הבטחתי ולכן אקיים. חזרתי מקורס רכיבת אוודנצ'רים של אופנוען מאומן. שמונה וחצי בבוקר אחרי רכיבה קצרה ומהנה עם הספוילר אני בכיכר שוממת מחוץ למודיעין מחפש את השביל הנכון למחנה. כמו בכל אגדה יש שלושה וכל אחד פונה לכיוון אחר. השביל הראשון הופך לאקסטרימי וטלפון נוסף מעלה אותי לדרך הנכונה. מסביב יפה ובסה"כ די נקי. גבעות ירוקות יער קק"ל מצוי וחורש ים תיכוני. עד תשע קפה המדריכים בתצוגת תכלית קצת קשקושים חצי שעה הסבר ועולים על הכלים. היו עוד 3-2 עצירות הדרכה במהלך היום והרוב תוך כדי תרגול. מסלול האימון כולל בור או מעבר ואדי די תלול שגם ג'יפים מוגבהים יתקשו לצלוח, מעבר צר ליד חריץ עמוק, שדה עם הרבה אבנים, ירידה תלולה וקצרה עליה מתונה עם דרדרת וכל השאר די פרווה. מתרגלים, עוצרים מקבלים הנחיות וחוזר חלילה. המדריכים בסיבובים צועקים הנחיות מדי פעם. כל אחת מההנחיות פשוטה לכשעצמה אבל די מאתגר ליישם יחד להתאים את ההנחיות לסיטואציות השונות. המדריך היה מעולה (אלי) והחומר מתומצת ומודגם כהלכה. החברה מקצוענים.

9ef26444-91f7-4aa3-8f62-52cd76d53eda.jpg

הבסיס - מבט סיבוב גז די דומה להדרכות הכביש, אבל היציבה הפוכה. יושבים או עומדים מבחוץ, מנגד הטיית האופנוע. אני מבקש לכוון זווית הכידון כדי להגיע לידיים משוחררות וזה עוזר. בעמידה הכיוון התברר כסיוט ואחרי חצי שעה של בירכיים רועדות ממאמץ החזרתי חזרה. בתרגול היציאה מהסיבוב האצתי בארפכשד שזרק את האחורי וסיפק רמז למה שאולי בעתיד יגיע ואז הגיע מרפי. בפניה חדה שמאלה הגעתי מהר מדי, ברח הקידמי המשכתי באיבוד שליטה לעבר חריצים שהעיפו את היד מהכידון ואיכשהו מספר מטרים מחוץ לשביל החזרתי שליטה. מנטלית התכוננתי ליפול. ברור לי שאפול, זה שטח וזה חלק מהחבילה. בחור עם DR650 איבד שליטה וחטף קצת ברגל בשדה עם האבנים. בהמשך או בסיום הקורס יש טיול מסכם והתחיל לטפטף. בסה"כ חצי מהרוכבים נפלו, כולל 3 חברה עם GS דנדשים כל אחד במעבר בוץ אחר. כל הדרמה כאמור התרחשה במהירויות נמוכות של 10-20 קמ"ש. אף אחד לא נפצע ולא נגרם שום נזק. ברח לי האופנוע על קטע חלקלק בעליה אבל היה לי זמן לתקן ולא נלחצתי. שיא האקסטרים היה שלולית בעומק ברך, מעברי בוץ ומדרגת סלע די תלולה בגובה מטר באמצע ירידה מתונה.

67e27a14-5907-464a-8c47-1f612b2dd672.jpg

450b7dc7-1aa6-47dc-8345-a720aa746444.jpg

בדרך חזרה טפטף אבל ב -150- 140 עם הספוילר כמעט ולא נרטבתי והטיפות המעטות החליקו מהמשקף. צפיתי בהרבה סרטוני הדרכת שטח ביוטיוב והיו לי ציפיות. מצד שני במהלך 6 שעות ברור שאי אפשר להוציא אף אחד לפריז דקאר. הקורס הוא בסיס יסודי וטוב שממנו אפשר לתרגל ולהשתפר. נראה שאני צריך לכוון את הכידון והידיות לזווית טובה יותר וכמובן צמיגי שטח. במיוחד ביום רטוב. הקורס עצמו מומלץ מבחינת עלות תועלת והנאה. נשאר רק למצוא אנשים ודרכים שמתאימים לרמת הרכיבה שלי ורמת האחיזה של הצמיגים כדי לתרגל ולהתאמן. זה הכיוון בגדול. בינתיים האגזוז עדיין חם אז ניתן לגשם לעשות את שלו.

a166890d-b731-4697-aa1b-ab43a7a5d878 (1).jpg