עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 55

אשכול: ה-BDS: עכשיו גם נגד הספורט המוטורי

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    ככה זה אנשים מידה שמאל.
    בטח גם רוכבים על טוסטוסים.
    זה נכון בדיוק כמו שלימניים IQ של בלטה.

מה זה, פוליטיקה בפולגז?

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי YaronNahum צפיה בהודעה
    רק תיקון קטן , על הרכבת התחתית בתל אביב התחילו לדבר בתחילת שנות השבעים

Sent from...
    מחילה, זה לפני תקופתי
    ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
    לא עדיף BDSM?

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    חחח, מסכים
    מאז שקראתי את זה, זאת הקונוטציה המיידית שלי:

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    במקום להתעצבן על הBDS תפנו אצבע מאשימה למי שביטל את האירוע, הBDS לא ביטל את האירוע ומיותר להתעצבן עליהם.
    אה.. זו לא הקילדה אשר דורשת זכויות יוצרים על תמונות של צלמים אשר באים לסקר תחרויות?

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    מה זה, פוליטיקה בפולגז?
    חלילה! מה פיתום?
    ונעבור לסקר את ההלויה של פרס בראשי ...

Member הסמל האישי של tree
    הדבר שאני לוקח מזה הוא שהמסלול בערד לא מתאים לאופנועים. זה הדבר שהכי מעצבן אותי.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי dptnl צפיה בהודעה
    לכל אדם הזכות לדעה פוליטית כזו או אחרת,וטוב שכך, אבל זו פשוט בגידה.
    זה וואחד אוקסימורון. אולי אפילו ההגדרה המילונית בעברית למילה היוונית.

איללכא...ובשביל לא להקשות עליך. https://he.wikipedia.org/wiki/אוקסימורון

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    אני מבין שזה שרשור שמזמין פוליטיקה...
    נעם 1, אתה טועה. דעה פוליטית זו דעה פוליטית, כל עוד היא רק נאמרת. ברגע שמישהו מתחיל לפעול בהתאם לדעה הפוליטית, יש פעולות שחורגות מהחוק, מהמוסר, או משניהם.
    יש דבר מוזר כזה, שלאזרח במדינה יש אחריות כלפי המדינה שלו. אני יודע שזה נשמע נורא מוזר לישראלי\יהודי, אבל יש דבר כזה. הייתי אומר שבאופן לא מפתיע כלל, אין ערך כזה בעברית:
    https://en.wikipedia.org/wiki/High_treason
    אבל יש, פשוט לא מקושר נכון:
    https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91...99%D7%93%D7%94
    החלק הרלוונטי מודגש.

בגידה במובנה הרחב וההיסטורי היא הפרת חובת האמונים של אדם לעמו, למולדתו ולמדינתו וסיועו לאויב במאבקו כנגד מדינת האם של הבוגד, בימי מלחמה או בעת עימות קשה בימי שלום (כדוגמת המלחמה הקרה), או בעת סכסוך מזוין ופעולות איבה שאינם בגדר מלחמה מלאה.

הסיוע המהווה בגידה עשוי להיות בגילוי סודות צבאיים, סודות מדינה וסודות מדעיים, בהשתתפות בתעמולת האויב נגד מדינת האם, בעריקה לשורות האויב ולחימה במסגרת כוחותיו, ובשיתוף פעולה עם צבא כובש.

Member
    אף מילה רעה על ג’ו רוברטס הנמושה שנכנע לכמה טרולים בפייסבוק?

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    נעם 1, אתה טועה. דעה פוליטית זו דעה פוליטית, כל עוד היא רק נאמרת. ברגע שמישהו מתחיל לפעול בהתאם לדעה הפוליטית, יש פעולות שחורגות מהחוק, מהמוסר, או משניהם.
    יש דבר מוזר כזה, שלאזרח במדינה יש אחריות כלפי המדינה שלו. אני יודע שזה נשמע נורא מוזר לישראלי\יהודי, אבל יש דבר כזה. הייתי אומר שבאופן לא מפתיע כלל, אין ערך כזה בעברית:
    החלק הרלוונטי מודגש.
    מעולה!
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    שמאל ימין, כולם אוהבים את המדינה הזאת בדרך שלהם, אבל מה עם להיות קצת פרו ישראלים?

אולי אינטרס המדינה קודם במקרים מסוימים?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    אני לא יודע... קראתי את הכתבות בנושא, זה באמת הBDS? או שהיו בעיות עם המסלול, מים וניקוז? ניסו להעביר להעביר לערד אבל בדקו והמסלול לא מתאים....

נשאלת השאלה, האם זה באמת BDS או סתם תירוץ נוח?

