הראש הכי שקט זה ביטוח מקיף. הכל עניין של תקציב לדעתי.
אהלן חברים,
אני מעונין בקרוב לעשות ביטוח מקיף או הזעקה האחרונה, אני מתלבט בין שניהם, עדיין לא יודע מחירים... אשמח מישהו יגיד לי מה המחירים, כמובן אם הוא יודע... (הכלי הוא MT07 2017)
אני מחפש משהו שיתן לי ראש שקט בלילה וביום, כי בבוקר אני בבסיס, ואני מפחד להעמיד את האופנוע מחוץ לבסיס, ומפחד להעמיד אותו לבד בחניון של הבניין.
השאלה היא עכשיו, מה אתם ממליצים לי לעשות? מקיף או הזעקה האחרונה? מה יותר משתלם? מה יותר זול?
אם אני יעשה הזעקה האחרונה, זה יתן לי ראש שקט בזמן שאני נמצא בבסיס והאופנוע חונה בכניסה? וגם אם האם זה יתן לי ראש שקט שהוא חונה בחניון של הבניין, והאם יהיה לו קליטה ושאני יוכל להסתכל על המצב בטלפון שהוא בזמן חנייה?
תודה מראש לעוזרים!
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
הראש הכי שקט זה ביטוח מקיף. הכל עניין של תקציב לדעתי.
ביטוח מקיף מלא עולה כ-10% מערך הכלי. ביטוח חלקי עולה כ-6% (חלקי= מכסה רק בגניבה, לא בנזק עצמי כמו החלקות וכו)
אם הרכיבה שלך על הקצה ואתה חושב שיש מצב שהכלי יתרסק לטוטאל לוס - מקיף.
אם הפחד הוא רק מגניבות, ואתה אומר שאם חס וחלילה יתרסק הכלי אז נתמודד... אז הזעקה יכול להיות פתרון סבבה.
בד״כ חברות הביטוח לא עושות מקיף מתחת לגיל 24 אז הדילמה נפתרה.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE