לאפריקה יוצא דגם חדש ב-2020 חזק יותר (מתבקש) ולפי מה שהבנתי גם נושה הפנימיות יסודר סוף סוף.
מה שאומר נפילת ערך נוספת לדגם הקודם.

מדובר בכלי נהדר שעשה המון רעש בזמנו אבל כמה מחלות ילדות פוגעים בחלק מהרוכשים שלו, צריך להיות
אחד כזה עם מינון מאד מדויק בין הצרכים בכדי להוציא ממנו את המקסימום.

הטענה שלי היא שחלוקת המשימות והיכולת להבין שכל משימה גובה מחיר בתחום אחר תורמת לחיבור לאופנוע
ולכן מדד שביעות הרצון תלויה רק בבעל האופנוע ובחלוקה הפנימית שלו.

אם נשלול רגע את האופנועים שיש להם בעיות מוכרות שהופכות אותו לפסול חיתון, הרי למשל הורסיס 1000
והוי סטרום 1000 כמעט זהים, הורד עכשיו את כל האמונות התפלות, הערצת היצרן ורגשות, בעצם קיבלת אופנוע
שיכול להתאים גם לקהל של קואסקי וגם לחברה של סוזוקי, ואם מישהו יחליף להם את האופנוע בלילה הם לא באמת
ירגישו הבדל. (וכן אני יודע בלה בלה בלה ועוד בלה....) ואפשר להכניס גם את הטריסר 09 לעיסה.

רכבתי על שניהם גם על הורסיס על בסיס יומי וגם על הטרייסר 1800 ק"מ +- בקוראטיה ובסלובניה, להגיד שסבלתי
או אני יכול לקבוע חד משמעית שזה כן וזה לא, יהיה שקר. לכל אחד דברים טובים יותר ופחות אני אהבתי את המעטפת
הכללית של הורסיס אבל זה רק אני... ומישהו אחר מתחבר למנוע הפרוע של הטרייסר.

לכן אני חושב שאתה צריך לנתח נכון את הצרכים שלך מול טבלה מסודרת, זה נראה מטומטם חסר רגש אבל אחד מהפרמטרים
ביתרונות והחסרונות יכול להיות "האם האופנוע הזה עושה לי את זה".

ואז לנסות ולהבין את היתרונות והחסרונות של כל מועמד והאם אתה יכול לחיות אייתם, למכור זו אפשרות אבל היא "עולה כסף".

היו לי המן אופנועים בעבר, מכל אחד נהניתי בצורה אחרת בסופו של יום מצאתי אופנוע "אול ארוונד" שנותן לי כמעט הכל.

להגיד שלא מדגדג לי לרדת קצת למדבר עם אוהל ציוד בזוג, אכן כן אבל בשביל כמה פעמים בשנה לקנות אופנוע יקר יותר
ב-60K ש"ח קצת מטריד אותי.

אופנוע זה אוסף גדול של פשרות, השאלה היא על מה אתה מוכן להתפשר.