אף אחד מהם. אתה מדבר על 130 ק"מ כל יום..
חובה לעלות בנפח אחרת אתה הולך לסבול.
על הדיוק אפילו לא הייתי חושב. זה נייקד בלי מיגון רוח וחלש שנועד נטו לנסיעות בתוך העיר.
לך לכיוון של בורגמן 400, נינג'ה 300/400, וכו'
מה התקציב שלך?
שלום,
אשמח לעזרה בהתלבטות שלי...
יש 2 כלים שצדו את עיני:
1. KTM duke 200
2. piaggio xevo 250
הם בערך באותה רמת מחיר (מעוניין לרכוש יד 2).
ברור לי שזה שני עולמות שונים אבל קשה לי לקבל החלטה.
בעקרון זה נועד לנסיעה לעבודה כל יום בערך 65קמ כיוון.
מכיוון שהמרחק גדול האמינות ומחיר הטיפולים משחקים תפקיד חשוב.
אני פתוח גם להמלצות על כלים אחרים ברמת המחיר הזו.
תודה.
אף אחד מהם. אתה מדבר על 130 ק"מ כל יום..
חובה לעלות בנפח אחרת אתה הולך לסבול.
על הדיוק אפילו לא הייתי חושב. זה נייקד בלי מיגון רוח וחלש שנועד נטו לנסיעות בתוך העיר.
לך לכיוון של בורגמן 400, נינג'ה 300/400, וכו'
מה התקציב שלך?
כמו שמודלה אמר-קטנוע 400/300 או אופנוע 250 ומעלה, עדיפות לנפח יותר גדול. קח בחשבון מרווחי טיפולים בכזה קילומטרז'...
Tracer 900
אם אתה רוכב רגוע, ומה שמעניין אותך זה חסכון ולא ביצועים - שני הכלים יעשו את העבודה.
הדיוק ידרוש תוספת של מגן רוח ומושב משודרג, ה-XEVO יכול לעשות את העבודה כמו שהוא. אם תגביל את עצמך לשיוט עד 100-110 על השעון, אני מאמין שהמנועים יחזיקו טוב, לגבי ה-XEVO אני קצת יותר רגוע בהיבט הזה.
עלויות הטיפולים יהיו דומות, בדיוק תצטרך להשקיע קצת יותר בצמיגים ולדאוג לשמן שרשרת קבוע.
מבחינת דלק, ברכיבה מתונה שני הכלים יהיו חסכוניים עם יתרון קל לדיוק.
אם אתה רוצה לשייט מהר יותר (120-130 על השעון) עדיף להתקדם לאופנוע/קטנוע בנפח 300-500 סמ"ק.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
כמו שכבר אמרו לפניי 2 האפשרויות שלך לא אידיאליות בכלל , אתה בכיף יכול למצוא מקסים/בורגמן במחיר שנקבת פשוט תצטרך ללכת טיפה אחורה בשנתון(איזור 2013-2014)
הבעיה שהכלים הישנים האלה עם הרבה ק"מ עליהם אז אני חושש שמה שחסכתי ילך על טיפולים שלא לדבר על העוד 1000 ש"ח לביטוח אם אני רוכש כלי מעל 250 סמ"ק.chaiכמו שכבר אמרו לפניי 2 האפשרויות שלך לא אידיאליות בכלל , אתה בכיף יכול למצוא מקסים/בורגמן במחיר שנקבת פשוט תצטרך ללכת טיפה אחורה בשנתון(איזור 2013-2014)
מה שכן, עכשיו אני הרבה פחות בטוח בהחלטה שלי לעבור לדו"ג חח![]()
עוד שאלה שעלתה לי זה כמה גניבים הכלים האלה? אין לי חניה מקורה\סגורה.