עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 58

אשכול: האופנוען הראשון בארץ שניצל בזכות אפוד כרית האוויר

צפייה משולבת

Junior Member הסמל האישי של Karnaf
    אותי מעניין לדעת מה להונדה יש לומר בנושא?והאם הצמיג שהתפוצץ הוא הצמיג המקורי של האפריקה?כידוע בעיקר לבעלי אפריקה טווין,לאחר כמה מקרים דומים בעלי אפריקות פתחו קבוצה ותלונה רשמית אצל היבואן. בה הם דרשו להחליף את הצמיגים באחריות.לאחר לחץ חברתי יצא "ריקול" חרישי, והכוונה לכך שהוא לא היה רשמי ומסודר,ורק מי שידע על כך ודרש שיחליפו לו אז אמרו "טוב,בסדר נחליף גם לך".
    אה כן וגם אביזר הבטיחות הזה חשוב מאוד.חבל שממשלת ישראל לא מקלה על היבואנים והצרכנים ומורידה/מבטלת את המס על מוצרי בטיחות ולא רק על מוצרי חשמל ועגבניות.
    נערך לאחרונה על ידי Karnaf; 21-12-2017 בשעה 23:15.
    קישור לבלוג שלי
    "פעם בחיים-מסע עם אופנוע"
    http://liranslifetimetrip.blogspot.co.il/?m=1

ציטוט נכתב במקור על ידי Karnaf צפיה בהודעה
    אותי מעניין לדעת מה להונדה יש לומר בנושא?והאם הצמיג שהתפוצץ הוא הצמיג המקורי של האפריקה?כידוע בעיקר לבעלי אפריקה טווין,לאחר כמה מקרים דומים בעלי אפריקות פתחו קבוצה ותלונה רשמית אצל היבואן. בה הם דרשו להחליף את הצמיגים באחריות.לאחר לחץ חברתי יצא "ריקול" חרישי, והכוונה לכך שהוא לא היה רשמי ומסודר,ורק מי שידע על כך ודרש שיחליפו לו אז אמרו "טוב,בסדר נחליף גם לך".
    אה כן וגם אביזר הבטיחות הזה חשוב מאוד.חבל שממשלת ישראל לא מקלה על היבואנים והצרכנים ומורידה/מבטלת את המס על מוצרי בטיחות ולא רק על מוצרי חשמל ועגבניות.
    צודק.

גם עבר לי בראש כשראיתי את הסרטון.

אפשר להתנחם בכך שכיום היבואן מוסר את הכלים כברירת מחדל עם צמיגי פירלי שמותקנים לפני המסירה.

Senior Member
    המערכת של אלפינסטארס נראית יותר מעניינת לטעמי.
    במערכת עם הפוסט יש נצרה ואפשר לשכוח אותה מחוברת או לשכוח לחבר.
    באלפיינסטארס זה עובד על חיישנים. (ונמצא מתחת למעיל)

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    ציטוט נכתב במקור על ידי סער666 צפיה בהודעה
    המערכת של אלפינסטארס נראית יותר מעניינת לטעמי.
    במערכת עם הפוסט יש נצרה ואפשר לשכוח אותה מחוברת או לשכוח לחבר.
    באלפיינסטארס זה עובד על חיישנים. (ונמצא מתחת למעיל)
    יש נצרה מחוברת לאופנוע, נדרש המון כוח כדי להפעיל בטעות, והיא מספיק ארוכה כדי לרדת מהאופנוע ולא ליפול במידה ושכחת לנתק

לעניינו, וואלה הבעיה שלי שהיצרנים עצמם מייצרים מוצרים שונים ויש להם השקפות נוגדות, למשל HELITE תכננו ככה ששלהם יגביל את תנועת הראש לאחר ניפוח.
    ALPINESTARS אומרים שזה דווקא מסוכן ועשו את שלהם בלי הגבלה.

האם מי מהם טועה? העולם של התאונות ויותר מזה ה"מזל" זה כל כך מדע לא מדוייק.

Member
    קניתי לפני שבועיים. לשמחתי לא נבדק בתנאי אמת אלא רק הודגם כשאני עם המעיל והקסדה הרגילים. בינתיים בחורף לא מסרבל ואף ניתן לאחסון בארגז.
    א.א. הזקן-לא נראה לי שאפשר להשוות את המוצר למעיל ממוגן רגיל, נראה לי כמו השוואה של חגורת בטיחות לכרית אוויר-האפודה מתווספת למעיל ולא מחליפה אותו. אין לי כלל ספק שבמקרה תאונה/החלקה בה כרית האוויר תיפתח, התוצאות יהיו חמורות הרבה פחות. עניין של פיזור אנרגיה ומכה ישירה בגוף.
    כשהדגימו לי את המוצר, ממש היכו אותי בחוזקה בגב. כל מה שהרגשתי (האירוע מצולם) היה דחיפה קלה קדימה.
    אפשר להתווכח על המחיר או על עלות תועלת, לא נראה לי שאפשר להתווכח על תועלת המוצר.
    אגב, כמה פעמים ירדתי מהאופנוע מבלי לשחרר את האבזם מבלי שהכרית אוויר התנפחה, אבל אני יורד בעדינות, בדיוק כפי שאני יוצא בעדינות מהחניה (פעמיים שכחתי לפתוח את מנעול השרשרת ולא קרה כלום).

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אין יותר פתטי מיצרן גדול שמנסה להסתיר מחדל ענק ובטיחותי והוא עדיין בטוח שלא כולם ישימו לב.
    זאת הונדה 2017, האיכות מזמן הוחלפה בחלקים זולים ממקורות לא ידועים אבל המקהלה ממשיכה "הונדה זה הונדה.."

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אין יותר פתטי מיצרן גדול שמנסה להסתיר מחדל ענק ובטיחותי והוא עדיין בטוח שלא כולם ישימו לב.
    זאת הונדה 2017, האיכות מזמן הוחלפה בחלקים זולים ממקורות לא ידועים אבל המקהלה ממשיכה "הונדה זה הונדה.."
    מעניין כמה רוכבים נהרגו (כולל העיתונאי שבחן בהשקה הראשונה של ה- BMW RGS1200 המחודש)כמה אחרים נפצעו קשה בעולם עד שהיצרנית הבווארית לקחה אחריות על הכשל בבולם הקדמי שפשוט קרס בזמן רכיבה. ועדיין כולם (כמעט) חולמים לרכב על הבימר. קראתי במגזינים מחו"ל על עוד כמה מקרים של פציעות קשות מסיבה זו בדיוק. והיצרן-דממה. לקח חודשים עד הריקול.
    https://cars.walla.co.il/item/2609964

כן, כולנו חלק מעדר. ככה זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי doner צפיה בהודעה
    מעניין כמה רוכבים נהרגו (כולל העיתונאי שבחן בהשקה הראשונה של ה- BMW RGS1200 המחודש)כמה אחרים נפצעו קשה בעולם עד שהיצרנית הבווארית לקחה אחריות על הכשל בבולם הקדמי שפשוט קרס בזמן רכיבה. ועדיין כולם (כמעט) חולמים לרכב על הבימר. קראתי במגזינים מחו"ל על עוד כמה מקרים של פציעות קשות מסיבה זו בדיוק. והיצרן-דממה. לקח חודשים עד הריקול.
    https://cars.walla.co.il/item/2609964

כן, כולנו חלק מעדר. ככה זה.
    יש עוד הרבה דוגמאות מהרבה יצרנים אבל להונדה משום מה העדר מוותר וממשיך עם האגדה שהונדה הכי אמינים, הנה תראה איך קפצת להגן עליהם.

יש עוד הרבה דוגמאות מהרבה יצרנים אבל להונדה משום מה העדר מוותר וממשיך עם האגדה שהונדה הכי אמינים, הנה תראה איך קפצת להגן עליהם.
    לא מכיר מספיק מקרוב את כל המקרים.
    לפחות לגבי מקרה האפריקה, הצמיגים המקוריים הם לא ממקור עלום, מדובר בצמיגי דאנלופ שנטו לתקרים תכופים.

היבואן במקרה זה מחליף במסירה את הצמיגים, ואופן הטיפול שלו במקרה שומר על התדמית.
    בהרבה מקרים התפאורה חשובה מהתוכן, כך למשל גם הנראות של המוסך המרכזי בהונדה מקרין על האמינות הנתפסת.

Member
    קפצתי להגן עליהם, כי לראשונה אחרי 11 אופנועים שהיו בבעלותי אני רוכב כיום על הונדה. בקבוצת הפייסבוק בה אני חבר כבר 3 כלים עברו 100,000 ק"מ. הרוכבים מפרסמים חשבוניות טיפולים, חלפים ובכלל דיוני אמינות. במקרה שלנו אין ספק שמוניטין האמינות מוצדק

ציטוט נכתב במקור על ידי doner צפיה בהודעה
    קפצתי להגן עליהם, כי לראשונה אחרי 11 אופנועים שהיו בבעלותי אני רוכב כיום על הונדה. בקבוצת הפייסבוק בה אני חבר כבר 3 כלים עברו 100,000 ק"מ. הרוכבים מפרסמים חשבוניות טיפולים, חלפים ובכלל דיוני אמינות. במקרה שלנו אין ספק שמוניטין האמינות מוצדק
    יש ברשותי לנדרובר, רכב מעולה מבחינת ההנאה שהוא מספק אבל אמינות לא משהוא אבל עדיין יש בפורום אנשים שטוענים ל200000 ק"מ ללא תקלות.

מוניטין האמינות של הונדה לא מוצדק הוא מיתוס.
    לא שהאמינות לא טובה אבל אני לא רואה הבדל בין הונדה להרבה יצרנים אחרים.

Senior Member
    יש ברשותי לנדרובר, רכב מעולה מבחינת ההנאה שהוא מספק אבל אמינות לא משהוא אבל עדיין יש בפורום אנשים שטוענים ל200000 ק"מ ללא תקלות.

מסכים איתך, אולי אני משוחד כי רוכב על יאמהה, אבל לא חושב שהם נופלים מהונדה באמינות, אולי אפשר לטעון על איכות הרכבה וחלקים שעדיין טובים יותר אצל הונדה ויחזיקו לאורך זמן, שומעים גם המון דברים טובים על האמינות של סוזוקי למשל.

http://www.motorcycle.com/top10/the-...companies.html
    Tracer 900

Member

אם ככה, כנראה שלא צפיתם בסרטון הבא:
    https://www.youtube.com/watch?v=kdDWE2mTQ5w

קניתי את האופנוע לאחר שצפיתי בו. אלא אם תטענו לתיאוריות קונספירציה של "הונדה שילמו להם" וכאלה דרזדנר ופז, הפעם הצדק לא אתכם. 0 בלאי, 2 בוחנים רכשו את הכלי אחרי אחד ממבחני האמינות הכי אמיתיים שאי פעם ראיתי. לא דעות, לא פורומים ולא תחושות, אלא מבדק מכני אמיתי מצולם.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    נראה אותנטי.
    קצת מצחיק לרשום " לא דעות,לא תחושות ולא תיאוריות קונס' " על מבדק שצולם לדרישת הסוכנות לא?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    נראה אותנטי.
    קצת מצחיק לרשום " לא דעות,לא תחושות ולא תיאוריות קונס' " על מבדק שצולם לדרישת הסוכנות לא?
    ממש, תכף נפתח על זה שרשור "רמת אמינות?"

דונר- עם כל הכבוד המנוע של ה NC עובד בסל"דים של רכב, לא יודע אם נכונה האגדה שזה חצי מנוע של ההונדה ג'אז.
    בלי שום קשר, תפרק מנוע מיאמהה, סוזוקי, אפילו קאוואסקי-אם טופלו כיאה לא חושב שאמור להיות בלאי גדול למנועים מעל 500/600 סמ"ק וצפונה אחרי 50K ק"מ.
    Tracer 900