מבחני דרכים מתפרסמים בפול גז באופן שוטף - בעיקר כאשר מגיעים כלים חדשים ארצה, אבל לא רק.
בפורמט של השנים האחרון, אנחנו מחלקים את מבחני הדרכים לשניים: קונספט רכיבה ראשונה, שהוא מבחן אינפורמטיבי לכלים שבמהותם הם בעלי אופי צרכני יותר ואנחנו רוצים לספר איך הם בלי חפירות מיותרות, וקונספט מבחן דרכים, שהוא פורמט חופשי יותר לכותב לכתוב מה שבא לו, ולרוב גם יהיה ארוך יותר ויצירתי יותר.
באופן מסורתי, סוף שנה אזרחית ותחילת שנה חדשה זו תקופה יבשה יותר, שבה כבר סיימנו לבחון את הכלים של השנה שעברה ואנחנו ממתינים לכלים של השנה הקרובה. במקרה של השנה, יש לנו עוד כמה כלים לבחון, אולם החשיבות שלהם פחות גדולה בעיניי. לכולם נגיע בסוף. זו הסיבה שבחודשיים האחרונים מתפרסמים פחות מבחני דרכים ורכיבה ראשונה.
ולמרות זאת, בשבועיים האחרונים התפרסמו שני מבחני דרכים ארוכים: אחד לסוזוקי GSX-R1000R במסלול מוטורסיטי והשני לדוקאטי פניגאלה V4R בחרז. בשניהם יש גם וידאו קצר.
לגבי השוואתיים, ובכן, פה אני בהחלט לא מרוצה מהקצב שבהם אנחנו מפיקים השוואתיים, ואחד היעדים שלנו ל-2019 הוא להגביר את קצה המבחנים ההשוואתיים. כרגע יש 3 בקנה, ואני מקווה שתוך כמה חודשים שלושתם ייצאו אל הפועל ויתנו לנו דרייב להמשיך להפיק השוואתיים.
עכשיו לגבי כל תאוריות הקונספירציה שעלו פה, ובכן, במילים העדינות ביותר שאני יכול למצוא - אתם יכולים לקפל את כולן ולגחוף אותן למקום שממנו השמש לא זורחת מפני שהן בולשיט אחד גדול. המגזין לא תלוי ביבואנים, ואין שום קשר בין פרסום כזה או אחר שמופיע באתר לבין כתבות או מבחני דרכים שמתפרסמים. אני חושב שבמשך 16 שנה שהאתר הזה קיים הוכחנו את זה יותר מפעם אחת.
צריך לזכור שנכון להיום, 2019, האופנועים טובים. גם הפשוטים ביותר מביניהם. כשאופנוע לא טוב, או שיש פער בין מה שהוא משדר לבין איך שהוא בפועל, אנחנו לא מהססים לכתוב את זה. הנה דוגמה מצוינת לאופנוע שחטף מאיתנו ביקורת נוקבת:
http://fullgaz.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7...A7%D7%99-z650/
אף יבואן לא יעז להטיל סנקציות, למנוע מאיתנו אופנועי מבחן או להגביל אותנו בצורה כזו או אחרת בגלל שכתבנו משהו שלא מוצא חן בעיניו. בעבר היו ניסיונות לכך, אבל עמדנו על שלנו והיבואן הבין שלא יצליח לכופף אותנו וחזר לתלם.
הנה אנחנו כותבים את זה בגדול ובמודגש:
המבחנים שלנו אובייקטיביים לחלוטין ולא מושפעים משום גורם זר.
מי שחושב אחרת - חי בסרט.
ולא, אנחנו לא צריכים להתחנן לאופנוע מבחן. אם כבר אז להפך - יבואנים מבקשים מאיתנו לבחון, ולא תמיד יש לנו זמן לכסות הכול.
יותר מזה - אנחנו מחליטים לכמה זמן ניקח את האופנוע. לרוב זה ל-48 שעות באמצע השבוע או 72 שעות בסופ"ש, אבל יש מקרים שגם יותר מזה - אפילו לשבוע שלם אם יש צורך.
תוכן שיווקי או תוכן ממומן אין בפול גז. יש ידיעות פרסומיות,
כמו למשל זו שפורסמה היום, ובתחתיתה יהיה כתוב שזו ידיעה פרסומית בתשלום. לרוב זה יהיה תוכן שמציע מבצע כזה או אחר.
דבר אחרון - את המוניטין המצוין שלנו רכשנו בעמל רב ובעבודה סיזיפית לאורך שנים, כשהוכחנו אמינות ותמיד כתבנו מה שאנחנו חושבים, בצורה מקצועית וישירה. אנחנו לא מתכוונים לקלקל את המוניטין שלנו בשביל כסף, וגם לא בשביל כסף גדול. אז כל התאורטיקנים בשקל וחצי - תתקדמו, או לפחות נסו להרחיב את הפרספקטיבה לקצת יותר מהחריץ הצר שדרכו אתם מסתכלים.