ימצאו אותו באחד מהחיסולים הבאים.
אתה מכיר את הסיפור על החב'רה שבורחים מהדוב?
אתה לא צריך להיות מהיר מהדוב, רק משאר החב'רה...
או במילים אחרות,
אין לך איזה אופנוע אקזוטי (תכלס כרגע אין לך אף אופנוע- מצטער, אין כוונה לפגוע, לא הצלחתי להתאפק). אתה בסה"כ צריך להיות פחות אטרקטיבי לגנבים, מאשר הטימקס של השכן.
ימצאו אותו באחד מהחיסולים הבאים.
לאאא..עם טימקס כחול לא מחסלים![]()
כנראה שיילך לפירוק ויימכר בחלקים שווה יותר משלם לפי דברי החבר'ה מהזירה הטכנולוגית שבאו לקחת את הסרטים.
הם מכירים את הכנופיה ולטענתם הסירטונים עוזרים להם מאוד אינשאללה יתפסו ואז אגיש על דרך תביעה אזרחית.
Sent from my SM-N9500 using Tapatalk
בסופו של דבר איתוראן תלוי בקליטה סלולארית, למיטב ידיעתי אין בעיה להגיע עם משבש קליטה, או להצמיד משבש קליטה בשלב מסוים לפני הגניבה (במקרה זה בחדר הכושר, בו נקלט מיקום אחרון).
עדיף לא לשבש בזמן הגניבה אלא לפני כן, כיוון שאיתוראן לעיתים יתקשרו עם היעלמות הקליטה, זה כעיקרון גם אמור להקפיץ שיחה.
אז היתה מניח ש:
1. שהם ידעו שיש לו איתוראן.
2. שהם ידעו לעקוב אחריו מהבית לחדר כושר.
3. שהם שיבשו לו שם את הקליטה ואז חיכו שיחזור הביתה.
אני מניח שהם פשוט חזרו לאותו מקום אחרי הפעם הראשונה וזהו.
התקלה באיתוראן היא כנראה צירוף מקרים.
אגב, לפות"ש, מה חברת איתוראן אמרה לך בנושא?
התשובה שלהם הייתה עלובה, "מוזר פעם ראשונה שזה קורה לנו."
בעוד שלבחורה מהסוכנות ביטוח הייתה "רינה את שומעת יש פה עוד אחד שהאיתורן לא עבד לו זה כבר הרביעי השבוע חייבים להפסיק עם זה"
נראה לי שזה עניין של זמן עד שהם יורדים מהתניה המטופשת הזאת כי איתורן ברכב ואיתורן באוטו זה שני דברים שונים לגמרי.
Sent from my SM-N9500 using Tapatalk
לשבש זה מאוד פשוט, גם לעקוב.
לא מאמין בצירופי מקרים, הכנופיות האלה מקצועיות וכל כנופיה חיה בתא שטח די קטן עם היכרות אינטימית.
מבחינת איתוראן האופנוע ״נעלם״ בחדר כושר.
זה בהחלט פרק זמן ארוך מאוד, ארוך מדי.
אצלי לפחות, אני מקבל שיחה טלפונית בכניסה לאיזורים בהם אין קליטה. (מוצר של פוינטר אבל מניח שהם דומים טכנולוגית).
נכון, אפשר לבנות גם כלוב אבל אף אחד לא הציע לך את זה.
וכן יש גבול.
מה שמנסים "לרמוז" לך פה זה שיש בעיקר גבול תחתון למיגון הכלי. מנעול, שרשרת, כיסוי, משהו!
וכן- זה מרתיע גנבים. זה מקשה. זה מסרבל את העבודה. הכל ניתן לגנוב אבל אם תקשה עליהם יהיה להם קשה יותר ואולי לא יצליחו. טוב שלא השארת מפתח בסוויץ.
אפילו הג'ויירייד לידך קשור, והוא עולה כמו הג'אנט הקדמי שלך (טוב, שהיה לך. מצטער).
מה?
אלעד, בגדול אתה צודק, נכון שמבחינת הביטוח הספיק רק איתורן, בפועל אתה יודע מה התוצאה. תסתכל על זה כמו מיגון לרוכב, מבחינת החוק אתה צריך רק קסדה, אבל כדי למזער נזקים עדיף גם לפחות מעיל וכפפות.
כנראה שחברות הביטוח יעשו חישוב מסלול מחדש לביטוח ללא קשירות בלילה.שוב אחת הסיבות שעשיתי את הביטוח הנ"ל כי חששתי שאני יום אחד אתעצל ולא אקשור או אשכח ולא הייתי מוכן לקחת את הסיכון זה. לא אומר שלא הייתי קושר לראייה הייתה שרשרת שלי צמודה שאיתה קשרתי את האופנוע אבל לא קשרתי כל יום כי שכחתי/לא היה זמן/אכלו לי שתו לי,האופנוע אמלע הוא כלי רכב שני ואני לא משתמש בו כל יום אבל זקוק לו לפעמים מהרגע להרגע. שוב אני לא מחפש את הצודק או החכם ברור לי שחברת הביטוח יעשו שיעורי בית וסביר להניח שיהיה לי קשה לבטח עכשיו אופנוע חדש. הטענה היחידה שלי היא שאיתורן בסוף היה חסר טעם באמת שאם הוא היה עובד רוב הסיכויים שהיו תופסים אותם רואים בסירטון המלא( לדעתי שלחתי את החלקי) שהם שוברים בשנייה את נעילת ההגה ודוחפים אותו אם היו מתקשרים באותו הרגע והגיפאס היה עובד הם היו נתפסים וזה מה שמצער אותי.
Sent from my SM-N9500 using Tapatalk