עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 55 מ 55

אשכול: ה-BDS: עכשיו גם נגד הספורט המוטורי

Member
    מקומם ועצוב מאוד...
    mt-07

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    "בגידה במובנה הרחב וההיסטורי היא הפרת חובת האמונים של אדם לעמו, למולדתו ולמדינתו וסיועו לאויב במאבקו כנגד מדינת האם של הבוגד, בימי מלחמה או בעת עימות קשה בימי שלום (כדוגמת המלחמה הקרה), או בעת סכסוך מזוין ופעולות איבה שאינם בגדר מלחמה מלאה.

הסיוע המהווה בגידה עשוי להיות בגילוי סודות צבאיים, סודות מדינה וסודות מדעיים, בהשתתפות בתעמולת האויב נגד מדינת האם, בעריקה לשורות האויב ולחימה במסגרת כוחותיו, ובשיתוף פעולה עם צבא כובש". מתוך ויקיפדיה.

אנחנו נמצאים במצב מלחמה עם הערבים, וספציפית עם אלה היושבים בגדה המערבית ובעזה המכנים את עצמם 'פלסטינים', כבר יותר מ-100 שנה, ולצערי הרב הסוף לא נראה באופק.
    ישראלים-יהודים המאמצים באופן מוחלט את הנרטיב של האויב - זה אמנם לא מוסרי אבל זה חוקי במדינה דמוקרטית וזה לא בגידה. ברגע שהם מבצעים פעולות אקטיביות כנגד מדינתם - שיתוף פעולה, סיוע לאויב, השתתפות בתעמולה של האויב כנגד המדינה וכו' - זו כבר בגידה פר-אקסלס.
    יותר מזה: עומר ברגותי, מקים תנועת ה-BDS, הוא בהחלט אויב לפי כל הגדרה. שיתוף פעולה עם התנועה שלו זה בהחלט בגידה. אין הגדרה אחרת.

היות וכחלק מהעבודה ומהחיים שלי אני בקשר עם חלק קטן מאותם אנרכיסטים, אני יודע ממקור ראשון על פעולות נוספות שהם עושים כנגד המדינה וכנגד הצבא, דברים חמורים פי כמה וכמה משיתוף הפעולה עם ה-BDS כנגד האירוע בפצאל. הדברים הללו לא נכנסו לכתבה כי אין להם קשר ישיר לביטול האירוע בפצאל וכי פול גז הוא לא מגזין העוסק בפוליטיקה ובמדינה אלא באופנועים.

יהודים, לא ערבים, אחראים לביטול האירוע בפצאל.
    בהכנת הכתבה שוחחתי בטלפון עם 4 מתוכם.
    יהודים-ישראלים שחיים בתוכנו (רובם בתל-אביב), ומבלים חלק ניכר מזמנם בשיתוף פעולה עם האויב ובגידה במדינתם.

אביעד - אתה צודק, ואני לגמרי תומך בהחלטה שלך לפרסם ולהגיב בנושא.
    ההערכה שלי לפעולות של אותם בוגדים דומה לשלך.
    שאר מה שיש לי להגיד בנושא - לא שייך לפורום, כי אין לו שום קשר לאופנועים.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    פולו-אפ מעניין לכתבה שפורסמה בפול גז:

https://mida.org.il/2018/02/26/%D7%9...-%D7%94%D7%98/

Senior Member
    יש תקווה ש בשקט לא טאטא אותו מתחת לשטיח

Member
    וואו.... אם זה האפקט של כל האירוע הזה, בסוף נצא נשכרים מהעניין
    mt-07

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי ניסו צפיה בהודעה
    אף אחד לא נשכר מהעניין. כולם מפסידים. כל הצדדים.

Senior Member
    יש לי את הרושם ש חלק מהמשתתפים בפורום תופסים את הפעולות של BDS עם הבנה כלשהי

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    אז זהו. שהBDS (מלבד יצירת טראפיק וקליקבייטס לכתבה ולדיון) הוא לא האישיו כאן.
    האחראים לביטול הם לא אחרים מהמארגנים.
    מבלי להיכנס לפוליטיקה, בזמן הסכמי אוסלו אי אז היו חוגים אשר ממש כעסו על הראיס. אבל הראיס - נותנים לו. לא יקח? הוא עשה את התפקיד שלו ואפילו טוב.
    אז התאחדות הספורט המוטורי במקום להתכופף יכלו בכיף להיות כמו בן גוריוננו ולומר bdsום שמום!

ציטוט נכתב במקור על ידי ניסו צפיה בהודעה
    אם הונדה יפסידו מיליוני דולרים בהטבות ויפטרו עובדים באוהיו - תזכיר לי איך אנחנו מרוויחים מזה?
    כמו שאביעד כתב - כולם מפסידים. הרוכבים בישראל, הונדה, ואולי גם פועלי המפעלים שלה בארה"ב.
    היחידים שמרוויחים זה פעילי BDS.
    לפעמים שלילת אזרחות היא לא מילה גסה...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    כשאתה רוצה לשכנע אנשים המתנגדים לדעתך הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא להבין את המניעים שלהם. הדבר השני זה לנסות למצוא נקודות הסכמה. אם מצאת, האר אותם ומשם תנסה לשכנע בדרכך.

אני מניח שאפשר לחלק את פעילי ה-BDS לאלו ששוללים את קיום מדינת ישראל ולאלו שאוהבים את מדינת ישראל אבל חושבים שהדרך בה הולכת המדינה מובילה לאבדנה.

לגבי הראשונים, אין לך נקודות הסכמה. נשאר לך לשכנע בעזרת הגזר (מצב כלכלי של ערביי ישראל לעומת מצבם הכלכלי בשאר המדינות) והמקל (זה ברור) שכדאי להם להפסיק להתנגד כי הם רק מפסידים מזה.

לגבי הסוג השני, הוויכוח הוא על הדרך לטייב את הארץ והמדינה. אין כאן שום דבר עקרוני כי המטרה של שני הצדדים זה להגיע למדינה יותר טובה לאזרחיה בכל פרמטר שאפשר לחשוב עליו. לכן אני קצת לא מסכים להגדרה שלהם כבוגדים – הם עושים (בניגוד לרובנו שסתם מדברים) כמיטב יכולתם והכרתם עבור מדינת ישראל. מגיע להם כבוד על כך, גם אם הם טועים כי זה מכוונה טובה ולא רעה (למרות שהדרך לגיהינום רצופה בכוונות טובות).

מכיוון שהפורום הוא לא פוליטי, אני לא אכתוב את דעתי האישית. אציין רק שלעניות דעתי ה-BDS שוגים בגדול וחוטאים למטרה שלהם עצמם, כי מדע, תרבות וספורט יוצרים גשרים להבנה בין עמים. החרמה שלהם תורמת להנצחת למצב השנאה-לחימה הקיים.