אישית אני נגד וויליז לא ברור לי מה התחלית למעט האדרת האגו וגחמות.
מנסיון עבר אי שם סביב 1990 עשיתי וואחד פאוור ווילי על גבי הts50w וכמעט סיימתי על הרכב של המורה נהיגה שלי ( שכן שלי עד היום).
מאז כמובן התמקצענו והבנו שזה לא זה.
אז השתי סנט שלי תשדל להתאמן במגרשים סטרילים שלא תנחת על המרצדס של הבוס שלך.
והעצה השנייה שלי תמנע מלקחת דם מהשושנים שלא תתעורר ללא שיער עם פטיש לברזל אמריקאי.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני לא יודע להרים. ניסיתי כמה פעמים בצעירותי ואחרי נחיתה אחת לא מוצלחת שנגמרה בהתרסקות ובפעם אחרת מורכב אחד שנפל מהכסא - הפסקתי לנסות. אני עדיין חושב שזה אחד הדברים הכיפיים והמגניבים שיש. אני מתכוון לשוב ולהתאמן בהרמות גלגל בגלגול הבא. בנתיים אני אשמח לראות אחרים מרימים בכל רמזור...
תתחיל ללמוד ווילי עם קלאץ הוא הרבה יותר נישלט ופחות מפתיע ומרים אותך בול לזווית שאתה רוצה אחרי הרבה אימון.
בהתחלה שלי גם אני הייתי מתאמן במכות גז והיו הרבה פעמים ומתוך פאניקה ננעל לי הגז עד שהתהפכתי אחורה.
ברגע שתקלוט את העניין עם הקלאץ' הווילי יהיה לך ממש מהנה,ואל תשכח כלל ברזל! רגל תמיד על הברקס האחורי!
אני יכול לתרום מניסיוני שהלכו לי הרפידות של הקלאץ מווילי עם קלאץ(הייתי עושה הרבה ווילי),
מאז מנסה להיגמל![]()
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939
פעם רכב נסע ממש לאט,ועצר כל שניה,יצאתי לעקיפה וכנראה נתתי יותר מידיי גז בהילוך ראשון,ווילי למצב נר,פחד!
פעם אחרת אני מרכיב חבר,יותר מידיי גז ברמזור,ווילי.
דיאר 350 רוצחת.
רוצה פאוור ווילי? קנה mt09, ואז השרשור הבא שלך יהיה "איך לא לעלות לווילי כל לחיצה על הגז"...