תשמע
אני יודע שרבים במדינה שלנו קונים ציוד רכיבה יקר, קסדות באלפי שקלים, צמיגי ספורט יוקרתיים, שרשראות ספורט מיוחדות למרוצים וכו
בתור אחד שהיה לו רכב, וקטנוע, ואופנוע, אני יכול להעיד באופן אישי, שדו גלגלי זול יותר מרכב בטווח הארוך והקצר.
זאת בתנאי שלא קונים ציוד לרוכב בארץ, בארץ הציוד מאוד יקר ובזכות המחירים הללו רכיבה על דו גלגלי הופכת לבור חסר תחתית מבחינת עלויות,
אני אישית מזמין את כל הציוד שלי מחו"ל, ודברים כמו צמיגים, אני מתפשר על צמיג רגיל, לא זול ולא יקר, כנ"ל שאר הדברים, ובכך חוסך אלפי שקלים, דבר הופך את הדו גלגלי להרבה יותר משתלם מכל רכב. לדוגמה לפני שבוע הזמנתי הרגז ותיקי צד לאופנוע שלי, פה בארץ הם היו עולים לי בארך 1000 שקל לשניהם, הזמנתי אותם מחו"ל ב 350 שקל. כפפות טובות בארץ עולות מעל 100 שקל, הזמנתי כפפות מחו"ל והן עלו לי 25 שקל. ההוצאות על הציוד שלי עומדות על כ 25 אחוז מאלה שקונים ציוד בארץ.
עובדה מעניינת:
בארץ מנעול עם שרשרת לאופנוע עולה מעל 600 שקל (משהו יחסית טוב)
אבל רבים לא יודעים שבמיגון הזה למעול אין חשיבות, כי הגנבים לא מתעסקים עם המנעול מהסיבה הפשוטה, הם חותכים שרשרת בפחות מ 10 שניות. והשרשראות שמקבלים עם מנעולים בארץ הן מפלדה מחוסמת רגילה, כולל שרשרת קריפטונייט, שהיא מתפרסמת בזכות העמידות הגבוהה שלה לחיתוך, אבל אם תכנס ליוטיוב תגלה ששרשרת קריפטונייט נחתכת באותה קלות כמו שרשרת ב 30 שקל