עכשיו רק נשאר להתעשר
זו לא מתיחת 1 באפריל: אופנועי טריומף יגיעו בקרוב ארצה. הפרטים כולם בקישור:
http://fullgaz.co.il/%D7%90%D7%95%D7...8%D7%90%D7%9C/
עכשיו רק נשאר להתעשר
נערך לאחרונה על ידי alexsupreme; 01-04-2019 בשעה 11:07.
80000 זה מחיר ריאלי ביחס למתחרים ולמה שהם מציעים.
לפני עשרים שנה בערך חזרתי מסיציליה לפטרס דרך ברינדיזי במעבורת,הורדתי את האופנוע ורכבתי בתשע בערב כדי למצוא חתיכת דשא לפרוס עליה אוהל.
עוד אני משוטט,קלטו עיני חנות אופנועים פתוחה.עצרתי אצלם ונכנסתי לקנות שמן.
לשאלתי מדוע הם פתוחים ענו לי כי מחר [שבת] יגיעו אליהם 10 אופנועי טריומף חדשים מאתונה להדגמות ואני [שמצאתי חן בעיניהם] מוזמן הערב למסיבת פתיחה ומחר
בהדגמות אהיה אורח כבוד.
למחרת רכבתי על כל הדגמים כשכל סיבוב בהרים היה 40 דקות וכל פעם שחזרנו,החלפתי לאופנוע אחר.
בסוף כל רכיבה חילקו דף משוב על נוחות הרכיבה,הצעות לשיפורים או חיסורים וכו.
אחרי חודשיים קיבלתי מכתב תודה מטריומף על שיפור שעשו בטייגר לטובת רוכבים גבוהים.
תביאו כבר, אני אסתפק אפילו בסטריט טווין נחמד.
אם יתמחרו אותם במחיר של 50-60 אלף (הסטריט טווין), אני לגמרי אקח אחד. חלום רטוב.
מה קרה להבטחה שלהם שלעולם לא ימכרו שוב בישראל?
מי היבואן או שלא מגלים?
באחד מהשיטוטים שלי בחו"ל, פגשתי בכפר נידח בסלובניה על גבול קרואטיה בחור חמד מדרום ספרד
הנ"ל בחר לעשות הפסקה של שנה בלימודים שלו באוניברסיטה ולצאת לבקר חברים בהמבורג גרמניה
לא בהכרך בדרך הקצרה, בעת שפגשתי בו הוא כבר עשה למעלה מ-13000 ק"מ עם אופנוע טייגר 1200
שקנה משומש בתקציב סטודנט, כחשדן ידוע של כל תוצרת בריטית שאלתי אותו לגבי אמינות ולדבריו
למרות שקנה אופנוע משומש, והוא לא ממש מקפיד על טיפולים, הבעיה היחידה שהייתה לו זה סטרטר שעשה
קצת בעיות וסודר במוסך מעבר לזה כלום...
אם הטייגר המתחרה הישיר לבימר G/S1200 יימכר במחיר אטרקטיבי אני בטוח שימצא לו פה שוק לא קטן
אבל אם היבואן יתמכר אותו דומה למתחרה אין לי ספק במי יבחר הקהל השבוי של הגרמנים.
ההצלחה שלו תלויה לא באיכות, אלה בתג מחיר מתחרה בעגל הזהב.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
עקב אכילס של המותג יהיה כנראה גם המטבע הפאונד היקר.
בעיה ליבואן ולצרכן.
בעית התמחור.
מישהו אמר היצרן השלישי בגודלו באירופה?
דווקא הפאונד בשפל עד כמה שידוע לי.
ןלעניינו. אולי לא מתיחה אחרי הכל. מסתבר שהיו רמזים לזה גם בעבר. למשל בכתבה מynet מה 6.11.2018:
IMG-20190401-WA0003.jpg
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 01-04-2019 בשעה 20:15.
חלק מדגמי טריומף יקרים יותר מדגמים זהים של יצרנים אחרים באירופה.
בשנים האחרונות טריומף מחקים את הארלי בכל הקשור לשיווק ולפחות באירופה אצל הדילרים הגדולים אם תכנס לאולם טריומף אתה עלול לחשוב שהגעת להארלי דיוידסון בטעות עם מדפי העץ עם ג'נסים, כובעים, חולצות ומשקפי שמש מה שאומר שטריומף מכוונים גבוה, לאלו שיש כסף, לכן על תצפו למחירים זולים כי טריומף עושה מהפך לכיוון מותג פרימיום מהלך שלפי דעתי לא יעבוד להם (המספרים כבר מראים את זה)
לא זה לא סופר טנרה 750 אלה טריומף טייגר (שלי) מסוף שנות ה90 שיצא לי להחזיק שנה אחת בלבד, מקווה שהאיכות השתפרה מאז
DSC00413.jpg