רכשתי את הפומה 100 שלי בספטמבר 2019 עובד איתו כשליח עשה כבר 16800 קמ ואני מרוצה מאוד זה ממש תוכנית חיסכון לעומת ה MP3 שהיה לי שזה בור ללא תחתית במיוחד לשליח. נכון היו תקלות אך טופלו במסגרת האחריות לשביעות רצוני ותמיד עם חיוך ויחס מדהים של הצוות. ולא אני לא מקבל תשלום על הביקורת הזו למי שחושב. חישוב פשוט לעומת שליחות עם ה MP3 אז ככה דלק היה עולה לי 1000 שח בחודש על 4000 קמ שעשיתי ירד ל 100 שח וגם זה בלחץ. טיפול 4000 היה עולה קטן 1500 שח וגדול 2500 שח שלא נדבר על הביטוח 4400 לעומת 2200 שח לשליח. כלי יציב מהנה די אמין 2 תקלות על 17000 קמ זה סביר לטכנולוגיה חדשה כזו. טיפולים כל 6000 קמ 180 שח פלוס מעמ מצחיק ממש לעומת סכומים שמוציאים בבנזין. הבלמים שלו זה סיפור אהבה כמעט שלא משתמש ברפידות של הבלם המנוע בולם נהדר ומקל עלי בעבודה באינטנסיביות הבלימות. לקחתי חשבון שזו סוכנות חדשה ויהיו גם בעיות אבל באופן מפתיע הרצון לעזור ולטפל בבעיות גדול וזה שווה הרבה. בקיצור ממש עיסקה נהדרת וחוסך לי אלפי שקלים מידי חודש. הטעינה מספיקה לי לעבודה רצופה של כ 8 עד 9 שעות שזה בהחלט טוב. יש גם דגמים עם יותר יכולת עבודה לי זה מספיק לגמרי כ 130 קמ ביום והכלי עובד חזק.