חבר מערכת FullgaZ
    החלק הרלוונטי מודגש.
    ראשית, אין בתגובות שלי כל אמירה פוליטית. לכאן או לכאן.
    שנית, הטעות הפונדמנטלית, היא השימוש הקליל במילה "בגידה" וגם השימוש המכליל בהגדרה של "האויב".
    שלישית, אם כבר משתמשים במושג "במובנה הרחב וההיסטורי" אולי רצוי להזכיר כי ערכים אנושיים,כבר שנים רבות, גוברים ערכים לאומיים.

איללכא...ונפגש במסלול

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    ראשית, אין בתגובות שלי כל אמירה פוליטית. לכאן או לכאן.
    שנית, הטעות הפונדמנטלית, היא השימוש הקליל במילה "בגידה" וגם השימוש המכליל בהגדרה של "האויב".
    שלישית, אם כבר משתמשים במושג "במובנה הרחב וההיסטורי" אולי רצוי להזכיר כי ערכים אנושיים,כבר שנים רבות, גוברים ערכים לאומיים.

איללכא...ונפגש במסלול
    כשאני כותב הודעה בפורום הראשי שהקשר שלה לאופנועים רופף מאוד עד לא קיים, אני צריך להצדיק את זה. תסכים שהדיון בינינו יותר מתאים תחת הכותרת "פוליטיקה" מאשר "אופנועים", גם ללא לאמירות פוליטיות כלל.

השימוש המכליל בהגדרה "אויב" הוא נכון, מכיוון שאנו לא מדברים על ההגדרה המסורתית של מלחמה בצבא האויב, אלא עימות עם גורמים המנסים לפגוע בהגדרה ופוטנציאלית קיום המדינה, כולל תנאי המחיה של האזרחים באותה המדינה. השימוש במילה "בגידה" הוא נכון עפ"י הגדרה ולא "קליל" - ברגע שאתה מגדיר אויב, תעמולת אויב זאת הגדרה קלה מאוד. עד כאן החלק הקל.

הערכים האנושיים והלאומיים, לעומת זאת, זה החלק הקשה, והסיבה הפוטנציאלית להרס קרב ובא של "החברה האנושית" כפי שאדם מערבי מודרני\ליברלי\פרוגרסיבי (תבחר את הקללה הרצויה) תופס את העולם. Together we stand, divided we fall זה ישן, קלישאתי ונכון מאז ימי ראשית ההיסטוריה ועד היום, ו"we" אף פעם לא היה המין האנושי כולו. "שנים רבות" שבהם "הערכים האנושיים" גוברים על לאומיים, לא יכולים להיות יותר מ-70, כי הדוגמה ההפוכה הגדולה היתה מלה"ע ה-2. אבל אם רוצים לדון בעיוות הנוראי שנקרא "ערכים אנושיים", בתור דוגמה אפשר לקחת את הפגיעה באזרחים ש"הערכים האנושיים" הביאו באירופה (הם כנראה לא אנושיים מספיק כדי להיכלל תחת הגדרת ה"אנושיות"). אפשר לדון רבות על אנושיות, אבל זה באמת שלא נכנס תחת שום הגדרה של שום דבר שאפשר לכתוב בפורום אופנועים, ובטח שלא נכנס תחת דברים שאפשר להתדיין עליהם בכתב עם איזושהי מידה של הצלחה, לדעתי. אז אלך להתעסק באנושיות האמיתית שמסתובבת סביבי בבוקר של יום שבת בכמה העתקים ועושה לי כאב ראש קל. וניפגש במסלול

Senior Member
    השימוש המכליל בהגדרה "אויב" הוא נכון, מכיוון שאנו לא מדברים על ההגדרה המסורתית של מלחמה בצבא האויב, אלא עימות עם גורמים המנסים לפגוע בהגדרה ופוטנציאלית קיום המדינה, כולל תנאי המחיה של האזרחים באותה המדינה. השימוש במילה "בגידה" הוא נכון עפ"י הגדרה ולא "קליל" - ברגע שאתה מגדיר אויב, תעמולת אויב זאת הגדרה קלה מאוד. עד כאן החלק הקל.
    יש לא מעט אנשים המעריכים שהמצב הקיים הורס את המדינה בהיבטים שונים (לא נכנס כאן לפירוט). לפי אותה גישה, השאיפה הימנית, דהיינו, סיפוח שטחים עם מספר רב של אויבי ישראל יהרוס את מדינת ישראל. אם כך, ולפי הגדרתך שציטטתי למעלה, הימין הפוליטי במדינת ישראל צריך להיות מוגדר כאויב המדינה וכבוגד.

