משקף חדש.

שושנים יש לי משקף שחבר מוכר 200 שקל והוא שלך.

אמרתי לעצמי נו שיהיה.

אתמול עשינו ניסוי כלים.

שעה 05:40 ננסי הונעה ויצאנו לדרך.

התחושה הייתה משיחית משהו וכנראה שישו יכול לשוחח איתי לגבי האפקטים לחזיון האור קולי שהוא יגיע.

המשקף יושב מעל חלקו העליון של שולי הפנס והתוצאה שהמשקף כולו מואר.

ממש התגלות משיחית שהאמת שגם ינון בן דויד יכול לחשוב עליה בשילוב של יאווה בצבע לבן במקום חמור ואז יקבל כלי רכיבה מעשן ומואר (אל תשכח פנסי לד יא אינון).

חלק מגניב נוסף במשקף שהווינקרים ממוגנים יפה וכשאני מאותת אז יש הילה כתומה איתה הנביא שאסור להזכיר את שמו עלה השמיימה (והנה לא פסחתי על אף אחת מהדתות).

רוח.

ובכן במהירות נמוכה הוא קצת מציק אבל ככל שהקצב עולה הדברים משתפרים.
מאידך זה משפיעה מאוד על ההיגוי ולדעתי הפינות שמעל הווינקר מעוצבות כמפרש קטן שמשפיע על ההיגוי.

אני אשאיר אותו עוד קצת ואחשוב אם לנסר או לגנוז במחסן שם יש לי אין ספור הפתעות.

לגבי הטיולון ובכן שושנים הקשיש ככל הנראה נשאר בבית עם הפנטופלך ותה ללטף גורים ולחשוב על הפנסיה שמתקרבת לה.

יצאנו אני וא' לכייון מצוקי דרגות.
לטענת א' הקצב מהיר יותר אני לא בטוח שזה נכון.

את העליה למצוקי דרגות אני מכיר היטב וננסי ממתפקדת כמו סופרמוטרד מהוקצע (טוב קצת מגזים) אבל הקצב מהיר ומהנה עד מאד בכל קנה מידה הטיות שינויי כיוון הכל נבלע תחת צמיגי המלאך שתיים שלה.

אני מודה שבמסגרת החישוב כיוון עלה איזה סופרמוטרד תיור.

האם אמרתי דוקאטי?????

בקיצור מחשבות רבות בלב איש.

את היום סיימתי עם הבן הקטן שלי ביפו עם קנאפה ולקינוח מסעדת שחיתות (כהגדרת הילד שהוא חסיד של איזה יוטיובר שעוסק במזון) שהילד רבר זמן רב חפר לא לפני שעצרתי אצל מאיר בביג בוייז שכנראה אמור לנחות אצלו איזו אפריקה משומשת שאולי עליה נספר בהמשך.

שיהיה לכולנו חג שמח וכשר

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk