זה בכלל לא קשור לכמות הדלק אלא לחלוקת המשקל על האופנוע.
עם יד על הלב - כמה באמת אתם צריכים מיכלי דלק מידבריים?
כאילו, אתם גרים בכרם שלום ורוכבים כל בוקר לעבודה באילת דרך כביש 10 ?
זה בכלל לא קשור לכמות הדלק אלא לחלוקת המשקל על האופנוע.
איזה קול בריא פתוםעם יד על הלב
זה גם מאד מבאס כשיש לך כמה אפשרויות של תחנות דלק ואתה פשוט לא יודע במה לבחור.
בחיאת
יותר הגיוני לפותח השרשור שהאופנוע ייפול על אחד מראשי המנוע (כמו בב.מ.וו שציין) מאשר על הטנק דלק?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מצטרף. גם אני שונא לתדלק. זה שובר לי את הרצף.
בתור רוכב יומיומי, שעושה 90 ק"מ ליום של בית-עבודה, אם יש משהו שאני לא מוכן לחיות איתו זה אופנוע עם טווח קטן.
אני נוטה לתדלק כל פעם באותה תחנה ליד היציאה מהעבודה, לא מתכוון לסטות ממסלול הנסיעה כדי להיכנס לתחנת דלק אחרת רק כי נדלקה נורה.
הדוקאטי שלי מאפשר לי טווח ריאלי של 290-320 ק"מ עד הנורה (ואז יש עוד 50 ק"מ בטוחים יחסית), ואני סבבה עם זה - תדלוק אחת ל-3 ימים. אם הייתי יכול לתדלק כל 4 ימים, לא הייתי מתנגד.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
טוב, אז אחרי 1000 ק"מ (1060 נו אל תהיו קטנוניים) בסופ"ש אחד, אני יכול לספר לכם מניסיון אישי שצריכת הדלק המדודה היא 1:16 בפועל (ולא על פי המחשב)
המהירות הייתה באזור של ה6 אלף סל"ד (150 חצילים לשעה), האופנוע סחב כ140 ק"ג (מורכבת+ציוד). זה אומר שמיכל דלק אמור להספיק ל320 ק"מ בתנאים האלו. תידלקתי בתחנה האחרונה באילת, הגעתי עד ללידו ותדלקתי שם כשמד הראה 290 ק"מ מאז התדלוק האחרון, יכולתי בכיף להגיע לירושלים.
הצהרת היצרן היא 450 ק"מ למיכל, שזה הגיוני לגמרי כשרוכבים בתנאים סבירים יותר מאלו שאני התמודדתי איתם.
לגבי המיקום של המיכל, עדיין לא מבין את כל הסוגיה בנושא, אופנועי אנדורו מצויידים במיכלי פלסטיק, והם נופלים על בסיס קבוע, לא זוכר שקרה לי ולא משנה איזה שיגור ביצעתי, שמיכל הדלק נסדק. כנ"ל אופנועי כביש שמצויידים במיכלי פלסטיק במיקום "רגיל" והחליקו ומיכל הדלק נפגע, גם שם לא זכור לי שהמיכל נפתח. אולי בגלל שזה בולט בעין אז הוא נשאל הרבה. בכל אופן, היצרן מספק את הכלי עם מיגון למיכלי הדלק, (שאגב, לא רחבים ולא מציקים ברגליים כמו בוקסר) ואם לא מספיק לכם תוכלו לשדרג למיגוני קרבון למיכל הדלק (בדגם האר זו תוספת נפוצה)
אם בא לכם לקרוא את חוות דעתי מהרכיבה בת 1060 ק"מ על הכלי ב24 שעות, אתם מוזמנים לקרוא כאן:
https://www.facebook.com/KtmHusaberg...44yw&__tn__=-R
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב
אף אחד לא שואל את השאלה החשובה ביותר..
מה יהיה עם הכתום המכוער הזה על כל הדגמים
כאילו , מי שלא מת על כתום לא יקנה את האופנוע?
מה הבעייה להוציא גם צבע אחר כמו כל יצרנית אחרת (ולא, לבן עם נגיעות כתום בכל מקום זה לא בדיוק צבע אחר)
מה דוקאטי מוכרים רק אדום ?
פרארי יש רק באדום?
מיתוג שמיתוג , רוצים להינות גם מהמראה של האופנוע