למעשה, אני חושב שהשושנים צודק. רוב האנשים אוהבים את המדינה אבל מעריכים בצורות שונות לחלוטין את הדרך הנכונה לעשות את ישראל טובה יותר. ביטויים כמו בוגד או הדבקת תוויות על צד זה או אחר (ראה תגובתו של אברי ומה שעניתי לו) גורמות לשנאה ולפילוג במקום לשיח רציני על מטרה משותפת.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    זה וואחד אוקסימורון. אולי אפילו ההגדרה המילונית בעברית למילה היוונית.

איללכא...ובשביל לא להקשות עליך. https://he.wikipedia.org/wiki/אוקסימורון
    אהבתי את הרפרנס ואת הנחת היסוד שאני לא יודע מה זה אוקסימורון בשל העובדה שהסקת שאני איש ימין - האליטיסטיות הזו גורמת להרבה אנשים לחבור למכנה פוליטי מסוים, רק כי הם רוצים להרגיש חלק מ"קבוצת האיכות" אליה משתייכים אלה, שהרי התקשורת, המוסדות להשכלה וכו' דאגו לשטוף לכולנו את המוח בכך - הרבה מהם, לא יודעים בכלל מה המצע של המפלגה אליהם הם הולכים להצביע.

כבר יצא לי לשוחח עם כמה כאלה - רובם נפלו מהר מאוד כשניסינו לתרגם מהלכים בהם הם "מאמינים" בנסיונות העבר ולרוב הויכוח מסתיים ב"ככה ויהיה בסדר".

אגב - אני לא בהכרח ימני - השקפת עולמי גובלת בנקודות "קיצון" על כל גווני הקשת הפוליטית בנושאים שונים (חברתית, כלכלית, וכו').

אתה מוזמן להשוות מולך רמת איקיו, מיצוב סוציואקונומי (רמז: מחזיק בתפקיד פיתוח בתחום נדיר בענף ההייטק) ורמת ידע "כללי" אם נורא חשוב לך - רוב הסיכויים שתהיה מופתע.
    הייתי מפרסם את הנתונים האלה ברבים אבל זה כבר לרדת נמוך מדי.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי dptnl צפיה בהודעה
    אהבתי את הרפרנס ואת הנחת היסוד שאני לא יודע מה זה אוקסימורון בשל העובדה שהסקת שאני איש ימין - האליטיסטיות הזו גורמת להרבה אנשים לחבור למכנה פוליטי מסוים, רק כי הם רוצים להרגיש חלק מ"קבוצת האיכות" אליה משתייכים אלה, שהרי התקשורת, המוסדות להשכלה וכו' דאגו לשטוף לכולנו את המוח בכך - הרבה מהם, לא יודעים בכלל מה המצע של המפלגה אליהם הם הולכים להצביע.

כבר יצא לי לשוחח עם כמה כאלה - רובם נפלו מהר מאוד כשניסינו לתרגם מהלכים בהם הם "מאמינים" בנסיונות העבר ולרוב הויכוח מסתיים ב"ככה ויהיה בסדר".

אגב - אני לא בהכרח ימני - השקפת עולמי גובלת בנקודות "קיצון" על כל גווני הקשת הפוליטית בנושאים שונים (חברתית, כלכלית, וכו').

אתה מוזמן להשוות מולך רמת איקיו, מיצוב סוציואקונומי (רמז: מחזיק בתפקיד פיתוח בתחום נדיר בענף ההייטק) ורמת ידע "כללי" אם נורא חשוב לך - רוב הסיכויים שתהיה מופתע.
    הייתי מפרסם את הנתונים האלה ברבים אבל זה כבר לרדת נמוך מדי.
    איני עוסק באינדוקציה. אני קורא את התגובה ומשתמש ביכולת בסיסית, יש לומר, של הבנת הנקרא.
    אני מופתע מכך שאדם מבריק כמוך, עם רמת משכל מרקיעת שחקים, שמוגדר על ידי הלמ"ס בעשירון העליון ואולי אף יותר ושנמצא בשפיץ של השפיץ של עולם ההייטק חושב ש: יש צורך להתעטף באצטלה ליברלית לפני השימוש במילה "בגידה".

האייקיו שלי סביר.
    לפי הלמ"ס אני בעשירון העליון אבל לא באמת מרגיש וחיי כך.
    אני עובד בבניין, שזה האמאמא של הלואוטק אבל מכיוון שלמדתי בבית ספר להנדסאים הצלחתי לסיים בהצטיינות יתרה. לא כזה שוס גדול כשתנאי הקבלה הם נשימה ודופק.
    הידע הכללי שלי בסדר. תודה.

עכשיו, אחרי שכל יושבי הפורום יודעים שאתה יותר מוצלח ממני, אפשר לומר שוב, מבאס שביטלו את האירוע בפצאל. בגידה לא הייתה שם.

איללכא...וסובבו בגז