ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
למה אני צריך לבטח 5 כלי רכב אם אני יכול לנסוע/לרכב רק על אחד ברגע נתון? מי מתעקש לאחוז בהגיון המעוות הזה?
יש לי כמה כלי רכב? לפי הטענה שלך אני מבלה בכביש יותר מאדם שיש לו רק אחד? סבבה, אז תן לי לשלם יותר. לא פי 5!
דבר ראשון - הרכב הוא של אישה. לכן אנחנו מדברים על 5 רכבים ל-2 אנשים, או 2.5 רכבים לאדם (אתם מנהלים משק בית משותף ולכן חישוב כזה היגיוני). אז אין פה "פי 5".
מבחינת חברת בחטוח, אתה, "תפרן חולה גז", הוא אדם עם סיכון גבוה. כי כן, אתה נוסע/רוכב יותר. סיכון גבוה - תשלם יותר. אפשל להתווכח האם "יותר" זה פי 2.5 או פי 1.5, אבל זה תשובה לשאלתך "למה?".


ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
*ובבקשה בלי טענות של "למי שיש כסף ל5 כלים יש גם כסף לביטוח". אוהב מוטוריקה, מטפל בהכל לבד בבית, דואג לשמור על הערך של הכלים. תפרן חולה גז. לא פשע.
1. אין לך 5 רכבים, יש 2.5
2. תבין כזה דבר - מבחינת הערכת סיכון כל מקרה חריג (אדם עם 5 רכבים זה די חריג) זה סיכון גבוה.
3. גם בשיטה "ביטוח של נהג ולא של רכב" אתה תשלם הרבה. למה? כי שאלה ראשונה שישאלו אותך תהיה "כמה רכבים יש לך?". "5" - אתה "תפרן חולה גז" .