ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה

הבחור מטר שבעים ושש שזה די גבולי לאופנועים מהסוג הזה, אז טכניקה מפצה על גובה אבל....
ישבתי על שניהם והרגיש לי בסדר. מבחינת טכניקת רכיבה אני מאמין שיהיה בסדר. לא כי אני מיק דואהן אלא בגלל שאני פחות צעיר ויותר זהיר.

רצוי להתמקד על עד שלושה דגמים בחיפוש על מנת שלא להתבלבל ולא לקנות קנייה אימפולסיבית לא מתאימה.
אימפולסיבי זה גם בסדר. מקסימום אם לא מתאים מחליפים.

אופנוע שטח שני מחייב היערכות כלכלית אחרת ומייקר את התחביב, בדוק שזה באמת מתאים ולא רק מפתה.
ביררתי ומסתבר שצריך ביטוח נוסף ויחד עם התיקונים, תחזוקה זה באמת הופך לתחביב לעשירים.

להתרשמותי וייתכן ואני טועה אתה עדיין לא באמת מגובש על מה אתה צריך ורוצה (בסדר הזה) אולי שווה לבדוק בנחת שוב?
אני יודע מה אני רוצה, רק מחפש מה יביא אותי לשם . נסיעת מבחן לעניות דעתי לא מלמדת הרבה על הכלי. זה עניין של שעות וכמה מאות ק"מ לפחות. אני מגיע מגישה שבגדול כל הדגמים הרלוונטיים טובים וצריך לראות הכי שמח בטוח ונוח.

אתמול הסתכלתי על סרטוני ההשקה במרוקו של ה KTM 790 ודי התרשמתי. יקר, פחות פוזה בנפח אבל מריח כמו דגם שיעשה היסטוריה. מבחנית התקציב אני לא פוסל כי אין תחזוקה ואחריות ומצד שני בטוח צריך תוספות והמחירון לא משקף את העלות האמיתית. אין לי מושג לגבי ירידת הערך של KTM.
מקווה שנמצא כלי שובר שיוויון