לפות״ש ולמתלבטים חדשים, הופתעתי לטובה מהתשובות האמיצות שהחברה הוותיקים נתנו פה.
אני מאד מזדהה עם הלבטים שלך אוטוטו 40 ולאחרונה עברתי תקופה של התלבטות מאד מעמיקה - האם לעבור לדו״ג ולהגשים חלום ישן.
רישיון יש מגיל 18+יום, בגיל 22 הייתה גם וספה למשך שנה עד שהחלקתי מתחת לבית בגלל דליפה של תערובת דלק על הצמיג האחורי, החוויה הלא נעימה גרמה לי להבין בזמנו שזה לא הזמן לדו״ג, מלבד זאת הניסיון והידע שלי בנבכי הדוג הם מתחת לאפס. בכל זאת תמיד ידעתי שמתישהוא אחזור לחלום.. ובחלום אני מטייל על אופנוע touring ומתחבר למשולש של אדם-מכונה-טבע . לאחרונה נדלקה הנורה והתחלתי לחפור לעצמי וללא הפסקה, להפתעתי לאט לאט כל ההתנגדויות התבטלו : ׳צריך בית קרקע נגד גניבות, הוצאה לא מבוטלת, המשפחה שדואגת, סרטי תאונות בhd ובנוסף אני עובד בביה״ח בתור רנטגנאי ורואה מספיק׳ . בקיצור שבועיים מטלטלים, כמעט ואין רגע שאני לא חושב על הנושא, מנצל כל שניה פנויה לקרוא, ללמוד, להשיג כל שבב מידע, ברב היום חלמתי את החלום וברגעים מסויימים - זה קצת דעך ושזה קרה ניסיתי לעשות מאמצים כנים כדי לדחות את החלום לעוד 20 שנה ובכך ׳פתרתי את כל הבעיות׳, באיזה שלב אפילו החלטתי שאני מוותר - אז החלטתי... מסתבר שלא טוב לאדם ללכת נגד רצונו והרבה יותר קל ללכת נגד ההיגיון .
מכאן ההחלטה יותר פשוטה ומחר אני ניגש לפגוש את המיועד בסוכנות והכי חשוב - הלב נקי, חלום אמיתי נוצר ברגע ההתגשמות שלו.
העצה שלי - תנסה להקשיב ללב שלך
במידה והראש מנצח, תוותר.