עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 20 מ 20

אשכול: חוזר לכביש משטח וזקוק לכמה עצות

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי 1click צפיה בהודעה
    אני מפחד שעל ליטר בלי מספיק נסיון ושיקול דעת אחראי אני יכנס לסטטיסטיקה של החברה בניי ה20 פלוס שנשארו באותו גיל...
    600RR יעניש כמו גדול, אל תזלזל
    בשביל מנת אדרלין כדי להרגיע את היצרים יש עוד כלים מגניבים.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    600RR יעניש כמו גדול, אל תזלזל
    בשביל מנת אדרלין כדי להרגיע את היצרים יש עוד כלים מגניבים.
    לא מזלזל בכלל ,yz250F משופר הרים לי בגז עד הילוך 4 בליטוף דיי קליל על המצערת והשוואה למוטוקרוס אופנועים כביש שרכבתי עליהם הרבה יותר סלחניים ורגועים באופי
    נסעתי על טימקסים עם ואריאטורים משופרים וגם על 390 קטמ וזה כוח נחמד שעושה חיוך אבל לא עושה דום לב קטן וצרמורת מהתאוצה
    אני מכוון ללפחות 80 כוח סוס או 100 וקצת במידה ויש בקרות אחיזה והחלקה וווילי שיכולות לשמור עליי(אין לי ניסיון בזה רוכבים אמרו לי שהיום הרבה יותר קל לרכב חזק בגלל על המערכות האלה ) אמר לי אז בחור בעל פיירבלייד1000RRR חדש..

הכיוון עכשיו הוא בערך כזה : אופנוע שאני יכול ללמוד אותו בקצב שלי והיה ספורטיבי וחזק אבל לא מאיים מדיי שיפגע לי ברכיבה ובסופו של היום אני יהיה איטי יותר מהפחד
    "עדיף ליסוע מהר על אופנוע איטי מאשר ליסוע לאט על אופנוע מהיר"

Senior Member
    לא מזלזל בכלל ,yz250F משופר הרים לי בגז עד הילוך 4 בליטוף דיי קליל על המצערת והשוואה למוטוקרוס אופנועים כביש שרכבתי עליהם הרבה יותר סלחניים ורגועים באופי
    נסעתי על טימקסים עם ואריאטורים משופרים וגם על 390 קטמ וזה כוח נחמד שעושה חיוך אבל לא עושה דום לב קטן וצרמורת מהתאוצה
    אני מכוון ללפחות 80 כוח סוס או 100 וקצת במידה ויש בקרות אחיזה והחלקה וווילי שיכולות לשמור עליי(אין לי ניסיון בזה רוכבים אמרו לי שהיום הרבה יותר קל לרכב חזק בגלל על המערכות האלה ) אמר לי אז בחור בעל פיירבלייד1000RRR חדש..

הכיוון עכשיו הוא בערך כזה : אופנוע שאני יכול ללמוד אותו בקצב שלי והיה ספורטיבי וחזק אבל לא מאיים מדיי שיפגע לי ברכיבה ובסופו של היום אני יהיה איטי יותר מהפחד
    "עדיף ליסוע מהר על אופנוע איטי מאשר ליסוע לאט על אופנוע מהיר"
    סיביאר 650 מתאים בול לדרישות שלך. יש לי חבר שרוכב על אחד, גם ככלי תחבורה עיקרי וגם במסלול, על הדגם הישן עם ה-80 וקצת סוסים (החדש שייצא יהיה 95 ממה שזכור לי). יושב על הזנב לכל הסופרספורטים מיועדי המסלול ולא קרוב למקום אחרון. יצא לי לעשות עליו סיבוב זריז - הדבר הזה מהיר, יותר מדי מהיר בשבילי, אבל לינארי יחסית עם הכח במיוחד בסל"ד ביניים ולא יהיו קפיצות שיפתיעו אותך.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    09 זה מצויין ויש לו סאונד מדהים אבל שמעתי הרבה על בעיות התנהגות בגלל הבולם האחורי ובכללי שהמנוע חזק מדיי לכל העסק שם..
    מעדיף מכלולים כמה שיותר ברמה גבוהה, על חשבון כוח סוס ומומנט
    ובגלל הרקע שלי אני מסתדר טוב עם אופנועים "גסים" ומכניים ולא רובוטים עם מערכות בקרות וכו
    איך ה Z750 ?או הז800 וקצת התחלתי להתעניין במונסטרים למינהם 797 ודומיו
    כן. לא האופנוע הכי "בטיחותי" שיש. שובב שאוהב להשתולל
    הז750 היה לא משהו בכלל בגלל שהבולמים היו לא טובים (אחורי בעיקר), הז800 בא ושיפר את הנקודות הבעיתיות שב750 והוא אחלה אופנוע שגם בחיצוני בלי ספק אחד המרשימים והיפים.

Senior Member
    09 זה מצויין ויש לו סאונד מדהים אבל שמעתי הרבה על בעיות התנהגות בגלל הבולם האחורי ובכללי שהמנוע חזק מדיי לכל העסק שם..
    מעדיף מכלולים כמה שיותר ברמה גבוהה, על חשבון כוח סוס ומומנט
    ובגלל הרקע שלי אני מסתדר טוב עם אופנועים "גסים" ומכניים ולא רובוטים עם מערכות בקרות וכו
    איך ה Z750 ?או הז800 וקצת התחלתי להתעניין במונסטרים למינהם 797 ודומיו
    gsxs/gsr750, cbr 650
    Tracer 900