ציטוט נכתב במקור על ידי 400SM צפיה בהודעה
אנחנו שמחים ששיטפת. למרות שאני לא מבין מה הקשר לנושא.
לא נסעתי בראשון ובוודאי שלא נסעתי 100 מטר. לא נסעתי גם 50 ולא 20... .לא נסעתי גם 10 מטר.. לא נסעתי גם 5.... לא נסעתי בכלל. עליתי על המדרכה וחניתי. אם ממש אתה רוצה לחפש את כמות המטרים שהאופנוע שלי נסע על המדרכה הייתי אומר בסביבות המטר וחצי לכל היותר. המטר וחצי האלה הם גם כניסה לחניה של הבניין שבהם מכוניות חוצות את המדרכה גם במטרה לחנות. אני פשוט לא נכנסתי עד הסוף כדי לא להיות דוש-באג ולקחת חניה של רכב. אבל חניתי במקום מותר לכל דבר ועניין.
מכל המידע שאתה נותן פה נשמע ש:
1)חנית על המדרכה בצורה שלא מפריעה להולכי רגל.
2)עלית לחנות על המדרכה דרך מעבר יעודי לרכב.
3)חנית על המדרכה בצד הרחוק מהכביש.
אני מניח שהפקח ידע ככל הנראה שהוא לא יכול לתת לך דו"ח "חניה על מדרכה" אז הוא מצא לנכון לתת "חצייה שלא לצורכי חניה".
אם אני מבין לנכון הסיבה העיקרית היתה: אי רצון לתפוס חניה של רכב, במצב כזה שופט יכול לבוא ולהגיד: "זה לא מעניין, יש לך מקום חניה מוגדר ומסודר כך שאין צורך להחנות על המדרכה". קח זאת בחשבון.
ייתכן שאם תצליח להוכיח שאין הרבה מקום אצלכם בחניה\כל החניה היתה תפוסה\העמדת האופנוע בחניה של העבודה היתה גורמת לבעיה כלשהי - אולי הוא ייקבל את זה ויבטל את הדו"ח, אבל אלו השערות.

כאן דווח על רוכב קטנוע שביטלו לו דוח בגין נסיעה על מדרכה, אז הכול אפשרי עם השופט הנכון ונסיבות המקרה הנכונות:
https://www.carsforum.co.il/vb/showt...A8%D7%9B%D7%94