עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 33

אשכול: כ"ע: מה דעתכם על הויסטרום 250 החדש?

צפייה משולבת

Senior Member
    אני באמת שלא רואה פואנטה בקטגוריית ה"בייבי אדוונצ'ר", לפחות לא בעולם המערבי.

כל סגמנט המיני-ספורט דוגמאת ה-R3 וה-CBR300 מובנים כי הם מכוונים לקהל רוכבים צעירים שרוצים לטעום מעולם הספורט אבל לא יכולים מטעמי רשיון/תקציב, מה גם שכלים כאלו הרבה יותר קלים לתפעול וסלחניים מסופרספורט עצבני בנפח 600 או 1000 סמ"ק. אבל מיני אדוונצ'ר? אני באמת שלא רואה את הפואנטה. למי שרוצה לתפור הרבה ק"מ עם מורכבת וציוד - 250 סמ"ק פשוט לא יספיקו. זה לא שיש הרבה צעירים שחולמים על אדוונצ'ר ולא שהם עוברים את "מבחן בית הקפה" כמו המיני-קרוזרים האורבניים, ואם אתה חושב לכיוון של שטח - בנפחים כאלו כל דו"ש יעשה את העבודה פי כמה וכמה יותר טוב.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    אני באמת שלא רואה פואנטה בקטגוריית ה"בייבי אדוונצ'ר", לפחות לא בעולם המערבי.

כל סגמנט המיני-ספורט דוגמאת ה-R3 וה-CBR300 מובנים כי הם מכוונים לקהל רוכבים צעירים שרוצים לטעום מעולם הספורט אבל לא יכולים מטעמי רשיון/תקציב, מה גם שכלים כאלו הרבה יותר קלים לתפעול וסלחניים מסופרספורט עצבני בנפח 600 או 1000 סמ"ק. אבל מיני אדוונצ'ר? אני באמת שלא רואה את הפואנטה. למי שרוצה לתפור הרבה ק"מ עם מורכבת וציוד - 250 סמ"ק פשוט לא יספיקו. זה לא שיש הרבה צעירים שחולמים על אדוונצ'ר ולא שהם עוברים את "מבחן בית הקפה" כמו המיני-קרוזרים האורבניים, ואם אתה חושב לכיוון של שטח - בנפחים כאלו כל דו"ש יעשה את העבודה פי כמה וכמה יותר טוב.
    לפני 10 שנים אמרו את זה על קטגוריית האדוונצ'רים, כשתיור היה על VFR או FJR1300
    וכולנו יודעים מה קרה מאז...

Senior Member
    אפשר מורכבת וציוד גם עם טייפון חביבי.
    הכל שאלה של מה אתה מוכן להקריב ומה אתה מוכן לקבל.
    לדעתי אחלה קטגוריה למי שרוצה להתנסות..
    תחרות זה תמיד טוב, ואם אתה בקטע של לחסוך אז לך על זה.
    אם הכסף פחות משחק תפקיד כמובן ש500 יהיה עדיף.
    אבל אם הכסף פחות משחק תפקיד אז למה לא 1200?

Senior Member
    אני מדבר על נטו שיוט בכביש מהיר וכל מה שמצפים מאופנוע טורינג - וסליחה אבל עם כל הכבוד והאהבה לסוזוקי המנוע הקטן בנפח 250 סמ"ק ועם סה"כ 25 כ"ס לא יספיק כדי באמת לשייט עם מורכבת וציוד בנוחות (גם מבחינת דברים כמו מגבלת משקל, שלדעתי לא תצליח להתמודד עם זה).
    אני אומר את זה אחרי שנה וחצי על 500 סמ"ק שלדעתי פשוט מרגיש המינימום של המינימום לרכיבות נוחות בזוג. 250 זה טוב וסבבה בעיר, אבל מחוץ לה? העניינים הרבה פחות זוהרים ואין הרבה שאתה יכול לעשות כדי לא לאנוס את המנוע הקטנטן הזה.
    ואמרת להתנסות - בחייאת, מי מתנסה באדוונצ'רים? בקטגוריית ה-A1 עדיף כבר ללכת על CB500X מזווד או אפילו ורסיס 650 מוגבל שיעשו את העבודה הרבה יותר טוב מכל 250. באמת שלדעתי זו קטגוריה מיותרת, אבל ככה זה אני מניח - עם מיני-ספורט זה לא באמת ספורט, עם מיני-קרוזר אתה לא באמת משייט ועם מיני אדוונצ'ר זה לא באמת אדוונצ'ר, רק דוכן טעימות שיכין אותך לדבר האמיתי, הכל מהכל חוץ מהמנוע שנותן לך חוויה של אופנוע פול-סייז.
    3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
    106,200KM and counting

Not all who wander are lost

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    אני מדבר על נטו שיוט בכביש מהיר וכל מה שמצפים מאופנוע טורינג - וסליחה אבל עם כל הכבוד והאהבה לסוזוקי המנוע הקטן בנפח 250 סמ"ק ועם סה"כ 25 כ"ס לא יספיק כדי באמת לשייט עם מורכבת וציוד בנוחות (גם מבחינת דברים כמו מגבלת משקל, שלדעתי לא תצליח להתמודד עם זה).
    אני אומר את זה אחרי שנה וחצי על 500 סמ"ק שלדעתי פשוט מרגיש המינימום של המינימום לרכיבות נוחות בזוג. 250 זה טוב וסבבה בעיר, אבל מחוץ לה? העניינים הרבה פחות זוהרים ואין הרבה שאתה יכול לעשות כדי לא לאנוס את המנוע הקטנטן הזה.
    ואמרת להתנסות - בחייאת, מי מתנסה באדוונצ'רים? בקטגוריית ה-A1 עדיף כבר ללכת על CB500X מזווד או אפילו ורסיס 650 מוגבל שיעשו את העבודה הרבה יותר טוב מכל 250. באמת שלדעתי זו קטגוריה מיותרת, אבל ככה זה אני מניח - עם מיני-ספורט זה לא באמת ספורט, עם מיני-קרוזר אתה לא באמת משייט ועם מיני אדוונצ'ר זה לא באמת אדוונצ'ר, רק דוכן טעימות שיכין אותך לדבר האמיתי, הכל מהכל חוץ מהמנוע שנותן לך חוויה של אופנוע פול-סייז.
    מצטער אבל אני עשיתי מעל אלף קילומטר בשבוע אחד על יוסאנג 250 עם מורכבת וציוד קמפינג לשנינו ונהניתי מאוד.
    אופנוע 250 יכול לשייט במהירות החוקית ואפילו קצת מעבר ואם אתה רוצה טיול נינוח זה מספיק בהחלט.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי decktor צפיה בהודעה
    מצטער אבל אני עשיתי מעל אלף קילומטר בשבוע אחד על יוסאנג 250 עם מורכבת וציוד קמפינג לשנינו ונהניתי מאוד.
    אופנוע 250 יכול לשייט במהירות החוקית ואפילו קצת מעבר ואם אתה רוצה טיול נינוח זה מספיק בהחלט.
    ואני על 300.

Senior Member
    אני גם מסכים עם הכותבים מעליי, כנראה שאין פה ערך חדשני או תרומה לעולם האופנוענות או אפילו לרוכבי אדוונצ'ר מתחילים, בסוף היצרנים מחפשים עוד קטגוריות, פלחי שוק וקהלים להתרחב אליהם, הרבה מזה עניין שיווקי וכלי שלא קשור לויסטרום המקורי שמתגלח על השם והמוניטין שלו.
    אם היה לי רק 30K הייתי משדרג לרשיון A וקונה כלי פולסייז מהסגמנט שלא מאיים על רוכב חדש.
    Tracer 900

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    אני גם מסכים עם הכותבים מעליי, כנראה שאין פה ערך חדשני או תרומה לעולם האופנוענות או אפילו לרוכבי אדוונצ'ר מתחילים, בסוף היצרנים מחפשים עוד קטגוריות, פלחי שוק וקהלים להתרחב אליהם, הרבה מזה עניין שיווקי וכלי שלא קשור לויסטרום המקורי שמתגלח על השם והמוניטין שלו.
    אם היה לי רק 30K הייתי משדרג לרשיון A וקונה כלי פולסייז מהסגמנט שלא מאיים על רוכב חדש.
    ויש כזה? לא משוגע להתחיל עם אופנוע ראשון שמתאים לרישיון A?

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי mastery צפיה בהודעה
    לא.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mastery צפיה בהודעה
    יש לפחות 6-7 כלים...החל מורסיס 650, ויסטרום ומגוון יפנים, גרמנים ,אוסטרים ואיטלקים בנפחי 600
    Tracer 900

Junior Member הסמל האישי של Geo
    מה הטעם לאופנוע בקטורגיה הזו עם 25 כ"ס ?! מה חשבו בסוזוקי לפחות היו מותחים את ההספק ל30
    אחרי 3 חודשים עם נינגה 250 שהוא 28 כ"ס פשוט סיוט בבין עירוני ואני לא מחפש לנסוע 200 .

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    אבא פגום: אבא אחד, שהילד שלו היה ילד כאפות בבית הספר החליט לעשות מעשה:

הוא קנה לו מעיר עור ובנדנה, הדביק לו ליד מדבקת קעקוע של דרקון, הוסיף לו שרשרת גדולה לחגורה
    אבזם מתכת ומגפי עור.

ככה הילד נכנס בבוקר למסדרון בבית הספר....

ביום הזה הוא קיבל יותר מכות מתמיד.

לא משנה מה אתה לובש, השאלה מה יש לך...
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    בטח קיבל מכות, אל תלביש את הילד לבית ספר כאילו הוא אחד מה-village people זה בסיסי

אם כבר מדברים על אדוונצ׳רים - אחד מהכתבות המעמיקות והחשובות שיצא לי לקרוא בנושא
    https://thebikeshow.co.za/true-review-adventure-bikes/

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי קיפיבןקיפוד צפיה בהודעה
    אם כבר מדברים על אדוונצ׳רים - אחד מהכתבות המעמיקות והחשובות שיצא לי לקרוא בנושא
    https://thebikeshow.co.za/true-review-adventure-bikes/
    מי המטומטם שכתב את זה?
    רוכב מקלדת עם רישיון A1 אוטומטי?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual