עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 80

אשכול: פוצץ העסק עם ה-NC700, אשמח לעוד המלצות בבחירה.

Member הסמל האישי של ofirus
    מה עם הגלדיוס של פלג באה בחשבון?

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...99%D7%95%D7%A1

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    במה NC יותר טוב מאופנוע 500?
    זה שרשום לו על הדופן "700"?
    יותר מומנט לסחיבת ציוד ומורכבת.
    סל"ד עבודה נמוך משמעותית.
    תצורת מנוע של 270 מעלות בקראנק בניגוד ל-180 ב-500 (שאגב, זו תצורת המנוע האהובה עליי).
    מנוע מצופה בשכבה נגד שחיקה בבוכנות (לא זוכר בדיוק את התהליך אבל קראתי לגבי זה).
    מנוע שעושה רבע מיליון ק"מ בלי תקלה אחת (פורומים זרים).
    תא אחסון מקדימה לקסדת טרמפיסטית/מורכבת.
    גודל פיזי (לא הבדל ענק, אבל ראיתי את שניהם מקרוב וה-700/750 נראה הרבה יותר מרשים, ה-500 פשוט צועק אופנוע תקציב).
    שלא לדבר על זה שהמנוע ממוקם כך שיהיה קל להחריד לעבוד גם על כיוון שסתומים, ולא צריך לפרק מיכל ופלסטיקה בשביל זה. למישהו שעובד באחזקה עצמית - זה ביג דיל.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    פתאום זה הכה בי, יש מוטגוצים למכירה במחירים למות, של שוק ביום שישי לפני סגירה...

לפי הדרישות שלך יש לך שם כמה מציאות לא רעות בכלל.
    איפה? כל מה שאני רואה בלוחות בפייסבוק/יד2 אלה כלים או ב-40 פלוס או כלים שנוצרו לפני שנולדתי. מה גם שעוד לא יצא לי לראות מוטוגוצי אחד (!) בלי הזעות שמן כלשהן, גם כשבטעות נתקלתי בקבוצה שלהם באחד הטיולים שלי.

ולגבי גלדיוס - פחות קולע לדרישות שלי. אפשר לעשות איתו את מה שאפשר לעשות עם העז, אבל תיור בזוג עם ציוד זו לא הנקודה החזקה שלו. מה שאני (בתכלס) מחפש נכון לעכשיו זה אוטו דו גלגלי שיתן לי מקסימום נוחות ומינימום כאב ראש מבחינת תיקונים וטיפולים, ושלא יהיה קטנוע (כי בכנות שאעשה רשיון לרכב לפני שאעבור לאחד).

Senior Member
    למה כל יבואן עושה בעיות כשאני רוצה רכיבת מבחן על אופנוע? באבניר שאלו אותי אינספור פעמים אם אני רוצה לקנות את הכלי כשרציתי בזמנו על DR650, עכשיו בהונדה הם אמרו לי שהכלי החדש שונה מהישנים ואם אני רוצה לעשות רכיבת מבחן על משומש במידה ואני מעוניין בכלי ניתן לעשות ביטוח...אמרתי בשני המקרים שקודם אני רוצה להרגיש את הכלי לראות אם מתאים לי כל העסק...אני מבין שהם רוצים למכור אבל חשבתי שאפשר פשוט לקבוע רכיבת מבחן ולהתרשם מהכלי מבלי להתחיל לשמוע את כל המסביב...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    למה כל יבואן עושה בעיות כשאני רוצה רכיבת מבחן על אופנוע? באבניר שאלו אותי אינספור פעמים אם ...
    אבל חשבתי שאפשר פשוט לקבוע רכיבת מבחן ולהתרשם מהכלי מבלי להתחיל לשמוע את כל המסביב...
    אני מבין שזה מתסכל ... אבל תגיד, אתה באמת לא מבין?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    אני מבין שזה מתסכל ... אבל תגיד, אתה באמת לא מבין?
    אני מבין, המטרה שלהם היא למכור. פשוט בכנות תמיד הנחתי שרכיבת מבחן זה לבוא, לחתום על טופס נזקים (שברת שילמת) ולצאת לחצי שעה סיבוב בלי לספר עכשיו את כל הסיפור מסביב. אז מה אם אני רוצה לקנות משומש? ולא רוצה לקנות מהסוכנות? למה לא יכולים לתת לי נסיעת מבחן?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני פשוט אמרתי שאני מתעניין בnc, ושרוב הסיכויים שאקנה אחד עם שנה שנתיים על הכביש, עם או בלי טרייד על הקטנוע שהיה לי.
    הם אולי הניחו שאקנה מהטרייד שלהם, אבל אותי לא מעניין מה הם הניחו. הם לא הציקו בשאלות, והיו מאוד שירותיים.
    בסופו של דבר, קניתי אופנוע יד ראשונה אפס קילומטר מאחת מסוכנויות המשנה שלהם, אבל זה היה חצי שנה מאוחר יותר ובלי קשר לסניף שבו עשיתי נסיעת מבחן (שבח).

Senior Member
    . אז מה אם אני רוצה לקנות משומש? ולא רוצה לקנות מהסוכנות? למה לא יכולים לתת לי נסיעת מבחן?
    אני אענה על שאלה ״למה?״. רכיבת מבחן עלה כסף. הכסף הזה מגיע מרווח במכירות.
    לכן רכיבת מבחן מיועדת קודם כל ללקוח פוטנציאלי. אתה רוצה לקנות יד שניה? אין שום בעיה, אבל בשביל הסוכנות אין כאן רווח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    אני מבין, המטרה שלהם היא למכור. פשוט בכנות תמיד הנחתי שרכיבת מבחן זה לבוא, לחתום על טופס נזקים (שברת שילמת) ולצאת לחצי שעה סיבוב בלי לספר עכשיו את כל הסיפור מסביב. אז מה אם אני רוצה לקנות משומש? ולא רוצה לקנות מהסוכנות? למה לא יכולים לתת לי נסיעת מבחן?
    למה שייתנו לך?
    כאילו אם תתעקש ייתנו אבל המקבילה של מה שאתה עושה זה ללכת לחנות נעליים ולהגיד מראש שבאת למדוד מידות רק בשביל שתוכל להזמין באינטרנט.
    אתה תקבל עזרה, אבל אל תצפה ליותר מידי שירותיות.
    בסופו של דבר הכל עניין של רווח והפסד, ומבחינתם אתה הפסד בטוח.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לא במאה אחוז.
    עוד לקוח שרוכב על המותג שהם מייבאים מכניס להם כסף בדרכים עקיפות. הרבה פחות, זה נכון.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    אוסיף עוד שני סנט לשיחה על רכיבות המבחן.
    באופן קבוע, לקוחות פוטנציאליים מרסקים אופנועי מבחן. לא ברור לי איך, אבל זה קורה לא מעט.
    מקרה כזה מביא ליבואן הרבה כאב ראש (לפרק זמן מסויים, אין כלי מבחן להעמיד לרשותם של קונים רציניים), והפסד כספי מסויים (היבואן הרי לא מבטח את כלי המבחן בביטוח מקיף, ובד"כ אין אפשרות לקבל מהרוכב את מלוא מחיר האופנוע במידה ורוסק טוטל-לוס).
    לכן היבואן עושה ניהול סיכונים, ונותן רכיבת מבחן רק כשהוא מאמין שבזה הוא מקבל לקוח פוטנציאלי - עכשיו או בעתיד הנראה הקרוב (עוד X שנים לא נחשב, למי שנזכר בפרסומת של פורשה).
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    אוקיי, החכמתי, תודה חברים. יאללה, ממשיכים בחיפושים.
    ואגב אם מישהו רואה NC700x או שומע על מישהו שמוכר, אל תתביישו לשלוח הודעה פרטית

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    לא במאה אחוז.
    עוד לקוח שרוכב על המותג שהם מייבאים מכניס להם כסף בדרכים עקיפות. הרבה פחות, זה נכון.
    סכום כסף זניח.
    ואגב, אולי היבואן מרוויח (שוב, סכום מאוד זניח) אבל לאיש המכירות בסוכנות אין שום אינטרס לעזור לך, הוא מרוויח עמלה ממכירה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    לגבי רכיבות מבחן
    הכלל שלי אם אין לי כסף לשלם אני לא רוכב.

ממליץ לך ולמעשה לכל אחד לאמץ אותו.

מבחינת היבואנים אני בהחלט מבין את חוסר הנכונות להוציא כלים לרכיבת מבחן.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    סכום כסף זניח.
    ואגב, אולי היבואן מרוויח (שוב, סכום מאוד זניח) אבל לאיש המכירות בסוכנות אין שום אינטרס לעזור לך, הוא מרוויח עמלה ממכירה.
    שבנקודה הזו דווקא מאוד תלוי אם אתה מכיר את המוכר באופן אישי או לא. לא אזרוק שמות, אבל אני יכול להגיד שמוכר שהכרתי לפני הנסיון לרכיבת מבחן היה הרבה יותר פתוח לקראתי ולא שאל שאלות אלא להפך גם היה יום שפשוט לא יכלתי לבוא שהוא אמר "תבוא, יש אחד בסוכנות, בוא קח סיבוב מתי שבא לך". כל הבאסה שהאופנוע נודד בין סוכנויות.