שלום מעולם לא רכבתי על אופנוע או קטנוע והיום היה לי שיעור ראשון על אופנוע A1 ,בהתחלה שהגעתי המורה שם אותי על קטנוע לראות איך אני נוסע,אחרי שעה וחצי בערך לקראת סיום 2 שיעורים הוא אמר לי שאני רוכב סבבה לפעם ראשונה והביא לי לעלות על האופנוע קווסקי,הסביר לי על ההילוכים אבל לא הבנתי ממש כי אני לומד על רכב אוטומטי וזה פעם ראשונה שאני פוגש את המושג הילוכים,הוא ראה שאני מסתבך עם ההילוכים לכן הוא אמר שנשמור את ההילוכים לשיעורים הבאים והתחלתי בנסיעה עם הקלאץ לאט לאט ואיך שעצרתי עם הבלם רגל נפלתי עם האופנוע לצד והייתי בשוק כמה שהאופנוע כבד ניסיתי להחזיק לא ליפול אבל לא הצלחתי אני קטן שוקל 68 מטר 66,המורה עזר לי להרים את האופנוע ושוב נוסע קצת עוצר עם הבלם רגל ובום נופל לצד ועוד פעם נופל עד שפעם רביעית הצלחתי לעמוד , כל הנפילות האלו הורידו לי את הביטחון והתחלתי לחשוב איזה פדאיחות אם יפול לי האופנוע על הכביש באמצע נסיעה,לעוד מישהו זה קרה? יש לכם טיפים?
עוד משהו יש את הברקס/קלאץ ביד שמאל וביד ימין מה זה? מה תפקידו? המורה הזהיר אותי לא לגעת בו הרבה ושחכתי את הסיבה.
בקיצור,אני הולך לעבוד באבטחה(סיורים על אופנוע) האם להמשיך? אני רוצה להבין למה אני נופל אני מרגיש שאין אמון בני לבין האופנוע מרגיש שזה טיפה כבד עליי או שאני סתם מגזים,באתי לכאן כי אתם מבינים יותר טוב ממני לכן אשמח לכל טיפ ולהרחיב בבקשה כי אני לא מכיר את המושגים, תודה רבה.