עדיף זעקה אחרונה במקום..
רכשתי קטנוע 2017 (יד 2) וכדי לישון בשקט לאחר שנכוותי פעם אחת מגניבה החלטתי לבטח בביטוח מקיף.
קיבלתי הצעת מחיר משתלמת עבור מקיף מלא כולל השתתפות עצמית ובעקבות כך גם ביטלתי את הביטוח צד ג' שעשיתי.
בטלפון ובהצעת מחיר שנשלח נאמר לי כי יש צורך בשרשרת קשירה מחוסמת 12 מ"מ ומנעול מחוסם + הזעקה והתראה לפלאפון וניתוק מנוע.
הנציג אמר שאפשר לבטל את הנושא של ההזעקה ובמקום הוא יכתוב שאפשר מנעול דיסק ושרשרת.
הסכמתי והחלטתי ללכת על זה, בהצעת מחיר החדשה באמת היה רשום שצריך רק שרשרת ומנעול דיסק בלבד אך לאחר התשלום נשלחו אלי המסמכים עם הפוליסה ובהם רשום שאני צריך שרשרת והזעקה, ובנוסף צורך בבדיקה של מתקין מורשה שהכל קיים ואם לא יבוצע אין כיסוי.
התקשרתי לשאול ונאמר לי שהטפסים יוצאים אוטומטית ואין באפשרותם לשנות ולמחוק/להוסיף למרות שבהצעה כן שינו והוסיפו.
ביקשתי שישלחו פוליסה מעודכנת חדשה ובדקו גם עם מנהל ונאמר שאי אפשר לשנות מה שרשום בפוליסה אך אפשר לשלוח לי מייל ושבו יהיה כתוב כי ישנה החרגה בפוליסה שצריך רק שרשרת ומנעול דיסק.
לי כל זה נשמע תמוהה וסוג של ערבוב, מה עלי לעשות והאם אני אכן מכוסה במקרה של גניבה אם לא ביצעתי את הבדיקה של המתקין ויש לי רק שרשרת ומנעול דיסק?
כי עם כל הכבוד, נציג של החברה שלח לי מייל (לא מסמך רשמי וחתום) שאיני יודע אם הוא כביל משפטית במקרה ואזדקק לזה אי פעם.
סליחה על החפירה.
עדיף זעקה אחרונה במקום..
לא תמיד. הכל תלוי בהצעות שקיבל.
בכל מקרה, לא הבנתי אם מדובר בנתיג של חברת ביטוח או סוכנות ביטוח ומדוע לא ניתן להוציא טפסים חדשים.
בהחלט יתכן שאם יש תכתובת אז עניין הכיסוי יתפוס בבימ״ש גם אם זה לא מופיע בפוליסה... אבל מי רוצה להגיע לשם...