לקוח שלהם כבר 4 שנים, מאוד מרוצה.
אין חברת אזעקה אחרת שמתחייבת להחזיר לך את האופנוע, כל השאר רק ינסו ואם לא יצליחו יגידו לך חבל.
בשעה טובה האופנוע החדש (cbr650f 2017) הגיע לארץ ואני רוצה להתקין עליו את האיתוראן של הזעקה האחרונה.
אשמח לשמוע קצת חוות דעת של רוכבם שמשתמשים בשירות שלהם והאם יש אופציות טובות יותר לאזעקה.
תודה מראש,
לקוח שלהם כבר 4 שנים, מאוד מרוצה.
אין חברת אזעקה אחרת שמתחייבת להחזיר לך את האופנוע, כל השאר רק ינסו ואם לא יצליחו יגידו לך חבל.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
על איזה אופנוע את רוכב?
ממליץ מאוד.בהחלט נותן שקט נפשי.
אמנם בניסיון גניבה של האופנוע שלי לפני כשבועיים הם אפילו לא הספיקו להתקשר אליי או לעשות משהו (הגנב נתפס על חם 200 מטר מהבית שלי ע״י המשטרה)
אבל אני מקבל שיחת טלפון מהם בכל תנועה חשודה של האופנוע (ֿֿֿאני גר בצפון ירושלים אז תנועה ל״כיוון חשוד״ קורית די הרבה) וזה מאוד מרגיע.
גם העובדה שהם מתחייבים על החזרת הכלי מראה עד כמה הם בטוחים בעצמם שהם ישיבו לך אותו..
לא לכל אופנוע אפשר להתקין את המערכת שלהם. לדוגמא בsv650 החדש אין מקום למערכת לכן הם שמים מערכת פשוטה יותר והם לא מתחייבים להחזיר את האופנוע ובטח לא לשלם במקרה שלא החזירו.
בנוגע לתזוזות ממה שהבנתי זה שאם אתה רואה שהאופנוע נגנב אתה צריך להתקשר אליהם כדי שיצאו להחזיר אותו. הרי יש גלאי זעזועים ולא כל רגע שתפעיל אותו יתקשרו אליך.
נכון, הם באמת לא יצרו איתך קשר על כל גלאי זעזועים אבל במערכת המתקדמת שלהם (ולא הפשוטה כמו שציינת) הם מקבלים התראה גם אם האופנוע זז ללא התנעה/מונע ללא מפתח/ניתוק מצבר ועוד..אז במקרה כזה הם ינסו ליצור קשר איתך ואם לא יהיה מענה אז הם יפעלו עצמאית - ככה לפחות לפי מה שהם אומרים, לא יצא לי לבדוק את העניין בעצמי.
אם אני מתקין את האזעקה שלהם אני יכול להיות שקט שברגע האמת יהיה מי שיגיב בהתאם או שמערכת של חברת איתוראן או אזעקת בייפר יכולה עשות את העבודה?
עדין מבחן השרות והאמינות הוא ברגע האמת ולא בזעזועים הקטנים.
במערכת הפשוטה יש כל הדברים שציינת.
גלאי זעזועים גלאי תנועה ומתח מצבר ברגע שאחד מהם מפעיל את האזעקה זה מצפצף אצלך בפלאפון עד אשר תפתח סוויץ ואז תראה באפליקציה שהכלי פתוח.
בכך אופן הרבה פעמים הגלאי זעזועים שלי עבד ולא קיבלתי שום שיחה. אתה אמור בעצמך לקלוט שאין אופנוע ואז לפנות אליהם.
שאלה ששאל אותי סוכן ביטוח שניה לפני שעשיתי ביטוח מקיף:
מחר נגנבים 10 אופנועים ולא נמצאים, יש לו הון עצמי להחזיר לך את הכסף? זה מתקין אזעקות ולא חברת ביטוח. וגם הוא עצמו לא מבוטח בביטוח משנה. ואיזה שמאי בודק שהנזק לכלי עבר 50% או לא? מחזיר לך כלי בלי גלגלים, ומה הלאה?
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
מה המחירים? ברור לי שזה ספציפית לאופנוע ולרוכב אבל טווחי מחירים בערך....מישהו יודע?
היתה לי את המערכת המתקדמת שלהם, הכוללת אפליקציה שמראה איפה האופנוע.
רק השקט מזה שאני בכל רגע יכול לראות איפה האופנוע, נתן לי המון שקט.
המערכת היתה מותקנת על ורסיס 650.
האופנוע נגנב ממקום העבודה שלי בראש העין, האופנוע יצא לסיבוב בג'לג'וליה והוחזר אלי על ידי הזעקה האחרונה לאחר שבועיים.
היו נזקי פלסטיקה וחסר ארגז, סבל ומגן רוח גבוה בערך 5000 שקל נזק
זאת לעומת איבוד כל ערך האופנוע באזור 35,000 אם לא הייתי מתקין את המערכת.
אין ספק איזו אפשרות עדיפה.
מקרה נוסף, רכב פגע באופנוע שלי בזמן שהאופנוע היה בחנית יום שלו, מיד יתקשרו אלי מהמוקד לוודא שהכל בסדר.
משמע במקרה חמור שקרתה תאונה דרכים, יזעיקו לך אמבולנס במידה ולא תענה לשיחה מהמוקד.
במקרה הקל, הם יגלו לך שמישהו נכנס לך באופנוע ואולי עוד תספיק למצוא את הפוגע.
יאיר הבעלים של הזעקה איש מאוד נחמד ואדיב.