ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
איני עוסק באינדוקציה. אני קורא את התגובה ומשתמש ביכולת בסיסית, יש לומר, של הבנת הנקרא.
אני מופתע מכך שאדם מבריק כמוך, עם רמת משכל מרקיעת שחקים, שמוגדר על ידי הלמ"ס בעשירון העליון ואולי אף יותר ושנמצא בשפיץ של השפיץ של עולם ההייטק חושב ש: יש צורך להתעטף באצטלה ליברלית לפני השימוש במילה "בגידה".

האייקיו שלי סביר.
לפי הלמ"ס אני בעשירון העליון אבל לא באמת מרגיש וחיי כך.
אני עובד בבניין, שזה האמאמא של הלואוטק אבל מכיוון שלמדתי בבית ספר להנדסאים הצלחתי לסיים בהצטיינות יתרה. לא כזה שוס גדול כשתנאי הקבלה הם נשימה ודופק.
הידע הכללי שלי בסדר. תודה.

עכשיו, אחרי שכל יושבי הפורום יודעים שאתה יותר מוצלח ממני, אפשר לומר שוב, מבאס שביטלו את האירוע בפצאל. בגידה לא הייתה שם.

איללכא...וסובבו בגז
"בגידה במובנה הרחב וההיסטורי היא הפרת חובת האמונים של אדם לעמו, למולדתו ולמדינתו וסיועו לאויב במאבקו כנגד מדינת האם של הבוגד, בימי מלחמה או בעת עימות קשה בימי שלום (כדוגמת המלחמה הקרה), או בעת סכסוך מזוין ופעולות איבה שאינם בגדר מלחמה מלאה.

הסיוע המהווה בגידה עשוי להיות בגילוי סודות צבאיים, סודות מדינה וסודות מדעיים, בהשתתפות בתעמולת האויב נגד מדינת האם, בעריקה לשורות האויב ולחימה במסגרת כוחותיו, ובשיתוף פעולה עם צבא כובש". מתוך ויקיפדיה.

אנחנו נמצאים במצב מלחמה עם הערבים, וספציפית עם אלה היושבים בגדה המערבית ובעזה המכנים את עצמם 'פלסטינים', כבר יותר מ-100 שנה, ולצערי הרב הסוף לא נראה באופק.
ישראלים-יהודים המאמצים באופן מוחלט את הנרטיב של האויב - זה אמנם לא מוסרי אבל זה חוקי במדינה דמוקרטית וזה לא בגידה. ברגע שהם מבצעים פעולות אקטיביות כנגד מדינתם - שיתוף פעולה, סיוע לאויב, השתתפות בתעמולה של האויב כנגד המדינה וכו' - זו כבר בגידה פר-אקסלס.
יותר מזה: עומר ברגותי, מקים תנועת ה-BDS, הוא בהחלט אויב לפי כל הגדרה. שיתוף פעולה עם התנועה שלו זה בהחלט בגידה. אין הגדרה אחרת.

היות וכחלק מהעבודה ומהחיים שלי אני בקשר עם חלק קטן מאותם אנרכיסטים, אני יודע ממקור ראשון על פעולות נוספות שהם עושים כנגד המדינה וכנגד הצבא, דברים חמורים פי כמה וכמה משיתוף הפעולה עם ה-BDS כנגד האירוע בפצאל. הדברים הללו לא נכנסו לכתבה כי אין להם קשר ישיר לביטול האירוע בפצאל וכי פול גז הוא לא מגזין העוסק בפוליטיקה ובמדינה אלא באופנועים.

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
הגעתי קצת באיחור אבל עדיין, מאוד צורם לי שה-BDS נקרא כאן כ"שמאל" או ארגון בו חברים "ישראלים". זהו ארגון פלשתיני מכל היבט והגדרה וגם אם זוכה מידי פעם לתמיכה באחת ממטרותיו ע"י ישראלי יהודי הרי שזה עדיין לא שמאל ולכן גם ממש לא בגידה.

ובכל זאת מעניין אותי אם יש שם ולו שם אחד יהודי. יש הבדל בין ערבי ישראלי שתומך בחרם כי המשפחה שלו והעם שלו גרים בשטחים לבין יהודי שעושה זאת ממנעים אידיאולוגים.

וקצת פוליטיקה אם יורשה לי, אני חושב ש:
א. לגטימי לחלוטין דעות כמו של מתניה בן ארצי, והלוואי שעוד אנשים היו מרשים לעצמם חופש מחשבה שכזה (מן הסתם לא כולם היו מגיעים לאותה דעה, אבל לפחות היו מגיעים לדעה משל עצמם ולא מה שאמרו להם שדעתם כמו 99% מהאנשים).
ב. זה לגטימי כל עוד אתה משמיע אותם פה אצלינו. ברגע שאתה מוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה או חובר ל"ארגונים זרים" אז אתה סתם בוגד.
יהודים, לא ערבים, אחראים לביטול האירוע בפצאל.
בהכנת הכתבה שוחחתי בטלפון עם 4 מתוכם.
יהודים-ישראלים שחיים בתוכנו (רובם בתל-אביב), ומבלים חלק ניכר מזמנם בשיתוף פעולה עם האויב ובגידה במדינתם.