא חסר סיבות בשביל לקנות כלי A1.
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
אנשים כותבים פה על חוסר הניסיון של בעלי רישיון A1, כאילו הם עצמם נולדו עם קליפ-אונים ביד ויכולת רכיבה של ולנטינו רוסי.
עדכון חשוב: כולנו נולדו כ"רוכבים מתחילים". אין יוצאים מן הכלל בעניין הזה.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
יש לי A1 משנת 1991, עוד לפני שכמה מכאן נולדו
ולא מרגיש צורך לשדרג עדיין...
אם תרצו, אין, זו אגדה!
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
למיטב להבנתי אין סיבה שאופנוע אספנות, יקבל הגדרה אחרת לעניין מיסוי ההוצאה.
כל עוד הוא באמת משמש את בעל העסק או עובדיו דינו זהה לכל אופנוע אחר.
אפילו להיפך, אופנוע אספנות גם אם הוא מסווג L3 ברישיון, הוא מוכר במלואו. (כמו גם כל אופנוע שקיבל רישוי ועלה לכביש עד דצמבר 2007).
הנה, פה (סעיף ד'):
http://www.fridmanwork.com/lawyers650.html
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו