ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
פעם אחרונה שבדקתי, סוזוקי sv נמכרו יותר בזול (משמעותית) מהnc.
אופנוע פשוט וזול (וגם פחות משעמם).
עם המראה תצטרך להתמודד.
עם הארגונומיה- זה כבר אישי. יתכן ויש פתרונות למי שלא נוח לו (מושב, הנמכת רגליות, הרמת כידון או ווטאבר). לי הוא דווקא הרגיש סבבה. אבל אני י קומפקטי.
ה-SV גם נשקל כאופציה לא רעה, אבל לפי המצב של רובם הם לא עברו חיים קלים, מה גם שהארגונומיה זהה לזו של העז וכל העסק קצת צפוף לי (לבד - זה בסדר, בהרכבה - אחרי 150 ק"מ באמת מתחילה קצת קלסטרופיביה, גם עם עצירות).

קטקוב - אני רוצה להחליף מ-2 סיבות, גם כי האופנוע לא עושה בעיות ויישרתי קו לפני תקופה אז הרבה יותר קל למכור אותו כך, וגם כי בכנות? מיציתי. אני כבר 3.5 שנים וקרוב ל-60 אלף ק"מ עם העז. חום, קור, גשם. עושים סיבוב פה וסיבוב שם על כלים של חברים ומתחילים לראות שזה לא נגמר כאן. בשיעורים לרשיון ללא הגבלה רכבתי נניח על טרייסר 700 שארגונומית הרגיש כמו כפפה אבל לא התחברתי עם המנוע, בייחוד בסל"ד גבוהה, ומצד שני על אותו וואנאבי-SV בשם יוסאנג קומט 650 בשיעורים המוקדמים לא הפסקתי לחייך ברגע שהגז נפתח. בנפח - אני לא יורד. עם חישוב ממוצע, אני אעשה 20-25 אלף ק"מ בשנה, למשך עוד שנתיים שלוש.אני מניח שבטיפול נכון העז תגיע גם ל-160 וגם ל-180 אלף ק"מ, אבל שוב, מיציתי.