נראה לי ש Dresdner די סיכם את העניין עם סכמת החשמל. המעגל המקצר היה ידוע מהרגע הראשון: נתיך 10 אמפר של מערכת ההצתה קופץ. החיפוש מנקודה זו מתמקד בשני חוטים. מד רצף היה סוגר את הפינה. מי שמכיר את האופנוע (למשל מוסך מרכזי...) אמור לדעת גם איפה ההסתברות הגבוהה לחיכוך בשלדה. ההיגיון שלי אומר שמתחילים את החיפוש מתחת לפנס, או במקרה זה כפי שהסתבר, מתחת למושב. מצטער, בשום דרך אני לא רואה איך חשמלאי של המוסך המרכזי יכול להזדקק ל 4.5 שעות כדי לאתר את התקלה. זו הסיבה שהלכתי למוסך המרכזי ולא למוסך "הבית" שלי.
על הדרך, היום גם התברר לי שהאיתוראן הפסיק לעבוד. אני באמת לא יודע אם זה קשור לעבודה שנעשתה, אבל עד התקלה הוא עבד. מן הסתם אני לא מתכוון לחזור למוסך אבניר כדי לטפל בזה.
כרוב, תודה על ההצעה אבל I'll pass. בעיני זה היה מעבר לספק סביר. אתה מכיר אותי מספיק טוב כדי לדעת שאני לא נוטה להתלהם או להיות קטנוני.