פותח השרשור אני חוזר בי.
אל תנסה לטפל לבד, לך רק לבעלי מקצוע.
אל תנסה ללמוד לבד, אל תשקיע את מיטב כספך בכלים איכותיים. אל תכלה את זמנך בקריאת חומר טכני ואל תצפה בסרטונים טכניים באינטרנט.
אל תנסה להבין איך עובד קרבורטור או מערכת הזרקה ואל לך להבין מהם שסתומים וכיצד מכוונים אותם.
אל תעלה בדעתך אפילו להבריג פלאג מתושבתו ובטח שלא להבריגו למקומו. אתה יכול לשבור בורג, לפגוע בתבריג. אתה יכול רחמנא ליצלן להזדקק לשירות מכונאי מוסמך שיצילך מהבור העמוק אליו הכנסת את עצמך בטיפשותך. אתה יכול להקלע לאסון שנקרא (תחזיק חזק או מומלץ אפילו שתשב) "השבתת האופנוע לתקופה".
אני אומר לך זאת מנסיון, הייתי במקום הנוראי הזה שנקרא "סליחה טעות, טועים, טעינו". פעם אפילו נאלצתי לנסוע לעבודה באוטובוס במשך שבוע שלם כי ניסיתי לשלוף חזק מדי צינור קירור זקן ורקוב מתושבתו.
תשלם את המחיר הגבוה שדורשים ממך אנשי המקצוע עתירי הנסיון.
הם למדו להחליף שמן, ואפילו פלאג הם יודעים להבריג. רובם כל כך מנוסים ועתירי נסיון כך שהיד שלהם יותר מדוייקת מכל מד מומנט.
פשוט לא יאומן מה נהיה פה בפורום הזה.
פעם היו מייעצים ומעודדים לעבודה עצמית.
אני אישית למדתי המון מרבים כאן בפורום שליוו אותי צעד צעד כשניגשתי לעבוד על חלק/מערכת לראשונה.
את האוברול למנוע לא הייתי מצליח לבצע בלי עזרתם המסורה של אנשים שלא הכירו אותי, כמו סטרלוק וארז, ואביעד וחברים טובים נוספים שהיכרתי כאן בפורום.
הבן אדם רוצה לבצע החלפת שמן ופילטרים ואשכרה מפחידים אותו בסיפורי אימה על שכר לימוד.