נ.ב.
לא נתנו לי להוסיף את זה כי יש מגבלת מילים:
תהיות לגבי בחירות שעשו המתכננים של האופוע:
א. כשמדליקים אתהאופנוע המסך שמופיע הוא האודומטר, לחיצה על הכפתור האדום ואתם יכול לעבור ביןהוולטאז לבין הטריפ וחזרה לאודומטר, אם תכבו את האופנוע ותדליקו שוב הוא יחזורלאודומטר, השאלה שלי למתכננים: למה לקבוע ברירת מחדל? ואם כבר קבעתם, למה אתהאודומטר? הרי זה אופנוע חשמלי, הדבר האחרון שמעניין אותי זה כמה קילומטריםהאופנוע נסע סך הכל, מעניין אותי כמה קילומטרים נשארו לי עד שהוא ייעצר
ב. אני מבין שמהשמציג לי את כמות הוולטים שנשארו לי באופנוע זה וולט מטר, אני מבין שאם אני מעבירזרם אז ההתנגדות של ההפרש פוטנציאלים דרך הוולטמטר קטנה ולכן אני יכול למדוד רקכשהאופנוע בעמידה כמה וולטים נשארו באמת, אני מבין שה10% הראשונים של הבטריה לאשווים ל10% של ה50% כי חמצון וחיזור זו פעולה כימית של הבטריה, ובכל זאת, עושיםאנאליזה לינארית כדי שהרוכב יוכל להעריך כראוי את המרחק שנותר לו עד לעצירה ולאשה10% הראשונים של הבטריה יעשו בלחץ 5 ק"מ וה10 % של ה 50% יעשו 15 ק"מ,לנהג חדש על הכלי זה מאוד לא ברור מה קורה שם.
ג. מה בדיוק אמוריםלעשות עם המרחב מתחת לכיסא ולמה לעזאזל לא מילאתם את המרווח הזה בבטריות אוהתאמצתם שיהיה מקום לקסדה? אגב ב195 AH זאפ באמת מילאו את המרווח בבטריות
ד. ביקשתי מגילשיוסיפו לי עוד 2 בטריות מתחת למושב, הוא ביקש בשבילי מהסינים אבל הסינים לא רוציםלקחת אחראיות על דבר כזה כי הם לא הכינו את הרכזת של הבטריות לקבל את הבטריותהעודפות, לא ברור לי למה.
ה. לא יכולתם לשיםכבל קצת יותר ארוך? עוד מטר לא היה משפיע על היעילות של הכבל, גם ככה כולם מטעיניםאת האופנוע עם כבל מאריך
ו. במסמך שאוטו לימחתימים את הרוכש של האופנוע כתוב שהם לא לוקחים אחריות על תקלה כתוצאה מנחשולהפועל ברשת החשמל, כלומר שמתי מגן ברקים על האופנוע, ואני שואל: מה, אני היחידשחשב על זה? תכניסו את זה לתוך המטען של האופנוע.
ז. מה זו הבדיחה הזועם האורות שנדלקים כפונקציה של כמה אני מסובב את המצערת, זה לא מה שצריך לענייןאותי, מה שצריך לעניין אותי זה ביחס למהירות שלי כמה הסיבוב של המצערת משפיעה עלהבטריה זאת אומרת שאחרי שהאופנוע במהירות המקסימלית שהבקר מכתיב למנוע, אם אתהממשיך לסובב הנורות ממשיכות להידלק, בעצם רק ה2-4 נורות הראשונות משפיעות וגם זהלא לוקח בחשבון את המהירות.