לדעתי כל המומנט וכל הבטיחות יתר הזאת מיותרת לחלוטין. קח מפתח של רכב להחלפת גלגל ותשתמש בו. מיותר לחלוטין לקנות משהו במיוחד
לדעתי כל המומנט וכל הבטיחות יתר הזאת מיותרת לחלוטין. קח מפתח של רכב להחלפת גלגל ותשתמש בו. מיותר לחלוטין לקנות משהו במיוחד
לגמרי.
רק חבל שכשהציר ישתחרר במהלך נסיעה בכביש מהיר, השרשרת תצא מהמקום, הגלגל האחורי יתקע, האופנוע יעוף כמו טיל בליסטי וזק"א יגרדו את החתיכות שלך מסביב לשרידים החבוטים והעקומים של מה שהיה האופנוע שלך, חוקר התאונות יסמן V ליד "אבדן שליטה של הרוכב" ולאף אחד לא יהיה מושג שאבדן השליטה נגרם בגלל חסכון של 200 שקל על ידית מומנט.
וואו, אחרית הימים הגיעה - אני נאלץ להסכים עם טילבאליסטי.
צאו בבקשה מהסרט שאתם חיים בו. לא צריך מפתח מומנט כדי לסגור ציר אחורי, צריך רק קצת רגש והיגיון בריא.
מומנט הסגירה של הציר האחורי ב-SV הוא כ- 100NM. עם תסגור ב-85 או ב-110, שום דבר נוראי לא יקרה ושום דבר לא ישתחרר במהלך הנסיעה. אחוז הסטיה שלא יגרום נזק במקרה הזה הוא גדול מאוד.
זה מומנט של סגירה בריאה (בלי לקפוץ על המפתח על הרגליים או להפעיל עליו את כל הכוח שיש) על מפתח פתוח סטנדרטי (עם צד הטבעת כמובן, לעולם לא עם הצד הפתוח) או עם ידית חצי. פשוט - לסגור חזק.
נדיר מאוד שאני עובד על אופנוע כלשהו ומשתמש בידית מומנט לסגירת הצירים, ולא זכור לי שאי פעם השתחרר לי האום או לחילופין שגרמתי נזק למיסב.
ידית מומנט זה כלי נהדר כשצריך לסגור ברגים במנוע ולייצר הצמדה מושלמת (ראש מנוע לבלוק, קאמשאפטים לראש וכו'). אני יכול להבין את ההיגיון בשימוש בידית מומנט בסגירת פינץ' בולטס, משולשים וחלקי מתלים וכו'.
ברוב המקומות האחרים אין שום הכרח להשתמש בה, אלא אם המכונאי שעובד חסר כל ניסיון ולא יכול "להרגיש" את המומנט המספק שעדיין לא גורם נזק להברגה/או לחלק.
תשובתי לפותש: אם המטרה היא רק למתוח שרשרת, סט מפתחות ייתן לך מענה (במידה ויש שם מפתח מספיק גדול לאום של הציר).
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 27-12-2018 בשעה 18:15.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual