עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 41 מ 41

אשכול: ק.ט.מ 790 אדוונצ'ר

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
    גם שמעתי על שיטה של לרדת ירידות בניוטרל - ככה שיוצא מי-ם עד ים המלח נראה לי יש איזה 50 - 60 ק"מ שאתה יכול לעשות על ליטר שתיים.
    סליחה על הביקורת אבל לרדת בניוטרל בירידה זה דבר גרוע וגם לא חוקי (וגם להוריד לניוטרל ב80-100 קמ"ש ניראה לי רע)
    מעבר לפן הבטיחותי אתה גם לא תחסוך אפילו טיפה אחת של דלק
    במנועים חדישים ומוזרקים בזמן בלימה המחשב קוטע לחלוטין את אספקת הדלק למנוע כך שהצריכה היא אפס
    בניוטרל המנוע עובד וצורך דלק בהתאם לסל"ד
    כך שבעצם לא חסכת כלום אלא צרכת דלק

בועז

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    טוב, אז אחרי 1000 ק"מ (1060 נו אל תהיו קטנוניים) בסופ"ש אחד, אני יכול לספר לכם מניסיון אישי שצריכת הדלק המדודה היא 1:16 בפועל (ולא על פי המחשב)
    המהירות הייתה באזור של ה6 אלף סל"ד (150 חצילים לשעה), האופנוע סחב כ140 ק"ג (מורכבת+ציוד). זה אומר שמיכל דלק אמור להספיק ל320 ק"מ בתנאים האלו. תידלקתי בתחנה האחרונה באילת, הגעתי עד ללידו ותדלקתי שם כשמד הראה 290 ק"מ מאז התדלוק האחרון, יכולתי בכיף להגיע לירושלים.
    הצהרת היצרן היא 450 ק"מ למיכל, שזה הגיוני לגמרי כשרוכבים בתנאים סבירים יותר מאלו שאני התמודדתי איתם.

לגבי המיקום של המיכל, עדיין לא מבין את כל הסוגיה בנושא, אופנועי אנדורו מצויידים במיכלי פלסטיק, והם נופלים על בסיס קבוע, לא זוכר שקרה לי ולא משנה איזה שיגור ביצעתי, שמיכל הדלק נסדק. כנ"ל אופנועי כביש שמצויידים במיכלי פלסטיק במיקום "רגיל" והחליקו ומיכל הדלק נפגע, גם שם לא זכור לי שהמיכל נפתח. אולי בגלל שזה בולט בעין אז הוא נשאל הרבה. בכל אופן, היצרן מספק את הכלי עם מיגון למיכלי הדלק, (שאגב, לא רחבים ולא מציקים ברגליים כמו בוקסר) ואם לא מספיק לכם תוכלו לשדרג למיגוני קרבון למיכל הדלק (בדגם האר זו תוספת נפוצה)

אם בא לכם לקרוא את חוות דעתי מהרכיבה בת 1060 ק"מ על הכלי ב24 שעות, אתם מוזמנים לקרוא כאן:
    https://www.facebook.com/KtmHusaberg...44yw&__tn__=-R
    איך היכולות שטח שלו? אפשרויות לניתוק בקרות?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Member הסמל האישי של danielk
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yanivus8 צפיה בהודעה
    איך היכולות שטח שלו? אפשרויות לניתוק בקרות?

Sent from my MI 6 using Tapatalk
    רכבתי על הגרסא הרגילה, הבקרות מתנתקות בלחיצת כפתור, ואף מה שיפה שהמחשב שומר את ההחלטה, בשונה מדגמי עבר שבכל כיבוי היית צריך לנתק מחדש (יש 3 מצבי לabs ו2 לבקרת אחיזה)
    מבחינת שטח, רכבתי בכחול בבן שמן ובעוד מספר עליות באיזור שאני מכיר היטב, מכיוון שהייתי עם צמיגי כביש האחיזה על הפנים, אבל הבולמים עושים עבודה מצויינת, לא טרקו מהלך כבר כשניסיתי להגזים איתם, תענוג, אני רק מדמיין מה אפשר להוציא בשטח עם גרסאת הR.
    מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
    שוקן 16 תל אביב

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    עם כל הכבוד לך,
    אי אפשר להאמין למה שאתה כותב.

עולות כאן הרבה טענות לאחרונה על עובדי היבואנים שגולשים כאן.
    כשאתם מביאים אינפורמציה ועזרה זה סבבה ומצוין.
    אבל ברור לך (לכם) שכשאתם כותבים התרשמות חיובית על אופנוע שאתם מוכרים אי אפשר לקחת אתכם ברצינות נכון?

ולא,
    לפתוח יוזר בלי גילוי נאות לא יפתור את הבעיה. אתם בסוג של מלכוד 22, וצריכים (לדעתי בלבד, ברור שזכותכם לעשות מה שאתם רוצים, במסגרת חוקי הפורום) לדעת להלך בין הטיפות.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עם כל הכבוד לך,

אבל ברור לך (לכם) שכשאתם כותבים התרשמות חיובית על אופנוע שאתם מוכרים אי אפשר לקחת אתכם ברצינות נכון?

ולא,
    לפתוח יוזר בלי גילוי נאות לא יפתור את הבעיה. אתם בסוג של מלכוד 22, וצריכים (לדעתי בלבד, ברור שזכותכם לעשות מה שאתם רוצים, במסגרת חוקי הפורום) לדעת להלך בין הטיפות.
    אני רואה שבחתימה (שפספסתי עד עכשיו) יש גילוי נאות. אולי כדאי להבליט קצת וזה מספיק. אני חושב שכדאי לשמוע מה אומרים אנשי מכירות שמזדהים בשמם גם אם מדובר בשבחים והגזמות וכל אחד יחליט מה לאמץ ומה פחות. מעדיף גילוי נאות מעובד חברה עם דגל ממבחן "השוואה" מעיתונאי שנמצא במערכת יחסים עם הסוחר\ יבואן שאני לא מודע אליה. קראתי (לאו דווקא כאן) כמה מבחני דרכים והשוואות ששירתו את הכותב יותר מהקורא.

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עם כל הכבוד לך,

ולא,
    גילוי נאות מופיע בחתימה שלי, אני לא מתחבא מאחורי יוזר אנונימי.
    כאיש מכירות אני מאמין בהכרת המוצר בצורה הטובה ביותר ולכן כשנחת האדוונצר 790 לקחתי אותו לרכיבת 1000 ק"מ בסופ"ש, כתבתי עליו דברים טובים, ותתפלא, גם דברים לא טובים (כמו למשל הצמיגים המקוריים שמגיעים בגרסא הרגילה שנורא הורידו לי מחווית הרכיבה, אפילו רשמתי שהרגישו כמו פלסטיק ולא כמו גומי, מכיר עוד איש מכירות שהיה רושם משהו שלילי על המוצר שלו?)

אתה יכול לבחור אם להאמין לי או לא, ואתה גם יכול לחשוב שגם האיש מכירות שקרן, והכתב משוחד, או שפשוט לתאם רכיבת מבחן ולראות בעצמך אם הכלי מתאים לך או לא

בבקשה הכתבה המלאה שלי
    https://www.facebook.com/47451420593...6744402044086/
    שוקן 16 תל אביב

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    גילוי נאות מופיע בחתימה שלי, אני לא מתחבא מאחורי יוזר אנונימי.
    כאיש מכירות אני מאמין בהכרת המוצר בצורה הטובה ביותר ולכן כשנחת האדוונצר 790 לקחתי אותו לרכיבת 1000 ק"מ בסופ"ש, כתבתי עליו דברים טובים, ותתפלא, גם דברים לא טובים (כמו למשל הצמיגים המקוריים שמגיעים בגרסא הרגילה שנורא הורידו לי מחווית הרכיבה, אפילו רשמתי שהרגישו כמו פלסטיק ולא כמו גומי, מכיר עוד איש מכירות שהיה רושם משהו שלילי על המוצר שלו?)

אתה יכול לבחור אם להאמין לי או לא, ואתה גם יכול לחשוב שגם האיש מכירות שקרן, והכתב משוחד, או שפשוט לתאם רכיבת מבחן ולראות בעצמך אם הכלי מתאים לך או לא

בבקשה הכתבה המלאה שלי
    https://www.facebook.com/47451420593...6744402044086/
    לכתוב על הצמיגים זה לא ממש שלילי על המותג עצמו כי הצמיגים הם של חברה צד ג והלקוחות רואים את זה ככה, בנוסף אתה בעצם מכוון את הלקוחות לדגם היקר.

Member הסמל האישי של mor-t
    דרזנר בהחלט יש צדק בדברים שלך אבל לאור מסע הצלב שלך נגד קטמ אני חושב שהגיע הזמן שגם אתה תתחיל לציין גילוי נאות בכל הודעה שלך.
    גילוי נאות - רכבתי שש שנים על KTM SMT
    והחלפתי אתו אחרי המון רכיבות מבחן בDUKE790 - האופנוע היחיד לדעתי שמסוגל לספק יותר כיף מה - SMT הישן והמופלא

אה...
    ואני בטוח שהאדוונצר 790 גם יהיה נפלא בגלל שאופנוע אדוונצר עם יותר מ1000 סמ"ק ויותר מ200 קילו פשוט איך לומר זאת....
    בדיחה

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    לכתוב על הצמיגים זה לא ממש שלילי על המותג עצמו כי הצמיגים הם של חברה צד ג והלקוחות רואים את זה ככה, בנוסף אתה בעצם מכוון את הלקוחות לדגם היקר.
    מכוון לדגם יקר? כוונתך?
    שוקן 16 תל אביב

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי mor-t צפיה בהודעה
    דרזנר בהחלט יש צדק בדברים שלך אבל לאור מסע הצלב שלך נגד קטמ אני חושב שהגיע הזמן שגם אתה תתחיל לציין גילוי נאות בכל הודעה שלך.
    גילוי נאות - רכבתי שש שנים על KTM SMT
    והחלפתי אתו אחרי המון רכיבות מבחן בDUKE790 - האופנוע היחיד לדעתי שמסוגל לספק יותר כיף מה - SMT הישן והמופלא

אה...
    ואני בטוח שהאדוונצר 790 גם יהיה נפלא בגלל שאופנוע אדוונצר עם יותר מ1000 סמ"ק ויותר מ200 קילו פשוט איך לומר זאת....
    בדיחה
    מסע צלב? מזמין אותך לבדוק פוסטים שלי, כמובן ששיתפתי את כולם במה שקרה לי בSMT אבל לא זכור לי שבכל פוסט על המותג התחלתי ללכלך כולל בשירשור הזה.
    אם מישהוא ישאל אותי לגבי הSMT אני כמובן ישתף מנסיוני.
    התגובה שלי הייתה לגופו של עניין לגבי אוביקטיביות של איש מכירות על מוצר שאותו הוא מוכר וגם את זה עשיתי בעדינות וכתגובה לדיון שרץ כאן שלא אני הובלתי.
    ממה שכתבתי אתה צריך רק לקחת שלתת ביקורת שלילית רק על הצמיגים זה לא משהוא להתגאות בו כדי להוכיח אוביקטיביות כי זה לא.

מכוון לדגם יקר? כוונתך?
    רשמת שהצמיגים בגירסה הרגילה מאכזבים, אז הנחתי שיש גירסה קרבית יותר

אין גרסא בכירה עם צמיגים טובים יותר

רשמת שהצמיגים בגירסה הרגילה מאכזבים, אז הנחתי שיש גירסה קרבית יותר[/QUOTE]
    שוקן 16 תל אביב