תוצאות 1 עד 15 מ 32

אשכול: "אגזוזים" מ-Aliexpress (הסבר)

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
    אצלי על האופנוע XV1900 מותקן אגזוז של V&H ככה קניתי אותו .
    רעש מגניב וכו' וכו' וכו' אבל ... זה בא על חשבון משהו, והמשהו הזה זה קרטוע כשהאופנוע מתחמם, קולות פיצוץ (בק פאייר או אפרטר פייר ? ) בעת סגירת מצערת. על האופנוע מותקנת מערכת PC (היה על כך שרשור בעבר ) אבל כלום לא עוזר. היום התחלתי ביתר שאת כבר לחשוב על חזרה לאגזוז מקורי ... לא שזה יקרה בזמן הקרוב אבל זה מסיבות אחרות לחלוטין.
    היום רכבתי לאזור הכרמל וזה הציק לי מאוד. אני מניח לפי המעטפת שהאגזוז הוא מקורי ולא חיקוי , אבל עדיין כאגזוז תחליפי של חברה המכבדת את עצמה ולא איזה חברה עלומת שם מסין הוא מאכזב ...
    השאלה שלי מתייחסת לשורה בכחול ... איזה נזק יכול להגרם למנוע ?
    המקרה שלך לא מעיד על הכלל, מישהוא שם שיחק במשהוא לפני למיטב זיכרוני, בנוסף וונס אנד אינס לא נחשבים איכותיים, הם ידועים אבל עדיין איכות יצור בחלק מהאגזוזים שלהם נראת כאילו יוצרו בסין.
    התוצרת האירופית עולה עליהם, חברה כמו אקראפוביץ אפילו אם אגזוז הוא זהה לחלוטין מדגם אחר לא משחררים את האגזוז לדגם הספציפי לפני שזה עובר בדיקות ורכיבות מבחן ועל זה צריך לשלם.

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    המקרה שלך לא מעיד על הכלל, מישהוא שם שיחק במשהוא לפני למיטב זיכרוני, בנוסף וונס אנד אינס לא נחשבים איכותיים, הם ידועים אבל עדיין איכות יצור בחלק מהאגזוזים שלהם נראת כאילו יוצרו בסין.
    התוצרת האירופית עולה עליהם, חברה כמו אקראפוביץ אפילו אם אגזוז הוא זהה לחלוטין מדגם אחר לא משחררים את האגזוז לדגם הספציפי לפני שזה עובר בדיקות ורכיבות מבחן ועל זה צריך לשלם.
    שוחחתי עם חבר שיש לו אותו אופנוע, וגם אצלו יש בעיות קרטוע בגלל החלפת אגזוז - גם אצלו יש מערכת PC שעזרה ליצרן אך לא לאופנוע.
    התחלתי להפיץ ת'שמועה שאני מחפש את האגזוז המקורי כאן בארץ (משומש ממי שהחליף לאחר) , ויש סיכוי סביר שאמצא אחד כזה. בפארטזילה המחיר מטורף וחוצה את רף ה 2000 דולר בקלילות משגעת.
    הפתעת אותי בעניין הביקורת על ואנס & היינס.
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.