עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 38

אשכול: בהמשך לגנבת הקסדה בtmax אתמול נגנב האופנוע

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אתה מכיר את הסיפור על החב'רה שבורחים מהדוב?
    אתה לא צריך להיות מהיר מהדוב, רק משאר החב'רה...
    או במילים אחרות,
    אין לך איזה אופנוע אקזוטי (תכלס כרגע אין לך אף אופנוע- מצטער, אין כוונה לפגוע, לא הצלחתי להתאפק). אתה בסה"כ צריך להיות פחות אטרקטיבי לגנבים, מאשר הטימקס של השכן.

Senior Member
    ימצאו אותו באחד מהחיסולים הבאים.

Junior Member
    לאאא..עם טימקס כחול לא מחסלים
    כנראה שיילך לפירוק ויימכר בחלקים שווה יותר משלם לפי דברי החבר'ה מהזירה הטכנולוגית שבאו לקחת את הסרטים.
    הם מכירים את הכנופיה ולטענתם הסירטונים עוזרים להם מאוד אינשאללה יתפסו ואז אגיש על דרך תביעה אזרחית.

Sent from my SM-N9500 using Tapatalk

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי eladarad צפיה בהודעה
    דרישות הביטוח היו איתורן פעיל ואני דרשתי להיות מבוטח ללא קשירות בלילה ולכן שלמתי על זה פרמיה.
    האופנוע היה בחנייה פנימית של הבניין עם פלורסנט דלוק ומצלמות
    את ה3 שניות שהיה לוקח להם לשבור את השרשרת עם ספריי חנקן אני אפילו לא אתייחס.
    אם חברת איתורן הייתה מתריעה בזמן על טלטול האופנוע (ירדתי בשנייה שהתקשרו) והמיקום של האופנוע היה באמת מופיע בgps אולי היינו מצליחים לתפוס אותם כי מסתבר שם אספו עוד 2 קטנועי טימקס באותו לילה בשכונה.
    הקטנוע אפילו לא היה במיקום של הבית הוא הופיע במיקום האחרון שהיה חדר הכושר בירמיהו 24 שעות קודם בליל ראשון ככה שהפונקציונליות שלו פשוט לא היוותה שום פקטור, בהתחשב לזה שחברת הביטוח פוטרת אותך מקשירה כי היא סומכת על חברת האיתור ברור שחברת איתורן פישלה בגדול.
    הגנבים הגיעו חצי שעה לפני אספו מלמ והיו חוזרים עם כל האמצעים הדרושים על מנת לקחת את האופנוע הדבר היחיד שלא היה בשליטתם הוא האיתורן לפחות לא בדקות הראשונות מרגע שנגעו באופנוע.

Sent from my iPad using Tapatalk
    משהו באתרון לא עבד - מעניין מה.

הם כן התקשרו אליך אז הם קיבלו התראה - מיקום גם היה אמור להישלח למוקד ולאפליקציה שלך.

גם בהמשך - המוקד היה אמור להיות יכול לראות איפה האונפוע. מעניין מה היה שם.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אתה מכיר את הסיפור על החב'רה שבורחים מהדוב?
    אתה לא צריך להיות מהיר מהדוב, רק משאר החב'רה...
    או במילים אחרות,
    אין לך איזה אופנוע אקזוטי (תכלס כרגע אין לך אף אופנוע- מצטער, אין כוונה לפגוע, לא הצלחתי להתאפק). אתה בסה"כ צריך להיות פחות אטרקטיבי לגנבים, מאשר הטימקס של השכן.
    צודק 200% + להוסיף כיסוי
    Tracer 900

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maxi צפיה בהודעה
    משהו באתרון לא עבד - מעניין מה.

הם כן התקשרו אליך אז הם קיבלו התראה - מיקום גם היה אמור להישלח למוקד ולאפליקציה שלך.

גם בהמשך - המוקד היה אמור להיות יכול לראות איפה האונפוע. מעניין מה היה שם.
    היה פוסט בסופ"ש בפייסבוק של בחור עם NC מכפר סבא שהכלי שלו נגנב וגם האיתוראן אצלו לא עבד, באיתוראן ענו לו באיזה חירטוט שזה היה קשור לסוללה וחסכון באנרגיה...
    Tracer 900

ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    היה פוסט בסופ"ש בפייסבוק של בחור עם NC מכפר סבא שהכלי שלו נגנב וגם האיתוראן אצלו לא עבד, באיתוראן ענו לו באיזה חירטוט שזה היה קשור לסוללה וחסכון באנרגיה...
    בסופו של דבר איתוראן תלוי בקליטה סלולארית, למיטב ידיעתי אין בעיה להגיע עם משבש קליטה, או להצמיד משבש קליטה בשלב מסוים לפני הגניבה (במקרה זה בחדר הכושר, בו נקלט מיקום אחרון).
    עדיף לא לשבש בזמן הגניבה אלא לפני כן, כיוון שאיתוראן לעיתים יתקשרו עם היעלמות הקליטה, זה כעיקרון גם אמור להקפיץ שיחה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Metronome_ צפיה בהודעה
    בסופו של דבר איתוראן תלוי בקליטה סלולארית, למיטב ידיעתי אין בעיה להגיע עם משבש קליטה, או להצמיד משבש קליטה בשלב מסוים לפני הגניבה (במקרה זה בחדר הכושר, בו נקלט מיקום אחרון).
    עדיף לא לשבש בזמן הגניבה אלא לפני כן, כיוון שאיתוראן לעיתים יתקשרו עם היעלמות הקליטה, זה כעיקרון גם אמור להקפיץ שיחה.
    אז היתה מניח ש:
    1. שהם ידעו שיש לו איתוראן.
    2. שהם ידעו לעקוב אחריו מהבית לחדר כושר.
    3. שהם שיבשו לו שם את הקליטה ואז חיכו שיחזור הביתה.
    אני מניח שהם פשוט חזרו לאותו מקום אחרי הפעם הראשונה וזהו.
    התקלה באיתוראן היא כנראה צירוף מקרים.

אגב, לפות"ש, מה חברת איתוראן אמרה לך בנושא?

Junior Member
    התשובה שלהם הייתה עלובה, "מוזר פעם ראשונה שזה קורה לנו."
    בעוד שלבחורה מהסוכנות ביטוח הייתה "רינה את שומעת יש פה עוד אחד שהאיתורן לא עבד לו זה כבר הרביעי השבוע חייבים להפסיק עם זה"
    נראה לי שזה עניין של זמן עד שהם יורדים מהתניה המטופשת הזאת כי איתורן ברכב ואיתורן באוטו זה שני דברים שונים לגמרי.

לשבש זה מאוד פשוט, גם לעקוב.
    לא מאמין בצירופי מקרים, הכנופיות האלה מקצועיות וכל כנופיה חיה בתא שטח די קטן עם היכרות אינטימית.
    מבחינת איתוראן האופנוע ״נעלם״ בחדר כושר.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    אז היתה מניח ש:
    1. שהם ידעו שיש לו איתוראן.
    2. שהם ידעו לעקוב אחריו מהבית לחדר כושר.
    3. שהם שיבשו לו שם את הקליטה ואז חיכו שיחזור הביתה.
    אני מניח שהם פשוט חזרו לאותו מקום אחרי הפעם הראשונה וזהו.
    התקלה באיתוראן היא כנראה צירוף מקרים.

אגב, לפות"ש, מה חברת איתוראן אמרה לך בנושא?
    לא נשמע לי הגיוני שיבשו את הקליטה כי היה הבדל של 24 שעות פלוס שעתיים הכלי נגנב בלילה שבין שני לשלישי ובמכון הייתי ביום ראשון בלילה

זה בהחלט פרק זמן ארוך מאוד, ארוך מדי.
    אצלי לפחות, אני מקבל שיחה טלפונית בכניסה לאיזורים בהם אין קליטה. (מוצר של פוינטר אבל מניח שהם דומים טכנולוגית).

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    אפשר גם לבנות כלוב סביבו אין גבול לרמת האיבזור...

נכון, אפשר לבנות גם כלוב אבל אף אחד לא הציע לך את זה.
    וכן יש גבול.
    מה שמנסים "לרמוז" לך פה זה שיש בעיקר גבול תחתון למיגון הכלי. מנעול, שרשרת, כיסוי, משהו!
    וכן- זה מרתיע גנבים. זה מקשה. זה מסרבל את העבודה. הכל ניתן לגנוב אבל אם תקשה עליהם יהיה להם קשה יותר ואולי לא יצליחו. טוב שלא השארת מפתח בסוויץ.
    אפילו הג'ויירייד לידך קשור, והוא עולה כמו הג'אנט הקדמי שלך (טוב, שהיה לך. מצטער).

איתורן ברכב ואיתורן באוטו זה שני דברים שונים לגמרי.

מה?

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אלעד, בגדול אתה צודק, נכון שמבחינת הביטוח הספיק רק איתורן, בפועל אתה יודע מה התוצאה. תסתכל על זה כמו מיגון לרוכב, מבחינת החוק אתה צריך רק קסדה, אבל כדי למזער נזקים עדיף גם לפחות מעיל וכפפות.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אלעד, בגדול אתה צודק, נכון שמבחינת הביטוח הספיק רק איתורן, בפועל אתה יודע מה התוצאה. תסתכל על זה כמו מיגון לרוכב, מבחינת החוק אתה צריך רק קסדה, אבל כדי למזער נזקים עדיף גם לפחות מעיל וכפפות.
    כנראה שחברות הביטוח יעשו חישוב מסלול מחדש לביטוח ללא קשירות בלילה.שוב אחת הסיבות שעשיתי את הביטוח הנ"ל כי חששתי שאני יום אחד אתעצל ולא אקשור או אשכח ולא הייתי מוכן לקחת את הסיכון זה. לא אומר שלא הייתי קושר לראייה הייתה שרשרת שלי צמודה שאיתה קשרתי את האופנוע אבל לא קשרתי כל יום כי שכחתי/לא היה זמן/אכלו לי שתו לי,האופנוע אמלע הוא כלי רכב שני ואני לא משתמש בו כל יום אבל זקוק לו לפעמים מהרגע להרגע. שוב אני לא מחפש את הצודק או החכם ברור לי שחברת הביטוח יעשו שיעורי בית וסביר להניח שיהיה לי קשה לבטח עכשיו אופנוע חדש. הטענה היחידה שלי היא שאיתורן בסוף היה חסר טעם באמת שאם הוא היה עובד רוב הסיכויים שהיו תופסים אותם רואים בסירטון המלא( לדעתי שלחתי את החלקי) שהם שוברים בשנייה את נעילת ההגה ודוחפים אותו אם היו מתקשרים באותו הרגע והגיפאס היה עובד הם היו נתפסים וזה מה שמצער אותי.